Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mihaelaaa ce dor de mare mi-ai facut! si ce burtica frumusica!

Noi ducem lupte grele tare cu olita, dar nu ne lasam.

Nici Petru nu se omoara cu socializarea. Zic ca mai are timp.

Din categoria 'lucruri traznite': Petru da inapoi si intra cu capul in geam. Zice: of, geamul n-a fost atent si a lovit baiatu'

Fetelor, vrem sa mergem in concediu toti 4 la una manastirile din Neamt, zona Agapia-Varatec. Dati-mi daca stiti o relatie, o informatie, unde as putea gasi: curat, baie proprie, 3 mese/zi, liniste, 2 saptamani, nu prea conteaza cat costa(bine, sa nu sara calul). Mi-as dori din suflet sa gasesc la o maicuta aceste conditii, stiti de ceva de genul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Noi suntem bine. Astept sa nasc, am intrat in saptamana 39. Abia astept sa imi vad puiul, nu mai am rabdare. Mihai nu cred ca are 11 kl, dar e ca argintul viu, nu sta o secunda. Acum are o perioada in care a inceput sa bata copii, ca si el a fost batut de un baietel mai mare si a inceput sa faca la fel.Trecem si de perioada aceasta. De vorbit, nu vorbeste cine stie ce. Spune multe cuvinte, dar nu le leaga. Sper sa apuc sa va scriu daca plec la spital, ca sotu nu cred ca stie unde intru eu pe forum.

Mergi la inceput

Iaca pentru Riloasa:

hi, hi ce bine ma simt! pun si eu acum majorete.

hai ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Prezenta si eu la apel!

Citesc si eu cat pot si cand pot! De scris nu mai apuc!

Caterina este bine, alearga toaaaaaata ziulica, vorbeste, bineinteles ca stalcit, dar ne intelegem, si adesea eu sunt traducatoarea. Cred ca nu a depasit pragul psihologic de 11 kg, dar mananca binisor. Astazi am inscris-o la gradinita pentru la toamna....iiiiii.....este cea mai mica din grupa .
Operatiunea oala este in derulare.....mai face cate un pic de pishu in chilotei, dar suntem pe drumul cel bun! Suzi noaptea este de neinlocuit, dar nici io nu am riscat in vreo noapte sa ma urle ca nu o are in patut!

Ieri am intrat in bucatarie sa-i aduc un castron ca sa culeaga capsuni si cand ies pe terasa sa inebunesc.....Caterina era cu matza in mana in fata custii catelului!!!!!! Cainele sarea pe gard, matza scuipa si o zgaraia pe Cati pe maini....sare matza, se urca pe gard....las copilul, alerg dupa matza, ca daca o pierd am scandal cu Andra.... cainele latra, matza scuipa in continuare....sar gardul sa recuperez miorlaitoarea de pe acoperis.... sare cocosul pe mine, matza fuge pe magazie.....copilul urla, cainele o linge....am zis ca pana aici mi-a fost.....
Deci, fetele, nu ma plictisesc....am activitati diverse, cu suspans si peripetii!

va doresc sanatate, vacante si intalniri placute....vorba Roxanei, si io sunt de acord sa va intalniti in IOR ....sanatate si nastere usoara si burticoaselor....

Pup toata gasca si in special cumatrele, cuscrele, surorile si alte rude de pe langa forumul nostru!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Fetelor vin si eu la apel.
Felicitari Suzy si sarcina usoara.
Rebiana pupici.

Eu n-am mai scris pt ca sunt tare suparata. Vladut este bine. Creste si incerc sa ma prefac fata de el ca totul este bine, ca nu vreau sa fie afectat in vre-un fel.
Pe scurt, problema mea este urmatoarea: Sotul nu vrea sa paraseasca domiciliul conjugal pe motiv ca vrea sa stea cu copilul si pentru ca eu nu pot sa-l dau afara din casa pana cand nu am hotararea de divort definitiva. De fapt ii face placere sa ma raneasca si ii mangaie orgoliul ca “nu pleaca el cand vreau eu ci el pleaca cand vrea el”. Scuzati cacofonia.
Avocata mea mi-a spus sa schimb yalele si sa nu-l mai primesc in casa, casa fiind proprietatea mea dinaintea casatoriei, deci nu este bun comun si sotul nu poate avea pretentii.
In schimb ieri, surpriza! A venit omu’ cu politia, cu taticu si cu verisoru... ca nu-l las sa intre-n casa....ca aia este adresa lui din buletin. Partea naspa a fost ca nu am reusit sa dau de avocata mea ca sa vorbeasca ea cu politistii si a trebuit sa-l primesc in casa pe nebun...drept pt care copilul meu doar s-a jucat si nu a mancat seara pt ca treaba unui tata este DOAR sa se joace cu copilul. Si eu mai tb sa mai astept pana vine avocata mea in bucuresti, ca sa merg la politie si sa-i reclam pe politisti ca nu cunosc legea si sa stea avocata cu mine in casa o zi, doua pana ma reclama iar sotul ca nu vreau sa-l primesc in casa, ca doar are si el drepturi.... sper ca a-ti inteles ceva ca nu pot nici sa ma concentrez de suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Riloasa, pun si eu majoretele la treaba.

Mergi la inceput

Magdalena, cred ca e un moment tare greu. Dar trebuie sa fii tare pe pozitii ca sa obtii in final ce vrei.

Mergi la inceput

Si acuuuum:

MARE CHEF MAAARE!!!

va invit la tort si sampanie!!

Petru a facut azi primul KK la olita si de mai multe ori pipi!

Sunt ffff fericita, inchipuiti-va ca am plans azi de bucurie ca aveam olita plina.
A fost foarte mandru, aplaudat, etc., a primit ciocolata.

Ii mai pun scutec numai noaptea. Ziua cand doarme il pun pe o paturica Seni si nu a facut niciodata.
Ooof, a meritat sa-l las aste 2 saptamani sa faca prin casa, ca asa a constientizat treaba.
Sa va spun ca ieri mi-a facut kk in chilotel? Yach!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Magda Am speranta ca vei trece peste aceste momente grele si totul va intra in normal dupa ce sotul isi va gasi sa locuiasca in alta parte!
BiancaM e o scumpete Amalia! Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si de o nastere la fel!
riloasa din moment in moment se poate declansa nasterea daca esti in saptamana 39!! Sa ai parte de o nastere usoara!
rein felicitari pentru olita!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Magda

multa putere, or trece toate si va fi bine.

rein, felicitari pentru reusita lui Petru! Mie mi-e cam teama de moment, Teo nu vrea sub nicio forma sa se apropie de olita... nici sa stea pe WC... o mai fi nevoie de timp, la noi...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput