Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laura, asa e, am o domnisoara mai ales uneori cand ma uit la frate'su mi se pare foarte mare, alteori cand ma gandesc ca are abia 6 ani jumate si trece deja in clasa doua nu mi se mai pare la fel . Cum te-ai descurcat cu soacra pana la urma?

Sanziana, vezi ca ti-ai facut griji degeaba pana la urma? Bravo lui David pt. lectura, o sa fie un barbat complet cu atatea skills-uri la activ. Yasmine citeste in engleza doar cat am invatat-o eu, caci ea anul asta a facut la scoala toate materiile doar in franceza si mi se pare ca se descurca onorabil. Profa ei ii lauda mereu accentul ei parizian, vs. cel quebecos . Chiar o sa o inregistrez intr-o zi si-n franceza. Vis-a-vis de vreme, e bine ca nu ti-e frica de uragane, la noi intr-o vara nu se anuntase decat un storm obisnuit si cand a venit vanticelul ne-a rasturnat ditamai masa de fier super grea cu rotile-n sus, nu lipsea mult sa ne sparga usa de la patio....asa ca stay put

Dodo, felicitari pt. progresele baiatului.

Nina, tu cand ne povestesti cum a fost concediul vostru mai pe larg?

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Noi suntem aici, tot 2 in 1 dar de 3 zile sunt cam obosia, mult prea obosita si simt nevoia sa dorm muuuuult si des.Nina am vazut toate pozele si mi-au placut tare mult.Sinzi, si Liviu e stangaci si la fel inverseaza cifrele, adica le scrie in oglinda, cu cititul e ok, dar cu cifrele trebuie sa mai lucram si am incercat exact ce spunea marius la subiectul deschis de tine, sa le scriem in joaca pe tablita si sa le repetam pe cele pe care le scrie invers. In plus cand incepe sa scrie cirfra incepe de jos in sus si nu de sus in jos cum ar fi normal.Cateva poze de ieri:http://family.webshots.com/album/572594035qbudbR

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Lucia-ma tot gandeam la tine.Trebuie sa scrii zilnic, sa nu intram la idei. In alta ordine de idei, am mai spus si stii, esti tare frumoasa! Iar Liviu e mare-mare.
Ma omorati cu tricourile lui Liviu.Sunt asa frumoase.Mi-a ramas pe retina cel cu Ferrari.

Sanzi-Andrei nu e stangaci, dar se intampla sa scrie literele si cifrele in oglinda si mai ales, cum spunea Lucia, sa le scrie de jos in sus.Eu merg pe ideea ca se va corecta pe masura ce va invata scrisul la scoala.
Am sa-l inregistrez pe Andrei ca sa-l vedeti cum citeste.A citit in intregime Cartea Junglei, cea de la Adevarul.
Ca sa va mai dau idei, am mai gasit ceva care ii place si anume integrame pentru copii.E incantat, dar trebuie sa lucram impreuna.

Un we frumos sa aveti!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Se pare ca vom fi ultimii de la subiect cu cititul . Insa nu ne grabim, mai avem timp. Si Stefan scrie cifrele uneori in oglinda, uneori si literele (pe cele de tipar, ca nu le stie pe cele de mana). La citit nu am ajuns, deci nu ma bag. Stiam ca David e stangaci si probabil acesta este unul dintre motivele cititului de la coada spre cap.

Lucia, foarte faine pozele! Intr-adevar, ai o aura, aura gravidutelor!

Cristina22, deci si tu ai copil "cititor"! Bravo!

Noi suntem ok, doar ca vremea nutine cu noi, a fost frig tare azi-noapte, si azi e la fel, in plus burniteaza... Sper sa se indrepte putin vremea, sa putem iesi! Avem ceva planuri de shoppinguiala...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am avut o saptamana urata, obositoare...la birou multa nebunie...nu prea am intrat pe net, pt ca nu mai suprt nici calculatorul, nici zgomot, si de oboseala nici macar cu Ema nu am iesit joi si vineri...oricum vremea este urata, e frig si desi se sarbatoresc zilele orasului, nu simt "mirosul" de sarbatoare...

vad ca scrieto despre copiii cititori... ei Ema stici ca nu vorbeste decat putin, insa potriveste literele mici la cele mari ( recunoaste tot alfabetul) si potriveste cuvant la cuvant, de citit citeste ceva ce doar ea stie...dar cine stie ...poate in curand ne vom numara si noi printre copiii ...cititori

va doresc un WE minunat si Lucia sa ai o nastere usoara!

http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am fost si noi la spectacol cu trupa de dans de la gradi..a fost frumos,Andy in schimb si-a murdarit pantalonii inainte sa intre pe scena asa ca m-am cam suparat pe el.

mari sa treaca zilele urate si felicitari ptr progresele Emmei.

