Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 Eu nu apar in poze din 2 motive....mai am putin de dat jos AncaD...e dulce dansatoarea ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |
Aceleasi care ma fac si pe mine sa ma arat mai rar la fata
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
g24hit spune:
cam tarziu, dar vreau si eu sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor(sarbatoritilor) de astazi.
pussi spune:
am pus si restul pozelor : http://news.webshots.com/photo/2497937530104078634NjxorP
bianca rochitele sunt de la H&M!
Bb cum sunteti cu degetelul?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi, aceasi situatie. am reusit sa fac o programare la dr boia pt 9 iunie. toate drumurile si recomandarile se pare ca duc la dr boia...
am vazut poze cu doua printese superbe!!!
elena si ana!!!!
la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!
am vazut pozici si cu eva si cristi!!! frumusei foc!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Avem 2 filmulete de aici incolo http://good-times.webshots.com/video/3010315740101626593wBpFQM anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |

_
pussi spune:
bb e cel mai bun! Bafta! si mersi de laude![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui pussi bb e cel mai bun! Bafta! si mersi de laude PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
sperrrr!!!! si sa ne recomande altceva......eventual sa mai incercam ceva inainte de operatie...
ce alti dr ortoped pediatru mai stii???
_
g24hit spune:
pussi ti-am vazut si eu printesele, sunt frumoase foc.
de fapt cred ca am vazut toti prichindeii frumosi de pe aici, ca de cele mai multe ori cand ajung sa deschid DC prefer sa vad poze si filmulete decat sa scriu.

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)