Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Sara i afara la plimbare cu buni ,eu i pregatesc papica,papam linistite si apoi ma apuc de adunat satra si spre casa ,maine de la capat si tot asa

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

suntem iara in top

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pozici cu Ozi: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

pozici cu Ozi: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Doamne cat poate fi de frumoasa fata asta.Poza www.flickr.com/photos/23738993@N08/3553578743/" target="_blank">asta mi se pare absolut fenomenala.Imi place f mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hehe in ce dilema v-am bagat intr-adevar Sf Sofia a fost azi dar este si pe 17 sept deci Sofiute norocoase cu doua onomastici

Multumim tuturor de urari!

Grati, La multi ani pt Ozi!Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa fiti toti 4 fericiti!Am vazut pozele este o domnisoara absolut minunata!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ozana,

Grati,pozele sunt absolut superbe

Ramo,am vazut si eu ultima traznaie a lui Razvi,unmare de la noi,si felicitari pentru aprecierile parintilor,stiu cum e,de abia astept sa revin in sept

....acum asta e ,ma asteptam sa fie mai greu ca am uter retrovers(ma mir cum a aparut Sonia,sau poate asa a vrut DD),voi face niste investigatii sa vad ce si cum,

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi-multi ani fericiti OZI!
si pentru o domnisoara tare draga
Nu uit niciodata data de nastere a lui Ozi, tot azi este si ziua mea si a sotzului (14 ani de cand suntem impreuna).

Si acum cu intarziere
La multi ani Elena! si aici ma refer la Elle, Eleni, Elena(So'). Si la toate fetele cu nume asa frumos.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stancutza sunt alaturi de voi cu o imbratisare stransa si cu absolut orice sta in puterea mea.
Nu vreau sa fiu superficiala in abordarea problemei, dar ma gandesc ca operatia e un plus pt viitorul lui So'. Nu va mai fi nevoie de aparatul auditiv si va avea parte de o viata absolut normala.
Sa dea Doamne Doamne sa gasitzi un doctor bun si tinem pumnii stransi sa fie perfecte ambele operatii.
cu intarziere sarbatoritei de ieri

Zuzici dragi nu am mai intrat din cauza de timp. Toata ziua stam pe afara. de la 8 de cand se trezeste incepe: 'a-pa-la', 'a-pa-laa' (afara) si nu am cum sa ii ies din cuvant. Dupa amiaza stam 3-4-5 ore in parc si uite asa seara sunt rupta.

Am luat rez de la coprocultura, am dus 2 porobe din scaune separate si a iesit CLEAN!!! Deci a trecut balaurul, dar cred ca am dat de altceva.
La coproparazitar dupa 2 probe ok, a 3a a iesit cu 'chisturi de giardia'. A mai patit'o cineva?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Fetele cu cafeaua unde sunteti?Darius a adormit la mine in brate si mi-am zis sa profit de liniste si sa vad ce faceti voi dar se pare ca sunteti toate ocupate.Cu intarziere OZANAAm vazut si pozele si m-am delectat.Superbe!Ramona l-am admirat si pe Razvan.E un dulce si un frumos.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata! Poftiti la o aburinda...

Multumesc din suflet tuturor fetelor care s-au gandit ieri la mine si au spus cuvinte asa de frumoase de ziua mea. Va doresc ca urarile voastre sa vi se intoarca inzecit !

Noi planuisem sa sarbatorim astazi printr-o iesire cu prietenii la gratar, dar vremea ne cam da planurile peste cap...

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Mergi la inceput