Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 5
cristina22 spune:
Nico-va fie bine!!
Sanzi-a trecut furtuna?
Katty-pamantul catre Katty!!! cum e back in oras??
Laura-cum stai cu somnul??
Luciaaaa!!
O SAPTAMANA FAINA-FAINA, CU SANATATE!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Buna dimineata.... si ptr toata lumea.
Cris I'm back...vii la tenis azi?
Nicoleta super,super
Andy nu mai vrea la gradi...trage de timp dimineata,intarzie mai mereu.E jale dimineata.:(
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Laura-cre'ca apar si io la tenis!
Apropo de gradi, nici Andrei nu mai vrea la gradi.
Si eu am picat in butoiu' cu nostalgie, ca e gata gradi, ca n-am sa mai merg pe acolo, imi va fi dor de dulapioare, de curte, de desenele afisate, de d-na.Offf, il intrebam dimineata pe Andrei:Unde e copilu' meu mic, ce-ai facut cu el??? El imi spune:eu sunt copilul tau, dar am crescut!!!
I-am cumparat cadou de absolvire deja.
Cand zicea Laura ca are emotii pentru serbarea de final de gradi, nu am crezut ca voi fi lovita in asa hal de nostalgie...
cristina si Andrei
andy.p spune:
Cris te inteleg perfect ,da n-am mai zis nimic sa nu ziceti ca sunt o plangacioasa.
Ce cadou i-ai luat????
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
playstation nustiucum, i-am luat.
Auzi, azi dimineata a vrut sa mearga singur la gradi.S-a tot gandit, n-a avut curaj, apoi s-a urcat in masina, dar mi-a zis sa nu-l insotesc in gadinita, ca se descurca
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
salut.
Suntem 3 din 4 acasa... Bine, fara dureri, fara eruptii... Sa vad cand si daca il mai duc la gradi, eu am mai degraba sentimente de furie, in niciun caz nostalgie (inca).
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Am aterizat si noi cu bine aseara in Bucuresti, ne-am incercat norocul pe DN1, si am intrat pe la Baneasa si am stat vre-o 20 de minute de la Ikea pana la intrarea in Bucuresti, rezonabil as zice!
Cristina22, uite eu nu ma gandisem la cadou de absolvire de gradinita, dar e o idee buna...stiti ce isi doreste acum mai mult ca orice? Chitara, a cantat la Visi si acum ne terorizeaza ca vrea si cand ii luam...i-am zis ca la 14 ani, caci chitarele sunt ptr. adolescenti, nu ptr. copii!
Laura, multumim de tratatie! Prinde bine la ora asta!
Nicoleta, cand aveti rezultatul exudatului? Dar eu zic ca e ok, daca n-are dureri nu? Ai poze de la zoo si de la inaltatul zmeului?
Sinzi, cum a fost? A fost furtuna pana la urma sau nu?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Cris super cadou..Andy vrea o bici noua...mai vedem.El nu vrea sa mearaga singur..nu mai vrea deloc:(
Katty cu placere...poate ca are inclinatii spre muzica si de aceea vrea chitara...nu sunt asa mai micutze?Ca ptr el...
Alexia
Andrei
katty spune:
Laura, sunt complet afona in domeniu, daca e sa-i facem pofta...ar trebui sa caut pe net...poate exista si mai mici...el oricum acum a cantat cu una normala...habar n-am de tipuri, preturi, note, cantece etc...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
light spune:
Multumim din suflet pentru urari, i-am aratat si lui Liviu urarile voastre si a fost tare incantat ca a primit el atatea urari.Katty, la multi ani si surorii tale, cu intarziere ce-i drept, ca noi am fost in priza pana acum, abia azi mi-am mai revenit cu oboseala. Sinzi felicitari micului pianist, deja ma uitam la degetele si parca arata la fel ca ale unui pianist, lugi, subtiri. Nicoleta esti tare cu sentimentele tale de furie legate de gradi, la fel era si la noi. Cu streptococul cred ca ar trebui sa nu te mai stresezi, se pare ca sunteti bine. Lasa-ma pe mine sa ma stresez ca mi-a iesit mie pozitiv, ala de tip B, pe care cica il au majoritatea femeilor si trebuie sa imi faca antibiotic in travaliu. Am inceput sa stau si io cam prosst cu somnul ca tot veni vorba, ma trezesc noaptea si incep sa ma foiesc, ba nu am aer, ba am arsuri pe gat, ba mai stiu eu ce mai am, si nici macar nu sunt asa mare ca sa ma plang, dar ce sa zic.Acum sunt mai putin stresata ca a iesit totul bine cu ziua lui Liviu, fara evenimente majore, si in sfarsit am reusit sa ma si odihnesc un pic azi. Noi am sarbatorit de vreo 3 ori, odata acasa cu viitori nasi ai lui Victor si niste prieteni, saptamana trecuta, si ieri la playhouse cu copiii de la scoala si apoi acasa cu rudele.Ceva poze aici:http://good-times.webshots.com/album/572363499szKGsaPupici tuturor si o saptamana cat se poate de buna.
my deviantArt Gallery