Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 8
anca16 spune:
Fetelor, ce e asa de liniste pe la noi?Ce mai faceti, cum va simtiti?
Mihaela, bine ai venit
...vad ca noi doua suntem apropiate ca varsta a sarcinii.Tie ti-a zis dr.Sendroiu sa faci vaccinul antitetanos?
Eu sunt ok, insa incep sa obosesc foarte repede, nu mai rezist sa merg prea mult si ma bucur ca am ales sa fac cumparaturile din timp pt ca sunt aproape gata acum, mai trebuie carucirorul, care oricum l-am ales deja.Maine merg la control+analize si sper sa primesc doar vesti bune.
Duminica placuta!
33 + cu
Razvan
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca16 Fetelor, ce e asa de liniste pe la noi?Ce mai faceti, cum va simtiti? Mihaela, bine ai venit ...vad ca noi doua suntem apropiate ca varsta a sarcinii.Tie ti-a zis dr.Sendroiu sa faci vaccinul antitetanos?Eu sunt ok, insa incep sa obosesc foarte repede, nu mai rezist sa merg prea mult si ma bucur ca am ales sa fac cumparaturile din timp pt ca sunt aproape gata acum, mai trebuie carucirorul, care oricum l-am ales deja.Maine merg la control+analize si sper sa primesc doar vesti bune. Duminica placuta! Miha bine ai venit:) ![]() 33 + cu Razvan |
Anca draga mai putin si scapi..eu is abia la jumate'...merg si eu in 20 la control,sper sa imi zica ce o sa fie, ca o sa am 20 sapt deja cand merg..in rest eu sunt bine..si sper ca si voi sunteti bine:)..va pus si va doresc o zi frumoasa in continuare..aaa.si sa intri sa ne spui una alta ce iti mai spune Dr...:)
cristina
18+[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]
mihaeladeny spune:
anca,eu am plecat in portugalia,voi naste aici...Nu mi-a zis dr.Sendroiu nimic de vaccin,eu ultima data am fost la el luna trecuta.Imi spui te rog,daca ti-ai facut analizele tu esti anemica?
eu mi-am facut astazi aici niste analize si mi-au spus ca am anemie si mi-a dat fier si magneziu sa iau pt ca iese bebe cu anemie severa..dar eu mai am cateva sapt si nasc,si mi-e frica,ca poate nu-mi trece anemia pana nasc
anca16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaeladeny anca,eu am plecat in portugalia,voi naste aici...Nu mi-a zis dr.Sendroiu nimic de vaccin,eu ultima data am fost la el luna trecuta.Imi spui te rog,daca ti-ai facut analizele tu esti anemica? eu mi-am facut astazi aici niste analize si mi-au spus ca am anemie si mi-a dat fier si magneziu sa iau pt ca iese bebe cu anemie severa..dar eu mai am cateva sapt si nasc,si mi-e frica,ca poate nu-mi trece anemia pana nasc![]() |
Mie la analizele de trimestrul 2 mi-a iesit fff putin sub limita fierul(ceva de genu 0,0 si ceva sub limita...dr de familie a zis ca e neimportant) si totusi dr. ginecolog mi-a dat Maltofer Fol, pe care insa nu l-am luat...dar asta doar pentru ca eu am foarte maaari probleme cu constipatia si asa,fara fier, daca l-as fi luat, m-as fi astupat de tot....am continuat doar cu vitaminele prenatale care contin oricum fier.Adevarul e ca nici nu m-am simtit anemica sau sa am stari de lesin, ameteli.Chiar ieri mi-am facut analizele de trimestrul 3 si azi probabil primesc rezultatele, sa vedem cum e cu anemia.Am zis ca daca iese din nou sub limita, ma pun sa iau totusi fierul, sa nu fie problema.Eu zic ca daca ti-a dat cele doua medicamente sa le iei linistita, rau nu iti fac, pot decat sa te ajute, indiferent ca mai ai cateva saptamani pana la nastere.Eu am incercat sa mananc si multe alimente ce contin fier, cum ar fi spanac,broccoli,carne de pui,fructe uscate,ficat si beau bulion facut in casa.Nu te necaji, ia pastilutele si o sa fie bine.
...si sa stii ca multe gravide primesc sumplientul de fier dupa 30 de saptamani.
33 + cu
Razvan
Donna_n spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o graviduta din Arad. Raluca te-am vazut cand te-ai inscris la odisee. Am vrut si eu, dar am tot amanat si citeam din culise si acum mi se pare tarziu sa ma mai bag, ca oricum deja va stiti toate una pe alta.
Si eu voi naste la Genesys, la dr Supiala Calin. Sunt multumita si de medic si de clinica, chiar foarte multumita. Ca sa inlatur banuielile si vorbele, de cand am ramas insarcinata si am mers la eco am discutat cu medicul meu de toate aspectele ( nastere prematura, sectia e neonatologie din spital etc) si am fost si am facut un tur al clinicii atunci cand am facut contractul. Vorbe sunt din toate partile, dar va zic ca putine sunt adevarate.
Trebuie sa nasc la sfarsitul lui august, dar au cam inceput contractiile, bebe a coborat si apasa cu funduletul la mine pe col, sunt pe Gynipral si speram sa ajungem cat mai aproape de termen.
Ma bucur ca v-am gasit si putem vorbi mai multe pe-aici
20+
Donna_n spune:
Incerc sa cuprind in cateva mesaje cam tot ce am citit. Despre Sendroiu am auzit doar lucruri bune, dar nu stiu daca mai lucreaza la matern...
In Atrium la C&A au lucruri foarte frumoase de bebe! Mi-au placut si mie si am luat atunci la inceput o paturica si un set de babetici. Atat ca la hainele de gravide am ramas pe langa
Inot in marimea 36, sunt corespondentele nemtesti si imi sunt toate mari. La bluzite am gasit ceva ce poate mi-ar fi bun dar atat. Pantalonii poate inainte sa nasc mi-or fi buni.
De magazinul de pe Eminescu chiar nu am stiut. Sunt curioasa si as vrea sa trec acolo dar nu stiu cand am ocazia. Ma cam asteapta 4 luni de repaus...
Anca (cred ca tu ai pus linul la carucior si patut...) imi plac amandoua, patut si noi tot de acolo vrem. AM vazt la Real si mi se par de foarte buna calitate si preturi bune.
Cam atat, ca ma prea lungesc
sper sa ramanem impreuna pana la sfarsit!
Sarcini usoare va doresc, bebei sanatosi si nastere usoara celor care mai au putin putin pana isi vor tine minunea in brate!
20+
anca16 spune:
Donna, bun venit si sa dea Dumnezeu un bebe sanatos, cat mai aproape de termen.Stii ce o sa fie? Si eu am auzit si bune, si rele despre Genesys insa radio-sant de obicei da informatii eronate.Cunosc deja multe femei care au nascut acolo fara probleme.Eu am ales Tm in special pentru dr. de acolo in care am mare incredere (cred ca asta e cel mai important,sa fiu linistita ca sunt pe maini bune).Apropo de hainele de gravide, nici eu la 20+ nu am avut nevoie de haine speciale, ma cam cuprindeau cele vechi...ai sa vezi tu cum isi da drumul burtica si sunt absolut convinsa ca o sa gasesti masuri la C&A mai incolo.
Magazinul de pe Eminescu e inainte de Cerbul Albastru, dar nu are nume afara
si preturile la hainute sunt mai bune.
Ma bucur ca ti-au placut patutul si caruciorul, pe ultimul il luam la inceputul lui mai, dar patul e deja cumparat...abia astept sa se hotarasca taica mio si sotul sa il monteze
Apropo ca vorbeam si de vaccinul antitetaons, dr. de la Tm mi-a zis sa il fac, deci il voi face la dr. de familie.
In rest, va
si va doresc o zi frumoasa, cu toate ca afara e urat si eu m-am saturat de ploaie.
33 + cu
Razvan
Donna_n spune:
Anca
daca ajungem la cate sapt ai tu suntem fericiti. Cat despre spital ai dreptate! Nu as fi mers acolo daca medicul meu nu ar fi lucrat acolo. Pt asta merg in primul rand. Nu ti-e groaza de drumul pana la Timi daca incep contractiile?
Noi avem fetita, cel putin asa speram 95%. E foarte rusinos bebe si o singura data ne-a aratat scurt asa incat saprindem o pozica si apoi si-a strans picioarele inapoi.
Cu C&A e mai complicata probl... burta e mare la mine, ma intreaba lumea daca am 5-6 luni... Atat ca sunt inalta si slaba. blugii de la C&A imi sunt buni pe burta dar atat.. Noroc cu burta ca ii tine pe mine, in rest ar mai incapea 2 picioare si mai un fund jumate ![]()
De magazinul ala acum cred ca stiu la care te referi. am trecut odata pe langa cu masina si mi s-a parut interesant. sigur o sa trecem pe-acolo odata.
Patutul ce culoare e? Poate ne arati si noua o poza dupa ce-l montati!
20+
anca16 spune:
Ce fain, fetita
...eu am zis mereu ca nu conteaza ce e, baiat sau fata, insa de cate ori am visat cu bebe, era fetita...probabil ca in subconstient imi doream fetita...oricum sper ca al doilea copil sa fie o fetita, asta e clar...nu stiu ce m-as face cu 3 barbati in casa, ca o vad pe soacra-mea si nu e usor
Hmm, ti-ar fi buni niste colanti de gravida, din pacate la Atrium nu am vazut...mie mi-au luat ai mei de la C&A din Ungaria, sunt faini si comozi, mie o sa imi incapa burta pana la 9 luni in ei.
Patul l-am luat pe cel cu crem&maro pt ca nu o sa avem camera separata(eu stau la bunica mea) si e singura culoare care se potriveste cu restul mobilei.O sa fac poze cand e montat.
Legat de nastere, cea mai mare teama a mea e exact asta, sa merg in travaliu pe masina.Inca nu stiu cum voi naste, eu prefer natural, dr.mea prefera cezariana...oricum, am zis ca merg inainte cu cateva zile in Tm, ca am 3 matusi la care pot sa stau....acuma insa mai exista si posibilitatea sa nu ma apuce travaliul cand e termenul si atunci asta va fi, o sa rezist.Durerile nu sunt mari in primele ore, deci teoretic nu ar fi asa groaznic.Vom vedea...
33 + cu
Razvan
Donna_n spune:
Atunci eu iti doresc sa nasti fix la termen si sa fii in Timisoara deja ![]()
Am vazut colanti la C%A aici si pareau ok ca marime ca aveau si 34/36. Ramamne sa vad daca-i iau sau nu. Daca va trebui sa stau la pat pana nasc, nu mai merita investit in haine, desi abia asteptam sa fiu si eu gravi si sa-mi etalez burtica ![]()
patut tot combinatii neutre o sa luam si noi ca vreau sa-l mai folosesc si la bebe2 cand vine. mi-a placut si alb cu crem cum arata.
Dr tau de ce vrea cezariana? sunt ceva probleme?
20+