Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 12
devoska spune:
Neata la pranz si de la noi!
Lucia, unde esti? Totul e in regula?
Nina, ce mai faceti? Ati intrat in ritm?
Cristina22, poate scapati fara. Multa sanatate! Ce ati facut cu dintele? Aseara a venit Sara la mine si mi-a zis ca o doare un premolar de jos...Cand ma uit, se strambase... dar nu se misca. In spate insa gingia e umflata. Asa ca maine mergem la stomatolog. Sper ca de data asta radacina sa nu fie asa zdravana.
Trimit si soare la voi, repede, repede. Ca de maine se strica vremea si la noi.
Sanzi, ce bine ca David are cu cine sa se joace. Mai ales ca sta in casa din cauza ploilor. Probabil ca sunt dazamagiti ca nu ies afara, dar macar sunt impreuna. Ce repede a progresat cu pianul. Bravo lui! Inseamna ca ii place, are talent si exerseaza.
Laura, multumim de intrebare si pentru cafea (si eu sunt chioara de somn). Muncesc la proiect inca. Pe 15 iunie avem termen. Sper sa iasa ceva dragut pentru copii. In ce priveste dansul po****r, credeti ca o Hora ar fi potrivita? Altceva nu ma pricep...
khristin, ce frumos citeste Yasmine. Felicitari pentru dintisori - ambii.
katty, ti-am trimis PM. Am remarcat ca pozele gasite pe site-urile de turism nu se compara cu cele facute de "noi". Asa ca nu zic nu. Multumesc mult!
Nico, cum mai sunteti? Ce fac baietii?
Dodo, multumesc! Iti doresc mult succes si sunt convinsa ca se vor strange toti banutii pentru operatie. Poate ar fi bine sa organizezi un bazar, ca pentru Mihaita.
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Nicoleta spune:
Salut.
Matei e bine, nu a mai facut febra de 26 de ore :). Am fost azi sa ii luam sange pentru niste analize (virusuri de diverse... si altele, Ca, Fe...). L-a tinut sotul, pe mine m-a dat afara cu Stefan. A fost foarte curajos, spre final se plictisise... si a marait putin! Curajos ca Stefan!
Azi e petrecere de 1 Iunie la serviciu, se va duce Stefan si parca m-as duce si eu cu Matei, dar sa il las cu tati in parcul de langa cladire... Nu am mai iesit in lumeee...
Va pup, o zi buna!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Si o faza amuzanta: Dupa ce a primit banii si pentru dintisorul numarul 2, Stefan ne spune ca ce noroc pe noi cu Zana, ca asa uite, nu trebuie sa mai cheltuim bani pe jucarii, avem de la ea!!
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Si o faza amuzanta: Dupa ce a primit banii si pentru dintisorul numarul 2, Stefan ne spune ca ce noroc pe noi cu Zana, ca asa uite, nu trebuie sa mai cheltuim bani pe jucarii, avem de la ea!! Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei |
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Nicoleta spune:
Da, asa ne-a zis si cu Iepurasul, si cu Mos Craciun... si chiar era fericit ca facem economii! Daca ii zicem ca uite, nu mai avem bani etc. el zice cum asa?!, ca ultimele jucarii au fost din banii/de la Mos, Iepuras, Zana, deci noi nu i-am luat nimic...
cristina22 spune:
Nico-ce bine ca exista Mosu' si iepurele si zana!! Ce ne mai scutesc ei de cheltuieli!! E grozav Stefan!!
Ma bucur ca ati scapat de febra!! Sanatate!
Cristina D-varicela n-am facut inca.Dintii sunt inca la locul lor.D-rita considera ca trebuie sa-i mai lasam inca o perioada, pt ca abia se clatina! Si voi sunteti deja la premolari?? Nu va lasati la Andrei de Katty!
Insista cu soarele, hai, bagaaa!!!
Dodo-se vor strange banii, stai linistita!!
Laura-a plecat??
Cam multe absente pe ziua de azi...hmm...
cristina si Andrei
devoska spune:
Cristina, s-a innorat si la noi. Eu am trimis soare dar cred ca-l tin rusii in vama. Noi suntem abia la al treilea dinte. Sarei ii ies si cad dintii intr-un stil... Si dintele Sarei abia se misca. Dar cel nou a spart deja gingia. Partea proasta e ca dintele care iese probabil ca il impinge pe cel de lapte care s-a inclinat peste dintii ei cei noi si frumosi. Si doare. Vedem maine la doctor.
La primii doi dinti, ne-am dus la doctor disperati ca ies dintii cei noi in spate si vor fi strambi... Nu i-a scos decat un dinte si pentru al doilea am mai asteptat cam o luna. Deci nici la ea nu s-a "aruncat" la scos.
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
sinzi_ana spune:
Andy, e bine de voi ca o aveti musafira doar pentru o zi...eu vb de 6 luni sau mai mult...haha!!! Am nevoie...
Dodo-pui, felicitari pentru progresele lui Bogdan!!!
Cristina22, cresc baietii mami....de asta ne vin lacrimile gramada!!! Eu nu pot nici sa il mai iau in brate...ca e atat de mare...si tare imi vine sa il mai port!!!!
Nicoleta, haha!!! Ce noroc cu iepurasul asta!!! oare la parinti nu vine???
Devoska, David canta cand vrea la pian...eu nu pot sa il ajut si nici sotul ca suntem afoni amandoi...am incercat o data sa ii arat cum se tin degentele pe clape si am gresit!!! Profesorul lui m-a certat...de atunci stau in banca mea
Azi la noi e soare!!! Au plecat norii inspre voi
Am deschis un subiect...poate ma ajutati cu ceva sfaturi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138030
Eu sunt cu 2 copiii in continuare...e haios si dublu de munca!! Nu stiu cum supravietuiesc cei cu 2-3 copii...haha!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2407166270103379982lpyzeV
Cateva poze de azi de la petrecere, unde mi s-a terminat bateria...
Sinzi, eu mi-am dat cu parerea, dar se pare canu e asa...
sinzi_ana spune:
http://www.youtube.com/watch?v=pQhsNCfXQAs
Am vrut sa il prind pe David cu cititu invers, i-am luat carte noua...si...a citit bine
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">