Nicoleta nic Andy nu citeste asa ca ne inscriem si noi la coada randului

Lucia si ma bucur ca ne scrii,cum nu apari cum intru la banuieli.Pozele sunt ff frumoase,iar tu radiezi

Cris pe unde umblati??

Sanzi si Andy citeste numerele invers,cu literele inca n-are nici o treaba asa ca nu stiu ce va faceDe scris la fel scrie de jos in sus orice ,sper ca se va corecta pe parcurs,desi daca invata asa e ff greu apoi de corectat.

Khristin cum e printzesa?Sper ca mai bine..eu am scapat rapid de socrela,n-a stat numai o zi,si aia mi s-a parut ff lunga

Va pun filmuletzul cu dansatorul murdarici...sa ne tineti pumnii luni ca avem concurs.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
Iaca am ajuns si noi acasa, dupa 2 zile super incarcate!
Eu la serviciu n-am mai putut sa fac nimic inafara de treburi, am fost cam bizi, aseara am fost la ziua unei colege de-a lui Andrei, astazi la ziua unui prieten si coleg de gradi si viitor coleg de clasa I...asa ca din petrecere in petrecere am tinut-o! Petrecerea de azi a fost la Branesti, am plecat de acolo pe la 5,30, ne-a prins o ploaie super-mega-ultra-torentiala din Pantelimon si pana acasa!

Sinzi, vad ca si la voi a plouat si acum ai trimis-o pe aici! De ce???
Bine ca are David cu cine sa se joace, dar mi-e mila de Blaze!L-am vazut citind...mie mi se pare bine! Cu cititul invers nu stiu ce sa-ti zic, si Andrei a trecut printr-o faza asemenatoare cu scrisul in oglinda, dar noua ne-a zis un psiholog, si educatoarele ca e o etapa normala!!!

Khristin, mi-a placut s-o aud pe Yasmine citind, citeste foarte frumos si cu intonatie! Abia astept sa-l aud si pe Andrei, deocamdata citeste pe strada reclamele!

Mari, ma bucur ca-ti faci timp si intri si ne zici de Ema, ma bucur ca progreseaza, incet-incet!!!

Cristina22, cum a fost la dintolog??? Vad ca nu ati ramas fara dinti. Multumim de stafidele trase in ciocolata, dar dupa cele 2 petreceri, de-aseara si de azi, e musai sa intru la dieta!

Laura, ma bucur ca te-am atatat cu jocul!!! Eu n-am avut intentia asta, doar am explicat ceva acolo! Nu-ti spun eu cate zile si seri l-am jucat pana am terminat nivelele, dar am si invatat de state/locuri despre care nu stiam nimic pana acum, spre rusinea mea!
Sa stii ca am vazut filmuletul, mie mi-a placut, imi pare rau ca te-a suprat ca a fost murdarici, dar e copil! Pana la urma totul a iesit bine!!!

Cristina (kiev), ma bucur daca iti pot fi macar putin de ajutor, o sa mai caut si poze personale sa-ti trimit...

Nicoleta, amuzanta faza lui Stefan cu Zana Maseluta, cu Mosu, cu Iepurasul... ca-i mai scutesc pe parinti sa mai ia jucarii! De-ar stii ei...Ma bucur ca e Matei bine! Doamne ajuta! Am vazut cele cateva poze...a fost frumos pictat Stefan, Andrei aseara a fost pictat Spiderman, si era f.f.f negru! Am vazut ca a nins la munte!!!

Lucia, tinem pumnii...si odihneste-te cat poti!! Frumoase pozici!

tuturor!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Bravooo Andy!!!Atata de dragutz a fost (eu numai la el m-am uitat) ca mi-au dat lacrimile!! Cata concentrare, mamaaa!! Superb!!
Regretam ca n-am ajuns si noi!

Nico, Laura-faza cu cititu' n-are nicio importanta si cred ca voi stiti mai bine.Pe el pur si simplu l-au atras literele.
Insa, daca e sa facem un top, conducem detasat cu scrisul de doctor. Scrie foarte urat, tine, mai departe, ustensila de scris cu degetul mijlociu, dar are dexteritate.

Katty-pune si aici jocul acela, plss!!

Merg sa-mi recuperez copilu', ca a dormit la ai mei.Noi am avut o seara de golaneala cu prietenii.

Duminica frumoasa!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Katty-pune si aici jocul acela, plss!!

Buna ziua ai dat...belea ti-ai capatat!!!Poftim joculetul...
http://www.trip-links.com/games

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am fost azi la plimbare, a fost in sfasit soare si la noi, dupa o sambata plangacioasa rau! (cateva poze, scuzati limba scoasa... ) http://family.webshots.com/photo/2306054440103379982ypIYlq

Cine ma ajuta si pe mine? Nu stiu care este Andy, ca desi ma uit la poze cu el cand ni le arata, nu reusesc inca sa il recunosc printre atatia imbracati la fel! Oricum, dansul este excelent!!

"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput