Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor maine va parasesc pentru o saptamana...v-am mai zis deja stiu...o sa imi fie tare dor de voi , va rog sa imi trimiteti si mie un sms sau sa ma sunati daca se intampla ceva important sau daca va pot ajuta cu ceva.

Sa aveti grija de voi si sa fiti sanatosi cu totii si mamici si licurici. .

Imi vine sa plangpoate nu ma credeti...dar nu am stat atat de mult fara sa vorbesc cu voi de cand am nascut

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, si noua ne va fi dor de tine, in special mie si Alexiei. O sa imi lipseasca discutiile noastre zilnice de pe fix, dar poate ne sunam pe mobil din cand in cand. Sa te relaxezi la Rio de Caracal (mi-a placut sa scriu chestia asta)!

Carmen, pe unde mergi in parc? Ca si eu sunt zilnic pe acolo? Daca mi-ai mai scris, scuze, mai uit si eu. Ar fi chiar culmea sa mergem in acelasi parc si sa trecem una pe langa alta.

Am facut eco de cord si bebe e ok, mai avem eco de sold, transfontanelara si abdominala pe 2 iunie.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Edinutza, noi in prima luna am luat 1 kg, a doua 1.2kg si in a treia vreo 700, deci in primele 3 luni aproape 3kg. acum am luat in 3 sapt 270 gr, insa cred ca a avut o scadere din cauza ca de 1 sapt e plin de muci. se intrevede insa o imbunatatire a situatiei.
Andrei e inca pe san exclusiv si sper ca asa sa ramana pana pe 16 iun, cand intetionez sa incep dive , fix pe 16 iun .

Dark - multumesc mult pt info. Ce mari v-ati facut!

Cami - sigur ca te anunt cand vin la mare. am uitat ca esti din cta, sorry .

Bebelusi - si tu o sa ne lipsesti noua. cine imi mai face mie pofta cu una-alta? ca de gatit inca nu ma apuc . distractie placuta la olteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pana una alta va fac eu pofta de o inghetata de casa. sunteti invitatele mele

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Of am pierdut mesajul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dhhh va spuneam ca nu mi vine sa scriu pt ca ...si azi a plans s-a marait s-a suparat plodu , a fost o lupta.A adormit leganat si inca de 2 ori!!!el care adormea singur in patut , nu mi vine sa cred.Kaka ok, papa ok pn la urma, pipi da...ce il supara??Am fct si baitza si masaj si dude acre mai trebuiauRadu ma incuraja , el crede ca tanarul creste si face achizitii.Eu sper sa aiba dreptate dar ma doare creierul mic cat de agitat este.Inclusiv afara!

Edinuta bine ai revenit!Ne bucuram tare sa ingrosam randurile!
Bebelusi si la Rio nu au net domne????O sa ne lipsesti, mie fff tare...
Dark felicitari pt "dimensiunile" lui Mister mister!Bravo domne!... asa ma gandeam la plimbarica de seara, dupa postul tau ce frumos ai scris tu acolo despre intrebarile...altora, cum de dragul fetelor ai cerut si tu parerea doamnei tale.Imi place tonul tau calin, bland prietenos, cum incerci sa incurajezi pe toaaaata lumea , cum aproape niciodata nu te lauzi cu ceva deosebit, desi sunt sigura ca Mister merge fff bine.Poate ca esti intr-adevar cea mai optimista persoana de aici, care chiar simte frumos pe dinauntru si reusesti sa si transmiti atat de fain totul.Tu cand vii aterizezi unde??Ca io...am muuuulte de invatat de la tine!

Ciufik deci sunteti mai bine cu mucii domne??Alta optimista...io dc mai vedeam vreun muc la Andrei dp cati a avut atunci ..muream de inima rea

Anuc poze mama!!!Vreau sa vaz!!!

Va pup ca ma apuca maine...asta e momentul meu de libertate cand tre sa mananc, vbesc cu voi, spal,stat cu Radu, sa dorm...mda...ce succes am

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

pana una alta va fac eu pofta de o inghetata de casa. sunteti invitatele mele

a, te-a lasat Bebelusi in locul ei ?

Mergi la inceput

Irinuco, fereasca Dzeu de mai rau. Nu ma sperie pe mine raurile de muci , doar ma enerveaza si pe mine si pe pici. A, si a speriat niste grame, se pare, dar lasa ca nici gras nu-i bine, mai ales pe caldurile astea .
Si eu cred ce zice Radu si Andrei a trecut prin perioada d'asta. Nu stii cum ma vaitam ca plange in scoica, ca plange in carut? Ca nu doarme decat 30 min? eee, nu mai plange in scoica/carut si la pranz doarme si 3 ore !!!! si in seara asta, dupa ce a supt, si tot baga degetu pe langa sfarc, si eu il scoteam si bagam sanu' mai bine si tot asa, pana EU am obosit, l-am pus in patut, s-a intors cu fundul la mine, a bagat destu' si a adormit singur!!!! ca niciodata. deci, o sa vina si la voi vremuri bune. andreiutu' si mamica lui frumoasa.

ma duc la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

DAAAAAAAA!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

salutari si de la noi. Si LMA pt cei ce s-au sarbatorit.
Crestem si noi si o tine numai in chiulieli si rasete. Tare ma mai bucur cand imi vad baietii astia doi cum se bucura unul de altul.
Am trimis si eu cateva poze de la botez. A fost tare frumos si copilul cuminte cuminte.
La 3 luni avea si el 7,2kg. La fel cu motanul la varsta respectiva.
Dar vroiam sa zic, flower si cei cu copilasi mai usurei nu va mai faceti griji. V-am mai zis ca prietena motanului (e in una din poze cu el) e cu o luna mai mica si e micuta micuta. Si mereu a fost asa. Nu sunt la fel copii. Si sa nu mai zic ca dea lungul timpului a fost mai sanatoasa decat motanul. de al meu se prind toate racelile si virusii si ea e bine mai mereu. Pe ea cand o iei in brate nici nu o simti si la al meu iti trebuie macara. Dar nu conteaza si parintii ei nu si-au facut griji niciodata, chiar se bucura ca poate nu o sa aiba probleme cu greutatea de-a lungul timpului. A, si cred ca mananca mult mai mult decat motanul meu:))
Deci fara stres, daca copilasii sunt veseli si voiosi.
Am lipsit si eu o bucata si vaz ca nu ati fost cuminti. Tztztzt!!!

Alerg ca o curca beata mai tot timpul si nici nu stiu cand trece timpul. Acum ca vine vremea mai frumoasa stam si noi mai mult pe afara.
Ma duc sa verific motanul ca, tocmai cum ziceam, iar a cules un virus:((((

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Daiopri sa va traiasca pisoiul crestin, sa fie sanatos si cuminte,iti seamana leit .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput