Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 12
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cristina f frumoase pozele si f frumosi copilasii ![]() Noi suntem la inceputul operatiunii "fara pampers",mai exact am inceput de 2 zile,nu cere dar o pun eu din cand in cand pe WC...am mai avut si accidente si afara iesim in fust si cu chilotei de rezerva anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
felicitari!
Cristina si Radu 3.12.2007
popbianca spune:
DD ajuta ca nu e nimic cu Raulito!
la copil si mamica !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Doamne, Ank, m-a apucat tremuratul cand am citit ! Ma bucur acum cand vad ce spune Anca. Oricum, si eu eram optimista si de obicei nu sunt fara motiv. Va pup si multa, multa sanatate !! Refacere rapida !
Lavi, Andreea, succes si voua la investigatii !
Adina, pupici si ma bucur ca iti mai faci timp si pentru scutece. :)) Imi inchipui ca e foarte obositor, eu am una si seara imi vine sa ma culc inaintea ei.
Noi am facut analizele Mariei saptamana trecuta si azi am luat rezultatul. I-au iesit f bine analizele, calciul e la limita maxima... in conditii de nemancare, enterocolita si aproape 2 sapt doar de alaptat.
Cristina, foarte frumoase pozele ! Imi pare asa rau ca nu ne-am revazut dupa...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
popbianca spune:
ziua de lucru se cam incheie pt. mine....plec acas la copilita
o zi placuta tuturor !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
softurela spune:
Buna ziua mamici,
Am lipsit aproape un an de pe forum. M-am reintors la job cand fetita mea avea 6 luni si nu am mai gasit timp. Initial intram o data pe saptamana, dar era prea putin ca sa inteleg firul discutiilor. Asa ca am renuntat.
Va scriu doar sa va zic ca m-au impresionat pozele cu copii vostrii. Pe multi dintre ei, ii stiam ca bebelusi. Acum sunt adevarate domnisoare sau cavaleri. Sa va traiasca !
Chiar m-au lasat fara cuvinte.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Roxxy80 spune:
Ank-ule, acum am vazut postarea ta si m-a luat tremuratul. Ma rog la Dzeu din tot sufletul sa fie bine bulgarasul nostru drag. Eu simt ca va fi totul f bine
.
BB, se pare ca mai exista copilasi mai nazdravani decat Iasmi
. Dupa cum spuneam, este prima saptamana in care nu are nici un semn vizibil pe fata. Azi a facut doar vreo 2 zgarieturi pe picioare in parc, deci e super bine
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 24+
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi de la dr....din pacate cu acelasi rezultat:necesita interventie chirurgicala!! offfff daca nu raceste si daca ies bine rezultatele de miercuri , joia viitoare o opereaza....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Imi pare rau ca pana la urma e nevoie de operatie. Totul o sa fie bine. Tu trebuie sa fii puternica si o s avezi ca Doamne-Doamne o sa va ajute sa treceti usor peste aceast incercare.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am ajuns si noi de la dr....din pacate cu acelasi rezultat:necesita interventie chirurgicala!! offfff daca nu raceste si daca ies bine rezultatele de miercuri , joia viitoare o opereaza.... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 24+
pussi spune:
doamne ce de vesti proaste....
bb capul sus! mai bine acum decat mai tarziu si cred ca interventia e mica! necesita spitalizare? Trece si asta!
ankule bine ce vestile sunt mai bune! dar ce virus? il poate lua si Ceci? De ce nu vrei sa faca RMN? ai vb si cu Bakos?
ancuta D felicitari pt. pampers! si eu am vrut sa incep, dar o las cand ne intoarcem de la mare... la Eni ca la Ana..nu e cazul
De Sheri nu mai stiu nimic de prin aprilie, atunci erau bine, sanatoase!
azi Ana si-a spart buza..la voi cat de des se intampla evenimente soldate cu buze sparte si cucuie si vanatai? la noi saptamanal( probabil ca si candidatele sunt 2...si mai si primesc indicati cum sa le supraveghez " cu atentie" de la buni care singura nu sta cu ele, ce sa mai faca si papa, curat, calcat etc cu ele printre picioare). Gata mi-am spus ofullllllllll...Ii pun compresa Anei la buzita, Ana nu vrea s-o tina, mi-o pun mie si lui Eni sa vada ca nu se intampla nimic rau...tot nu vrea s-o tina. Vede Eni ca insist asa ca ia ea compresa de mine si fuge prin casa dupa Ana sa-i puna compresa, cum statea Ana putin locului cum ii tinea Eni compresa....Imi venea sa le manac!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
multumesc frumos de sustinere.
pussi, necesita spitalizare si e cu anestezie generala.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)