Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ramo, dar stie destule, bulinul
Mi-l si imaginez cum face la 'cucurigu'
Un pe obrajorii lui!

Laura, da' cine a spus 'la multi ani' Sofiilor?!
Eu stiu ca Sf Sofia se serbeaza pe 17 septembrie (s-ar putea sa stiu aiurea )

scuze ca m-am bagat!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

pai, am vazut ca madalina a spus prima aseara la multi ani tuturor sofiilor
am zis si eu, vorba lui ramona,... sa nu raman pe dinafara

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

si merit si mai mult de atat....

NICOLE

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI DRAGA MEA!!!!
FIE CA FIECARE ZI DIN VIATA SA-TI FIE CA O SARBATOARE IAR MIHAITA SA TE FACA FERICITA SI MANDRA TOATA VIATA !!!!

De dimineata am vazut ca este ziua ta dar cand m-am apucat sa scriu mesajul imi statea sefa in coaste sa termin mai repede pauza ca sa lucram la acea urgenta... Si uite asa,... am uitat sa te urez tocami pe tine, ploiesteanca d'a mea...

si Eleni - 05.02.2008

vin si eu la zidul ala

eu mai stau si cu monitorul spre usa principala de la birou (biroul fiind 'open office') si cine intra, fix in monitorUL MEU se uita.

LA MULTI ANI, NICOLE!
SA FII FERICITA SI NOROCOASA ALATURI DE CEI DRAGI TIE.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

NICOLE

La multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita si iubita de flacau, sotior si cei dragi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Prin ce faza trece oare gaza mea? A urlat si la fotograf azi.... intai cand m-am asezat eu pe scaun sa fac poza pentru permis (mi-l preschimb) a inceput sa urle, credea ca imi face nenea ala ceva cu acel obiectiv lung la camera!
Apoi ne-au trebuit 30 min de incercari cu ratusca si ursulet si tigru sa il facem sa stea la poza. Am facut unele sa nu plecam fara, dupa ce s-a chinuit mesterul! Dar la mine in brate....si le-a cam decupat. Oricum tati si-a luat una de pus pe birou sa o inlocuiasca pe aia de anul trecut, pentru pasaport, cand gaza a stat smirna si asa de serios ca ziceai ca avea atunci 2-3 anisori.
Daca ne-am trezit tarziu mergem si la somnul de pranz tarziu asa ca.... stau de veghe pe-aici si il las sa se oboseasca.
Am dus si asigurarea pentru masina noua la casa auto si saptamana viitoare ii legam celei vechi o funda si o dam la casat. Avem masina noua si mie imi e frica sa ma urc la volan!!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 17

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ramonab,
destept foc si Razvanel! Chiar asa ma miram si eu in ultimele saptamani parca fac un salt mare in fata si acumuleaza atatea lucruri noi.

Poate ati vazut-o pe blog pe prietena lui B, Lisa. Azi in masina numai asta ii turuia gurita: Li-sa, Li-sa. Fiindca avea si suzeta in gura tati intelegea ba Lisa ba Nisa. la un moment dat zice: "Mai baiete, esti cam mic sa te las cu Lisa, la Nisa.... mai incolo, da?"
Sa mor de ras!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 17

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Si, in alta ordine de idei... am rams tot in ceata...
am verificat si astazi nu este sf. sofia...
trebuie sa aflu neaparat de ce le sarbatorim astazi pe iubitele noastre sofiuci ...
cred ca doar mada ne poate lamuri...

si Eleni - 05.02.2008

Ba da, astazi e Sf Mucenita Sofia, www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai22.htm" target="_blank"> aici e site-ul.
Deci:
LA MULTI ANI, SOFIA! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ziua buna dragelor....scot si eu capul din ceata pentru ca sunt la mama si ea se ocupa de Sara iar eu am avut timpul si linistea de a citi cap restante......imi vijaie capul
noi suntem tot cu casa in spate,tot cu santier,tot bolnave,defapt eu cu tati suntem praf,Sara e ok insa noaptea are o tusa ciudata,la cateva ore dupa ce adoarme incepe sa tuseasca,tuse seaca si asa cateva rafale,apoi se linisteste,dupa cateva ore iara....cam 3 episoade pe noapte,eu fiind racita dorm cu tati si pe ea am lasato singura in camera obilgat fortat
in primul rand un gand bun pentru Sofia si Diana,suntem alaturi de voi si ma rog la D-zeu sa treaca cu bine galusca mica prin aceasta greutate,mami nu ezita sa ne ceri sprijinul ,pe noi ne leaga puiutii astia,suntem o familie si ne vom mobiliza .Multa putere si rabdare si Sofiuca draga va fi bine ,sunt sigura de asta,va pupam si va imbratisam strans
Elle mami mi-o stat inima cand am citit patania voastra,abia asteptam inca un mes nou,ma bucur ca nu sa mai repetat si ,cum spun si fetele,fa ceva investigatii pentru linistea ta,pupacim Evita si burtica
Roxana,a trecut cucuiul?pupam fata sa treaca si pt mami sa i mai alunge grijiile,asa bine te inteleg cu job-ul,sper sa isi gaseasca tati repede unul nou iar tu mami daca va fi cum spui sunt sigura ca vei gasi ceva mai bun
revin...

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!
Doamne ce de sarbatoriti azi!

LA MULTI ANI! NICOLE SI OZI, doua fete frumoase foc si dragi noua! SA FITI SANATOASE SI VESELE MEREU!

LA MULTI ANI SOFIUTELOR IUBITE de ziua numelui: TIZA NOASTRA SOFIA DE MADA, CLARA SOPHIA SI BINEINTELES IUBITA MEA MICA!

Noi suntem bine, Sofia e vioaie si poznasa, i-a iesit si a doua maseluta si parca-parca noptile noastre sunt mai usoare :-)

In rest transpira foarte tare la cap cand doarme, desi are doar body cu maneca scurta pe ea. Si ai vostri fac la fel?

Si ei ii place foarte mult sa o spal pe dinti, sau sa se spele ea. Doar ca noi o spalam seara dupa baie, inainte de laptele se seara (stiu ca nu asta e ideea, dar dupa ce bea laptele seara ea aproape imi adoarme in brate). La noi o tine tati in brate si ea se uita in oglinda cum se spala, mandra nevoie-mare. Oricum, deja oglinda este unul din prietenii ei cei mai buni :-)

Se joaca si ea cu formele si cu cercurile de lemn pe bat, de ceva vreme a trecut in etapa de constructie, nu mai distruge - asa mult. Desenam cu cariocile pt copii, creioanele inca le musca :-)

In rest, e greu de stapanit, si f greu de convins sa faca ceva ce nu are ea chef. Ne loveste cu palmutele peste fata, si bineinteles urla. In rest, e aceeasi zambareata dintotdeauna. Abia astept saptamana viitoare...

Ramo, super tare piciulinul :-) Si felicitari pentru aprecierile parintilor (si ale copiilor) de la gradi, sunt cea mai frumoasa rasplata!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stancutza

Roli ce bine ca ati gasit resurse sa finalizati renovarea.Ai asa o satisfactie..., nu?

Stoisor sanatate si sa terminati repede cu santieru.

Raluca, tot am uitat sa iti spun imi pare rau ca nu e cu ochisori.Las ca va vine randu si voua. si spor la treaba in continuare

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

am picat de pe prima pagina?
hai inapoi
ramo dar mai avem cam 2 saptamani ,asta asa pana in pragul sesiunii mele

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput