Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata am reusit sa vad pozele cu AJ

Honey, el are clogs in picioare? cum merge cu ei? merge si fara sosete, nu transpira etc.

Baiatul meu se pregateste de vacanta, vrea sa treaca cu programul la ora Romaniei. Adoarme pe la 21:00,22:00 fiindca dimineata s-a trezit la 8:30, somnul de pranz si-l face intre 14:30 si 17:30 etc. Eu sunt data peste cap cu programul asta.
Asa ca aseara am fost in plimbare pana la 21 :premiera pentru noi, normal la ora aia el doarme. Si ne-am jucat in nisip amandoi.... acasa am intrat la dus direct, aveam si eu si el in toate ungherele nisip!!!! Tati a stat cuminte pe banca si se uita la noi cum ne tavalim in nisip.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 17

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
eu una iti tin pumnii sa se vada .... baietel! Important e sa fie sanatos/sanatoasa! Asa imi urau mie: "nu are importanta ce e, important e sa fie SA-NA-TOS!"

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 17

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Elle - eu iti doresc sa fie baietel! dar mai degraba sa fie sanatos...iar daca e fetita - sa fii fericita!!! iti spune o mama de 2 fetite care e perfect multumita si fericita ca le are!

Ia uitati niste pozici noute, pentru cine are chef:
http://family.webshots.com/album/572390490TspFcT

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ceska, nati

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!!

Am vazut pozici cu AJ harnic tare, o ajuta pe mama la de toate. gospodaru! Si pe printesele luiNati, ai de ce sa fii mandra de ele mamii.Niciodata nu ai prea multe fete Poza cu ratusca o trimiti pt concurs?

Elle, la ce ora ai programare?Tin pumnii sa fie ce vrei tu!

Ceska sper reusiti sa veniti in RO.Imi pare rau de problemele mamei tale.Sa se faca bine repede.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

la 15.00 ... sunt terminata de emotii ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Hello!

Astazi sunt fresh, dupa ce m am trezit la 1 noaptea sa ii dau lui Milan laptic, caci tipa 'aptie,aptie', iar la 5 dimi am hranit pe bb mic din burtik deoarece ne rodea foamea, apoi baietii mei m au lasat sa dorm pana la 9.30.Ce bine a fost!

am vazut poze cu AJ dulcicul si cu frumoasele lui Nati

Ceska si noi cred ca in final vom alege muntele anul acesta in detrimentul marii. Sanatate multa mamei tale si merci de linkul catre blogul lui Miri!

Elle azi e ziua cea mare deci! sanatos sa fie, indiferent ca e baiat sau fata! Nimic nu conteaza mai mult, ti o spune cineva ce a trecut printr o grea incercare cu Milan mic. Abia astept sa vii cu vestile de la eco si oricum tin pumnii pt tine sa fie baietel!!!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Fetelor voi ati folosit cand erau clopoteii mici sling(un wrap mai simplu)? Daca da, de unde ati cumparat? Eu vreau un sling, caci e mai simplu si elegant, dar pe site urile gasite de mine- sling ro si nanu ro, nu mi au placut modelele. As vrea oricum sa le vad intr un magazin inainte de a cumpara, cu ochiul liber.
hihi, ca sa vedeti ce preocupari am!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

ema sper sa vin cu vesti bune de la eco .. si cu o putzica ..

eu nu am folosit nici sling, nici wrap .. habar nu am unde ai putea gasi in magazin. daca aflu, iti dau de stire!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Am vazut poze cu AJ si cu ANA SI STEFANIA si parca nu imi vine sa cred ce mari si frumosi sunt toti.ELLENUTA asteptam vesti de la eco.Sper sa fie baietel dar cum au spus si fetele cel mai important e sa fie sanatos.Darius e cam mucos si tuseste.Am sunat dr si mi-a zis sa chem un kine acasa sa ii scoata mucisorii.Abby este foarte marait de cateva zile.Am reusit sa ma uit in gurita si am constatat ca au spart doua maselute si doi canini iar un alt canin trebuie sa iasa.Vanessa ma termina.Schimbarile din familie au afectat-o si e tare neascultatoare.Nu vrea sa ii dea nici o jucarie lui Abby si il mai si pocneste uneori.Nici el nu se lasa si o trage de par.Ce ma ingrijoreaza e ca ii ia suzetele lui Darius si le suge desi ea nu a mai supt suzeta de mai bine de un an.Incerc sa am multa rabdare cu ea si sa ii acord multa atentie si sper sa treaca repede criza.Acum trebuie sa o duc pe Vanessa la gradinita si il iau si pe Darius cu noi cu masina.Sper sa nu planga prea tare.

Mergi la inceput