Herbalife

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui mocarta

Am folosit produse Herbalife, am slabit foarte frumos, neasteptat de bine, numai ca,efectul lor a durat doar cat le-am folosit. Mai bine spus am luat in greutate chiar mai mult decat am avut inainte sa ma apuc de regimul asta. Am crezut ca numai eu am patit-o dar din "gasca mea" de ia o pauzari toate mi-au confirmat acelasi lucru, efectul nu este permanent, din contra. O colega de servici, inteleapta in felul ei, mi-a spus "trebuie sa vedeti cauza ingrasarii" nu sa tratati efectul.

ai dreptate ramiris,dar stiu ca unele persoane continua toata viata cu un shake/zi iar alimentatia este adevarat trebuie controlata f.f. serios si...dupa.
Eu am inceput ,vedem....ce va fi?!

Nu faptul ca renunti la herbalife te face sa te ingrasi la loc. Atata timp cat le iei iti controlezi alimentatia, cand termini si ajungi la greutatea dorita consideri ca problema e rezolvata si nu iti mai controlezi dieta. Cel mai greu nu e sa slabesti ci sa te mentii.
Oricine isi imagineaza ca daca ia niste pastile si inghite niste shake-uri isi rezolva problemele cu greutatea pe viata fara sa trebuiasca sa faca cel mai mic efort dupa aceea n-are cum fie altfel decat dezamagit pentru ca asta n-o sa se intample.
Multi spun "am slabit cand am luat produsul X dar dupa ce l-am intrerupt m-am ingrasat la loc". Proidusul X si-a facut treaba, ai slabit. Nu faptul ca nu-l mai iei te-a ingrasat ci mancarea.

As simple as that.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

'neatza!
Monica cum e?Ai slabit?Te simti bine cu herbalife?
Am inceput si eu de joia trecuta si ma simt bine!Ma cantaresc luni pe 19 sa vad daca am dat ceva kile jos.
Oricum e bine pentru mine ca nu ma mai simt asa de obosita si de balonata(si daca mancam un mar inainte ma balonam!)
Deocamdata sunt multumita.
Am inceput si in casa la baietii mei sa schimb cate ceva in alimentatie, pregatesc mai multe salate si mai putine prajeli!

Mergi la inceput

http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iubesc-umami-al-cincelea-gust/60420698

si asta :

http://www.youtube.com/watch?v=KN6U8oDVKlI&feature=related

Daca aveti putin timp liber sa urmariti reportajele.E foarte interesant,parerea mea!

Mergi la inceput

Am fost azi la evaluare de 2 sapt.
Am slabit 2 kg!
Vreau sa va spun ca nu am tinut strict doar dimineata beau shake cu iaurt de 1.5 grasime si iau de 3 ori pe zi pastilele de cell-u-loss(vit C ,calciu,magneziu si fier)
La pranz bag salate ,naut, soia(fara paine si prajeli)iar seara maxim la 19 iau ultima masa.
Am fost si la cumatrie si la nunta si la gratare...ce mai... am mai calcat pe langa dar am incercat sa pap mai putin si mai sanatos!
Vad ca merge, ma simt super, si nu ma chinui ca la alte diete pe care le-am incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pai daca renunti la shake, iar pastilele le inlocuiesti cu altele similare de la farmacie, mai ieftine decat cele de la HL, tot vei slabi. regimul alimentar e cheia secretului, nu produsele HL. iar daca mai poti sa faci si miscare, in fiecare zi sau de cateva ori pe saptamana, vei slabi si mai mult, fara sa arunci atatia bani pe geam.
nu mai stiu unde citisem ca celebra scriitoare Rodica Ojog-Brasoveanu a murit din cauza complicatiilor dietei pe care a tinut-o cu produse HL.
cumnata mea a dat o caruta de bani, a slabit, insa dupa ce a terminat cura, s-a ingrasat si mai mult. si in primele saptamani de dieta se tinea de pereti, atat de ametita si slabita se simtea.

Mergi la inceput

Eu stiu ca celebra scriitoare a murit din cauza ca era foarte bolnava(avea foarte multe boli)si nu trebuia sa tina dieta cu herba...
E mai usor sa arunci vina pe produsele lor decat sa vezi de fapt care erau bolile multeee pe care le avea!

Consultantii te intreaba daca esti bolnava de inima, diabet..
E alegerea fiecaruia ce face cu viata lui!
Dar nu sunt eu in masura sa vb despre asta!asa ca mai bine plec pentru ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stai, ca n-ai inteles ce-am vrut sa spun. nici gand sa intru in polemica cu tine. pana la urma e alegerea ta daca urmezi sau nu aceasta cura, eu am vrut doar sa-ti spun ca nu e totul asa roz cum iti prezinta consultantii. gandeste-te ca fac parte dintr-un sistem MLM, ca sunt bine indoctrinati si ca au tot interesul sa-si vanda/promoveze produsele, pentru ca au o cota-parte din vanzari, ca la orice sistem de acest gen. nu neaga nimeni faptul ca slabesti intr-adevar daca tii regimul indicat de ei, insa cu putina ambitie ai putea sa slabesti si fara ajutorul acestor suplimente, pentru ca pe langa ele oricum trebuie sa tii o dieta pentru a avea rezultatele dorite. esti sigura ca nu sunt daunatoare/nocive pentru organism ? ne vaitam ca fructele au pesticide, ca in carnea de pui gasim hormoni si antibiotice, ca hrana din ziua de astazi ne otraveste, etc. dar despre compozitia acestor suplimente ce stii, la modul oficial ? au fost facute studii, statistici sau mergi pe incredere, luand de bun tot ce spun consultantii lor ? nu stiu, eu in locul tau as fi mai reticenta sau as cerceta mai mult inainte de a baga in organism substante despre care se afirma ca sunt sanatoase sau naturale/bio/eco...

majoritatea persoanelor care au tinut aceasta dieta au afirmat ca au aruncat banii pe geam (a mai existat un subiect similar pe forum). produsele sunt foarte scumpe, iar dupa terminarea regimului, daca nu ai ambitie sa-ti schimbi regimul alimentar si stilul de viata, te vei ingrasa la loc, chiar mai multe kg decat ai pierdut. si sincer acum, putine persoane isi pot permite sa dea lunar sume destul de mari, astfel incat sa ia toata viata aceste suplimente. ba chiar erau voci care afirmau ca produsele lor dau un fel de dependenta...

de-asta am spus ca acum ai putea renunta lejer la produsele lor sau le poti inlocui cu variante similare, insa mai ieftine.

uite, ai scris ceva interesant : consultantii te intreaba daca te stii suferind de ceva boli. insa cinstit acum, cati dintre noi sunt cu analizele la zi si stiu sigur daca sunt sanatosi sau nu ? multe persoane spun/cred ca daca se simt bine, nu-i supara sau doare ceva in mod deosebit, de ce sa-si mai faca analize din 6 in 6 luni, sa mai piarda timp pe la consultatii sa ia trimitere, pe urma la recoltare, sau sa dea bani daca analizele respective nu sunt gratuite/compensate. insa diabetul, de exemplu, poate fi atat de perfid, incat nu-si arata simptomele decat mai tarziu. asa si unele afectiuni tiroidiene.

de exemplu, in cazul tau, cand ai decis sa urmezi aceasta cura, erai cu analizele cat de cat la zi ?

Mergi la inceput

Multumesc frumos!
Ai scris foarte frumos!Acu sunt intr-o pasa mai proasta si mai facut sa ma gandesc daca e bine pe ce drum am luat-o??
Analizele mele???am trigliceridele mari adica 240.As vrea sa repet analizele luna viitoare dupa ce termin o luna cu herba sa vad cum stau grasimile mele din sange
E naspa si cu banii, sunt asa de scumpe si e crizaaaa .....renunt!
O zi frumoasa iti doresc Corina!

Mergi la inceput