Herbalife
Ce stiti despre produsele Herbalife?Sunt intr-adevar mai sanatoase decat alte produse pentru slabit?Am vazut ca sunt foarte scumpe si am citit ca odata inceputa folosirea lor ar trebui luate non stop pentru a mentine efectul.Asa e?
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Raspunsuri
goldi spune:
Am luat acum cativa ani si am inghitit constiincioasa pilulele si shake, dar fara rezultat. A fost buna ca si cura de dezintoxicare pt ca vreun an nu am mai avut problema cu bila, dar cam atat.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Puppa spune:
O prietena de-a mea a luat, a slabit si dupa ce a terminat a pus la loc kilogramele, plus altele pe langa...Daca cineva ar inventa un regim eficient de slabit, ar lua premiul Nobel pentru medicina....Nu mai dati banii pe prostii, mai bine mancati sanatos si faceti miscare...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Puppa O prietena de-a mea a luat, a slabit si dupa ce a terminat a pus la loc kilogramele, plus altele pe langa...Daca cineva ar inventa un regim eficient de slabit, ar lua premiul Nobel pentru medicina....Nu mai dati banii pe prostii, mai bine mancati sanatos si faceti miscare... http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ |
Ma intreb cand veti intelege ca iei kilele la loc si pui si pe langa daca revii la alimentatie incorecta INDIFERENT la ce dieta, cura etc.....apelezi! Nu tine de Herbalife!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
puisorul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
Ma intreb cand veti intelege ca iei kilele la loc si pui si pe langa daca revii la alimentatie incorecta INDIFERENT la ce dieta, cura etc.....apelezi! Nu tine de Herbalife! _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA si.... www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU |
Foarte, foarte corect. O prietena a slabit vreo 30 de kg cu Herbalife dar apoi a avut probleme in familie, a inceput sa manance mult si nesanatos si s-a ingrasat la loc. Problema cea mai mare nu e slabitul, ci sa te mentii dupa aceea.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Tzuni spune:
Si eu am luat Herbalife acum vreo 6 ani si am slabit f frumos 10 kile. Doi ani dupa am mancat sanatos si corect, am facut si miscare.... toate bune si frumoase. Pana-n ziua in care am revenit la pasiunile mele mai vechi: chipsuri, shaorma si alte nebunii. Ghici cat de slaba am ramas?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
adita spune:
mama a luat herbalife, desi eu nu am fost de acord(mi-e teama ca nu stiu daca e chiar asa cum spun ei, sa fie 100% naturale, mai ales ca mama se simtea extraordinar de bine, plina de energie, ma gandeam ca or fi bagat cine stie ce substanta in ele sa dea dependenta, sa te faca sa le iei in continuare).se tinea foarte strict de program, avea niste ore fixe la care trebuia sa bea shake-urile, nu se abatea nici cu 5 minute. a slabit mult si inca nu a pus la loc, dar are grija ce mananca, nu a mai revenit la obiceiurile nesanatoase anterioare.si multe s-au reglat in organism, nu stiu daca neaparat herbalife-ului cat pur si simplu scaderii in greutate: n-a mai avut greutati la respiratie, pulsul i s-a reglat ca il avea mare, tensiunea i-a scazut, analizele i-au iesit mai bune ca niciodata. in schimb cunosc persoane care s-au simtit foarte prost dupa herbalife, le-au iesit transaminazele foarte mari. nu stiu daca e o coincidenta, eu tot sunt sceptica in ce priveste herbalife-ul
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
mocarta spune:
Am folosit produse Herbalife, am slabit foarte frumos, neasteptat de bine, numai ca,efectul lor a durat doar cat le-am folosit. Mai bine spus am luat in greutate chiar mai mult decat am avut inainte sa ma apuc de regimul asta. Am crezut ca numai eu am patit-o dar din "gasca mea" de ia o pauzari toate mi-au confirmat acelasi lucru, efectul nu este permanent, din contra. O colega de servici, inteleapta in felul ei, mi-a spus "trebuie sa vedeti cauza ingrasarii" nu sa tratati efectul.
Ladybugs spune:
Buna seara doamnelor! Peste 2 zile incep eu cura Herbalife si va tin la curent! Mentionez ca am 1.60 inaltime si 57 kg, tinta mea e sa slabesc 7 kg. Mananc foarte sanatos, fara dulciuri, multe fructe si legume, nu am avut niciodata mai multe kg in plus fata de acum, dar nici sa dau jos nu reusesc, asa ca am recurs la aceasta cura. De asemenea, am si cateva lipsuri cum ar fi calciul, proteinele si fierul. Reprezentanta herbalife m-a asigurat ca voi scapa si de asta...abia astept! Am ales Herbalife dupa ce am aflat ca o prietena a slabit ff frumos cu el, a urmat cura 2 luni si inca 2 pt intretinere si nu a pus la loc. Va tin la curent!
Bratu Monica spune:
citat din mesajul lui Ladybugs Buna seara doamnelor! Peste 2 zile incep eu cura Herbalife si va tin la curent! Mentionez ca am 1.60 inaltime si 57 kg, tinta mea e sa slabesc 7 kg. Mananc foarte sanatos, fara dulciuri, multe fructe si legume, nu am avut niciodata mai multe kg in plus fata de acum, dar nici sa dau jos nu reusesc, asa ca am recurs la aceasta cura. De asemenea, am si cateva lipsuri cum ar fi calciul, proteinele si fierul. Reprezentanta herbalife m-a asigurat ca voi scapa si de asta...abia astept! Am ales Herbalife dupa ce am aflat ca o prietena a slabit ff frumos cu el, a urmat cura 2 luni si inca 2 pt intretinere si nu a pus la loc. Va tin la curent! |
As vrea sa stiu cum te simti cu Herbalife?Ce parere ai daca ai inceput sa urmezi dieta lor?
ramiris spune:
citat din mesajul lui mocarta Am folosit produse Herbalife, am slabit foarte frumos, neasteptat de bine, numai ca,efectul lor a durat doar cat le-am folosit. Mai bine spus am luat in greutate chiar mai mult decat am avut inainte sa ma apuc de regimul asta. Am crezut ca numai eu am patit-o dar din "gasca mea" de ia o pauzari toate mi-au confirmat acelasi lucru, efectul nu este permanent, din contra. O colega de servici, inteleapta in felul ei, mi-a spus "trebuie sa vedeti cauza ingrasarii" nu sa tratati efectul. |
Nu faptul ca renunti la herbalife te face sa te ingrasi la loc. Atata timp cat le iei iti controlezi alimentatia, cand termini si ajungi la greutatea dorita consideri ca problema e rezolvata si nu iti mai controlezi dieta. Cel mai greu nu e sa slabesti ci sa te mentii.
Oricine isi imagineaza ca daca ia niste pastile si inghite niste shake-uri isi rezolva problemele cu greutatea pe viata fara sa trebuiasca sa faca cel mai mic efort dupa aceea n-are cum fie altfel decat dezamagit pentru ca asta n-o sa se intample.
Multi spun "am slabit cand am luat produsul X dar dupa ce l-am intrerupt m-am ingrasat la loc". Proidusul X si-a facut treaba, ai slabit. Nu faptul ca nu-l mai iei te-a ingrasat ci mancarea.
As simple as that.