Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)
Raspunsuri - Pagina 10
dani3lla spune:
FELICITARI MARIEEEEE, SE PARE CA S-A CAM SPERIAT BB DARIUS DE MES MEU.REFACERE RAPIDA SI SA VA BUCURATI DE BEBEL 100 DE ANI DE ACUM IN COLO.TE ASTEPTAM CU POVESTEA SI CU POZE CU MINUNEA
LA MULTI ANI FETELOR CARE SE SARBATORESC (SI EU PRINTRE ELE)AZI SAU CARE AU SARBATORITI IN FAMILIE
oanaalexdulce BB umflatos si mancacios
happymum sa dea DD sa fie de bine si sa ti se indeplineasca dorinta mult visata
Sa ne tii la curent
carla ohoooo da ce dr...docent chiar
CARMINA FELICITARI PT ASA O NASTERE RAPIDA...VREAU SI EU LA FEL.SA VA TRAIASCA "PAROASA MICA" SA VA UMPLE SUFLETUL DE FERICIRE
kiralina eu zic sa-i faci gauri in ureche la nastere in materitate pt ca nu simte nimic.I-a facut nasa mea fetitei si jur ca eram langa ea si nici macar nu a strambat din nasuc.Cand sunt bebei au doar un zgarciulet si nu simt intepatura.Iar despre cercei eu i-am luat nasei mici ...cei mai mici cercelusi tortita
alinutza amanam bataita pana dupa nasterea lui BB ...vezi tu pe urma
adriana felicitari pt bebelina grasunica.Da-ne toate datele ca sa te treaca clody in listuta
clody sus craci si stai cuminte
DANA
36+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
clodyac spune:

dani3lla la multi ani sa traiesti cu numele sa fii sanatoasa fericita si sa ai o nastere ca in poveste si am inteles cracii sus si stau cuminte ![]()
![]()
![]()
37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiralina Carla, Cris, e clar ca fiscul asteapta o spaga mica. Nu degeaba l-a chemat pe sotul meu la el la birou "sa discute". Numai ca oftic, ca noi chiar suntem in regula. Si eu stiam ca sunt valabile copiile de la facturi, sau facturile primite pe email. Dar nu stiu legea sa ii dau cu ea pe masa :) Se tot leaga de firmele mici, iar astia mari fura de rup. Ma rog, revenind la ale noastre. Trebuie cercei speciali pt bebe? De unde ii luati? 36+ saptamani cu Ada Ruxandra ![]() |
Ii dai cu legea in cap acum si se leaga de altceva. Astia cand vin in control sunt pusi pe amenzi. Stii cum se face la Bucuresti? Vine controlul de la mama naibii, nu doar de la fisc, cere un scaun si incepe sa scrie amenda. Daca intrebi pentru ce te intreaba daca vrei sa-ti caute

Eu i-am pus fetitei direct cercei de aur cu tortita. Puteam pune unii luati din spital, dar trebuie schimbati dupa o luna si mi s-a parut complicat.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Yioanna, mi-e frica rau de ace, intepaturi, taieturi, prefer orice altceva care nu penetreaza pielea, tocmai de aceea am nascut complet natural prima data, fara anestezie, perfuzii, injectii, epiziotomie etc.
Dani3lla, la multi ani si petrecere frumoasa!
Adriana, felicitari, mamico, sa fiti sanatosi amandoi!
Elena, multumesc de info, m-a cam luat ameteala
.
BabyFirst, imi pare rau ca suferi cu sanii, la mine a fost cumplit in primele 5-6 saptamani, plangeam numai cand venea timpul de alaptat. Ceva minune chiar nu stiu, dar poti incerca sa lasi pe sfarc si areola putin laptic si sa-l lasi sa se usuce la aer, crema cu lanolina pura de care ziceau fetele, galbenele de la Melkfett, ulei de masline/cocos/migdale, chippewa, ceai de pelin, granule de arnica ch5 de 3 ori pe zi.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Dicirstea, la multi ani pentru Matei la 2 anisori! 

Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
yioanna_s spune:
Cris:asa am sa fac,dar cu siguranta nu mai primeste bachsis.cum te mai simti,au mai trecut durerile?
cristina:deja ati iesit afara ,ce frumos!poate ii era clad deaceea plangea,saracuta,bn ca s-a potolit in casa.imi pare rau de durerea de la san,sper sa treaca repede.ceva pozici noi,nu vedem?te pup dulce si mai tare pe Alessia

carla:nu se vede pe u ca ai fi o fricoasa![]()
!tin pumnii sa nasti natural si de data asta,hai ca esti o norocoasa si la urmatorul eco,parca maine nu,vei vedea ca nu mai are fularul la gat!
eu lenevesc,dar asa de tare ma plictisesc..si e asa de liniste si prin stup,unde sunteti harnicutelor?
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s carla:nu se vede pe u ca ai fi o fricoasa ![]() Yioanna 36+ Stefania Alexandrahttp://bd.lilypie.com/EMiQp2.png http://picasaweb.google.com/yioanna AMR 4 saptamani pana ![]() |
Hi hi, credeai ca de viteaza am nascut natural? Dimpotriva, din frica de ace. Decat sa ma intepe in coloana am preferat sa ma doara restul si sa raman neperforata
Da, maine merg la eco, Saby spune de ieri "Larisa, scoate cordonul!" si bebelina se misca imediat, mi-ar placea sa vad ce face pe acolo. Adevarul este ca ar fi momentul sa nu mai stea fata cu fular, la cat de cald este afara, dar gandind la rece, nu mai are loc sa faca atatea miscari.
Eu m-am epilat si mi-am facut unghiutele iar, am pus si floricele pe ele, m-am spalat pe cap, sunt gigea. Saby pana ma pupa pe picioare cand ma epilam, acum si-a gasit alta distractie, sa-mi traga de firul de la epilator sau sa stea pe el.
In rest a fost ok, m-am contorsionat ca in vremurile bune, de cand am ajuns la mare nu ma mai doare nimic, ma misc mult mai bine, parca nu mai apasa bebe pe nicaieri, de aseara s-a desumflat si piciorul, iar la ce "cote" zice Cris ca sunt la mare imi vine sa merg acolo sa nasc
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
Liana30 spune:
dani3lla La multi ani 
La multi ani sarbatoritilor!!
Felicitariii noilor mamici
..bun venit pe lume bebeilor!!
sa ma iertati numai stiu daca v-am multumit sau nu..dar va multumim la toate si va pupam.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
yioanna_s spune:
mai-mai,ce frumoasa te-ai facut,bravo!si eu am atatea planuri,dar nu stiu cand am sa le aplic ca al meu mi-a luat cheia de la masina si nu mai pot decat dak e ceva urgent
au inceput niste intariri ale burtici
.Saby e o dulceata.Si eu vreau la mare

anul trecut pe timpul asta eram la plaja
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
adriana80 spune:
baby first pt sfarcuri pune ceva rece, o compresa sau ceva pungi cu gel care se pune la frigider. eu am primit din usa ceva paduri care se pun la frigi si asa reci s epun pe sfarc . te calmeaza. fetele de prin usa ar trebui sa stie mai multe.