Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 2
eladea2005 spune:
anca,
ici dansatoarei...ce mortala e...ma distreaza tare cand ii vad cum se misca ei...
apropo de paine, eric doar paine goala serveste mai nou...nimic altceva....
...uffffffff...iar va omor cu mancarea asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
Amira mea imi cere "pini" sa-i pun in ciorba. Dar daca ii ung o felie cu unt,mananca untul si painea o arunca. ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
De cand cu caldurile astea Amira sta prin casa in maieu si...scutec. Si a invatat draga de ea sa-si dea scutecul jos soi din cand in cand se mai aseaza pe olita. Probabil cand mai oboseste,ca de facut n-a facut nimic.
In schimb,a facut prin casa.
Norocul meu ca nu l-a facut imprastiat.
Faza comica fu ca se uita cam mirata la "produs" si se invartea in jurul lui si gesticula din maini. ![]()
Rad eu rad,dar ieri ma luau toti nervii la gandul ca de-acu tre sa stau la frecat covoare. 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
miha - hahahhaaaa ...
Silvia mananca paine ... goala, iar unsa cu ceva ca si Amira, mai mult ceva-ul si mai putin painea. Iar in ciorba isi pune singura si dupa aia pescuieste cu mana bucatelele sa le manance.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
adra_bell spune:
Si a mea mananca paine si unsa si in ciorba si goala. Avem un magazin intre blocuri si, cand iesim afara, e imposibil sa nu ne intalnim cu cate o vecina care tocmai si-a cumparat paine. Si incepe nemancata asta mica sa arate cu degetul si sa strige "piii, piii" pana ii da omul un coltuc![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Rox, probabil in august venim la mare, asa mergem in fiecare an
Alte poze, iar cele de ieri s-au mutat
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
popbianca spune:
buna!
pussi...salutare....am vazut pozicile voastre...doua comori... si rochitele m-au dat gata!LA MULTI ANI pt. Elena!
victo..si eu am avut o dilema cu hotel/apartament...am ales apartament pt ca Ana sa doarma singura in camera , la fel ca si acas...cu mancarea la hotel...ce sa zic ..ia blender-ul cu tine!
vasari...ai dreptate , plimbatul in brate , leganatul nu sunt printre cele mai bune idei...dar deocamdata asta functioneaza...aaa...dupa ce o asez in patut sta cu picioarele ridicate sa-i masez talpile...![]()
cristi07.......ce fain e la voi!cu lebede...cu copilasi multi multi...
ancadragoman...
artistei...!
andrabell...superba Eva in lanul de rapita!dar ce cauta in cosul de gunoi?![]()
si ce cordeluta!
mariussimiuc...Ana nu isi da scutecul jos...dar vine cu o fata de "aia" si zice kk kk...eu sar sa o despachetez....se aseaza pe olita pt. cca 10 secunde....se ridica, se uita lung si mirata ca nu e nimic...dar apoi nu mai pot sa-i pun scutec...
LA MULTI ANI !...PT. TOATE ELENELE!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Alte poze, iar cele de ieri s-au mutat |
Mai e nevoie sa spun de Eva ca e o scumpa?

Si uite-asa o mai vedem si noi pe Cristina,care e o scumpa la vedere.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
adra - ti-am admirat deja "nemancata mica"
... e o figura
!!!
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
cristi07 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Elena si Constantin...mici si mari!
Miha...sa nu crezi ca ma dau afara banii din casa
...in fiecare an sau la 2 ani ne-am "upgradat" camera foto si practic am pus diferente de bani si nu am simtit f tare la buzunar...asta l-am luat anul trecut cand luam 8 mil ![]()
Eu nu apar in poze din 2 motive....mai am putin de dat jos
...si eu sunt fotograful...
AncaD...e dulce dansatoarea 
Cristina si Radu 3.12.2007