Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 10
devoska spune:
Bine ai revenit Nina! Am vazut pozele. Foarte frumoase. Se pare ca ati avut o perioada frumoasa. Multi pupici Cristinucai!
Nicoleta, khristin multa sanatate la puiuti! Nico, eu zic ca Matei cel buclucas nu are. Deci, cum e?
Multumim de aprecieri . Si sara are tot 1,28, nu stiu cate kg ca nu s-a mai cantarit de loc. In schimb avem de facut un proiect petru la scoala si as vrea sa iasa super. Asa ca am nevoie si de ajutorul vostru, daca puteti. Intrati aici si vedeti despre ce e vorba
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137925
Multumesc!
Cristina_C spune:
Khristin, multa sanatate si Yasminei, sa se faca bine repede! Nici boala asta n-a avut-o Robert. Si bravo ei ca citeste mult!
Azi cand l-am luat de la gradinita m-a izbit de la usa anuntul mare: SCARLATINA! Doamne ajuta, ce pot sa spun!
Nina, Kiki, , bine ati revenit! Ma uit mai tarziu la poze, trebuie sa fug, acusi Robert si ceilalti prescolari viziteaza scoala. Il duc , il las 2 ore dupa care facem un picnic cu totii.
Eu la serbarea abecedarului tot litera O am fost! O fi o litera pentru Cristine!
andy.p spune:
CristinaC d-ne ajuta sa nu facet scarlatina...e ingrozitor cu epidemiile astea:scarlatina,varicela,e plin si la noi.
Nina bine-ati revenit,am vazut poze frumoase..ma bucur ca v-ati simtit bine....Andy va fi litera S
Nicoletanoah si acum?Urmeaza antibiotic?Ai facut si antibiograma?
Devam citit la subiect si vad ca ai primit o gramada de ideii..daca vrei sa vezi cateva pps gata facute da-mi un PM si te ajut
Lucia va fi bine nu te ingrijora,tinem pumnii si ne rugam la DD
Katty multumesc de PM am reusit asa sa-l identific...m-ai dat pe spate cu meniul
Crisesti gospodina nu gluma.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Stefan este cel care nu are stafilococ. Nu am inca antibiograma, dar o pot lasa asa, in nas nu e patogen! Am inceput insa sa folosesc Bactroban, pentru Matei si pentru mine. E un unguent cu antibiotic. Foarte bun. Am mers la medic la spital, i-a facut o hemoleucograma din deget, se pare ca e viral ce are, desi sunt niste valori mai mari care ar zice ceva si de infectie; daca pana maine la 6 seara nu se repara, nu mai am voie sa comentez, antibiotic...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
devoska spune:
Nico, deci nu am ghicit! Multa sanatate!
Cristina_C sper sa scapati cu bine.
Eu sunt rupta de realitate si nu aflu daca pe aici sunt epidemii sau chiar nu sunt... ceea ce nu prea imi vine sa cred.
andy.p, orice idee e binevenita, multumesc! Am atata informatie si nu stiu cum sa o structurez. Trebuie ceva atragator si scurt pentru copii la clasa, ceva mai lung si mai complex pentru parinti.
Nicoleta spune:
Salut.
Nina, bine ai venit! Am vazut pozele! Ce fericita e Kiki!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Gabbriela spune:
ceau fetelor,
sorry ca nu mai dau pe aici dar nu am timp nici sa respir, nici pe ym nu mai intru asa de des ca inainte...
Va multumesc tututror pt urarile de ziua mea de nastere, sunteti neste dulce .. va dorrsc si eu la toti numai sanatate, fericire si lucruri bune
La multi ani Liviu lui Lucia, sanatate multa pui scump, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca
Julian e bine, momentan o micuta raceala si ceva tusa uratica, o sa ild uc la control curand.... Cu scoala merge minunta, mai au cateva saptamani si pe 16 iunie e ultima zi de scoala...
pe toti si sanatate
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
Nicole-sanatate lui Julian!
Nico-bine ca s-a elucidat misteru' si nu mai stai asa incordata! Sanatate si sa va faceti bine!!
Laura-ioi, tocmai ca nu-s gospodina!!In afara de un chec, o praji cu visine etc, din astea rapide, nu mesteresc nimic in timpul saptamanii.
Nina-ne bucuram ca a fost bine.Merg sa vad si eu pozele!
Azi dimineata am observat ca lui Andrei i se misca un incisiv de sus.Deja m-am panicat si am sunat-o pe d-rita.Voi cum ati procedat?I-ati scos acasa?
Noi, la dintii de jos, unul l-am scos acasa si unul la stoma.
Mi-e mila de el sa-l las pe mana lui ta-su cu extrasu' prefer la stoma.
cristina si Andrei
andy.p spune:
Buna dimineata...eu sunt o fericita azi,imi vine soacra in vizita
Nicole multa sanatate lui Julian
Nicoleta sper sa scapati fara antibiotic
Cris las ca stiu eu ca esti modesta....pana acum toti dintii care i-au cazut ,adica 4,i i-a scos taica-su..si eu voiam la dr.da l-a rezolvat d-nul sotz
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
devoska spune:
Neata! La noi e soare si frumos! Sper ca si la voi.
Nicole, pupici multi si tie si lui Julian.
Nico, cum mai sunteti?
cristina22, bine ca i se misca. Sara a schimbat doar pe cei doi de jos care nu s-au miscat sub nici o forma. Asa ca noi am ajuns la doctor de fiecare data. Bafta si sa nu simta nici o durere la scos! Sa nu uiti de zana!
Laura, la tine ce e acolo? Rasu/plansu? Eu iti doresc sa fie bine!
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro