Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi, si la noi a plouaaaat, dar acum e bine, nu mai ploua, insa cam bate vantul... Ascult si eu cantaretul azi!
Katty, chiar ca e frumos la Visinesti! De vis!
Cristina, multumesc fiindca te gandesti la noi! Pana cum sunt bine baietii, sper sa-i tina! Ar fi avut timp sa apara ceva...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Neata!!!
Inca o data, Liviu, LA MULTI ANI!!!!
Cristina22, multumesc!, Ana e mai mica decat Andrei, face 5 ani in august,dar adevarul e ca seamana, de zici ca-s frati! Se joaca impreuna, se mai ciondanesc, dar nu pot unul fara altul!!!
Sinzi, frumoase filmuletele cu David, se vede ca progreseaza!!!Imi place cum se uita la sfarsitul filmuletelor, intrebator...gen va place cum am cantat?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Nicoleta, multumesc si tie!!! Chiar e frumoasa zona, dupa ce mai mergi cativa km dupa Moreni, incepe un peisaj de vis, pana ajungi aici, te minunezi cum de exista asa ceva...
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Katty-e aproape de Bucuresti?
E locuinta permanenta?
Scuze ca te asaltez cu intrebari
cristina si Andrei
katty spune:
Cristina22, localitatea este la 120 km de Bucuresti, pe langa Moreni (17 km), mai inspre munte ...In permanenta locuieste mama cumnatului meu, dar sora mea si cumnatul vin aproape in fiecare weekend, dar vara, de sarbatori etc. vin si cate 2 saptamani, o luna, cum au timp si ei...nu te stresa...nu ma asaltezi cu intrebarile!
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
La multi ani, Liviu! Sa fii sanatos, cuminte si sa ai mult noroc!
Lucia, felicitari!
Katty, sa-ti traiasca surioara multi ani fericiti! Ma bucur ca Andrei si Ana tin atat de mult unul la altul si ca va petreceti timpul liber intr-un loc atat de frumos!
Nicoleta, daca nu va doare pe niciunul in gat, cel mai probabil ca nu aveti stretococul, mai rar sa-l ai si sa nu se manifeste acut. Daca era sa ia Stefan de la fetita aceea acum mai bine de o saptamana cand era ea contagioasa, sigur avea pana acum - incubatia e de cateva zile, pana intr-o saptamana.
Sinzi, si noi am avut asa o ploaie joi seara.
Mi-a placut cantecelul lui David!
cristina22 spune:
Katty-profitand de faptul ca, in sfarsit, mi-e si mie omu' mai disponibil, i-am aratat minunatiile de la Visinesti.Impresionat sotu' zicea ca el considera totusi ca e casa de vacanta, ca ar fi prea frumos sa poti trai in asa zona mirifica si sa fii totusi si un om activ.
Asa am cutezat sa te intreb
cristina si Andrei
andy.p spune:
LA MULTI ANI LIVIU!!!!
Katty chiar ca e de vis acolo,si cred ca de abia asteptati sa mergeti..si Andy are verisori apropiati ca varsta,se distreaza chiar ff bine,bine cu inevitabile ciocniri,da in rest e k...Alexia nu prea are pe nimeni de varsta ei:(
Nicoleta sper sa fi trecut perioada critica si sa nu faca nimic
Sanzi cred ca esti tare mandra de David...si si de ce,canta ff frumos
O duminica cat mai frumoasa tuturor
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sinzi_ana spune:
Multumim de aprecieri....ii place sa cante, se pune pe repetat din proprie initiativa si ne canta prin casa!!!
Katty, ce bine de voi ca aveti unde sa fugiti la munte!!!!
Azi iar sunt nori negri si tuna de zguduie geamurile!! Se pare ca avem parte de furtuna tropicala!! Ce frumos
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
Salut.
Si ziua de azi a trecut fara dureri in gat, maine exudate, ca altfel fac ulcer .
Ne-am distrat, am mers la Zoo, apoi am iesit sa inaltam un zmeu (care a si cedat de altfel... deh, 10 ron a fost, dar era cu Fulger!), o fuga in Centru pentru cate o inghetata... O zi plina, frumoasa, desi a batut vantul cam tare...
Sa ne tineti pumnii!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei