Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 7
arana_ar spune:
buna gagici!ce ati mai facut?ce bine ca e fain afara si e soare!am fost si eu la Atrium ieri si chiar mi-a placut.ar fi frumos sa ne adunam toate gravidutele acolo la un suc
cristina,anca ce faceti de Paste?Veti merge la Inviere?In caz ca nu mai vorbim,va doersc un Paste fericit si bebei sanatosi si frumosi.va pupp

86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arana_ar buna gagici!ce ati mai facut?ce bine ca e fain afara si e soare!am fost si eu la Atrium ieri si chiar mi-a placut.ar fi frumos sa ne adunam toate gravidutele acolo la un suc cristina,anca ce faceti de Paste?Veti merge la Inviere?In caz ca nu mai vorbim,va doersc un Paste fericit si bebei sanatosi si frumosi.va pupp![]() ![]() Raluca 19+ |
Ralu felicitari pt fetita!!!!!!te'ai gandit la nume?tot ma gandesc ce sa fac sa astept pana in 20 aprilie cand merg la urmatorul control sa ma trimita Dr la 4D sau sa merg eu singura:d...voi ce ma sfatuiti??..ca nu ma am rabdare:P..dar nici nu vreau sa zica Dr ceva ca am mers asa de capul meu...voi ati asteptat sa va trimita Dr sau ati mers cand ati considerat voi ca e bine si puteti face 4D?apropo de Atrium...am fost si noi miercuri ,dar numa asa sa vedem ce magazine sunt:P...si am vazut ca este la parter unul de copii...am intrat asa pe fuga sa vedem care sunt preturile,dar cum spui tu anca..sunt cam la fel peste tot ..noi nu stim inca ce facem de paste...daca mergem sau nu la inviere ca nu am vb cu sotul meu:)...
va pup si eu dragelor si daca nu mai intrati curand va doresc un paste fericit si plin de bucurii si tot ce e mai bun:)..va pup si aveti grija de voi

cristina
16+[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]
anca16 spune:
Raluca: felicitari pentru fetita!
sa fie sanatoasa si norocoasa.Sincer nu cred ca merg la Inviere, de obicei nu merg pentru ca sunt cam dezamagita de inghesuiala si nesmitirea care am constatat-o in vremurile cand mergeam...toata lumea se impinge, vorbeste despre orice altceva, altii rad ..nu stiu, poate daca as sta la tara unde se pastreaza intr-adevar linistea si sfintenia acestei sarbatori m-as duce.
Daca ar fi sa ne intalnim, eu totusi as propune o terasa afara, ca tot e vreme buna si va fi de acum incolo...eu anul trecut am descoperit terasa de la Hotel Central, care e f draguta, retrasa si cu multa verdeata, iar preturile sunt foarte ok.
Cristina: eu nu stiu ce sa zic, e cam devreme pt 4D daca ai numai 16 saptamani(cum ziceam, numaratoarea dr.tale e cam ciudata si nu stiu cum sa o iau), eventual dupa 19 poti merge.Mie la 19 saptamani mi-a spus ca poate nici nu se va vedea sexul copilului, ca e cam repede...totusi s-a vazut.As zice sa o intrebi pe dr. ta cand crede ea ca s-ar putea vedea(depinde si cum sta bebe) si atunci mergi la 4D...ar fi pacat sa dai o gramada de bani si sa nu vezi nimic spectaculos.
Eu nu am vazut magazinul de care zici tu in Atrium, dar am fost pe fuga doar la C&A.Eu una haine nu ma cumpar deocamdata, ca am destule
In rest toate bune la mine, devine tot mai greu sa ma misc cu burta si obosesc repede....mi s-au cam deformat picioarele, desi nu mi se umfla, nu mai imi sunt buni pantofii....trebuie azi sa merg sa iau o pereche mai mare si comoda.
Va pup si saptamana frumoasa.
31 + cu
Razvan
anca16 spune:
| citat din mesajul lui NEM75 Ei, fetelor, ati fost la noul Atrium? Sint magazine cu lucrusoare pentru copii? |
Da, eu am vazut la C&A hainute de copii, inclusiv nou nascuti,foarte dragute.In rest nu stiu sa iti spun ca nu m-am plimbat prin Atrium, am fost doar pe fuga la magazinul asta si am plecat.E de mers oricum in timpul saptamanii cand nu e foarte multa lume.
31 + cu
Razvan
86cmm spune:
| citat din mesajul lui anca16 Raluca: felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si norocoasa.Sincer nu cred ca merg la Inviere, de obicei nu merg pentru ca sunt cam dezamagita de inghesuiala si nesmitirea care am constatat-o in vremurile cand mergeam...toata lumea se impinge, vorbeste despre orice altceva, altii rad ..nu stiu, poate daca as sta la tara unde se pastreaza intr-adevar linistea si sfintenia acestei sarbatori m-as duce.Daca ar fi sa ne intalnim, eu totusi as propune o terasa afara, ca tot e vreme buna si va fi de acum incolo...eu anul trecut am descoperit terasa de la Hotel Central, care e f draguta, retrasa si cu multa verdeata, iar preturile sunt foarte ok. Cristina: eu nu stiu ce sa zic, e cam devreme pt 4D daca ai numai 16 saptamani(cum ziceam, numaratoarea dr.tale e cam ciudata si nu stiu cum sa o iau), eventual dupa 19 poti merge.Mie la 19 saptamani mi-a spus ca poate nici nu se va vedea sexul copilului, ca e cam repede...totusi s-a vazut.As zice sa o intrebi pe dr. ta cand crede ea ca s-ar putea vedea(depinde si cum sta bebe) si atunci mergi la 4D...ar fi pacat sa dai o gramada de bani si sa nu vezi nimic spectaculos. Eu nu am vazut magazinul de care zici tu in Atrium, dar am fost pe fuga doar la C&A.Eu una haine nu ma cumpar deocamdata, ca am destule ![]() In rest toate bune la mine, devine tot mai greu sa ma misc cu burta si obosesc repede....mi s-au cam deformat picioarele, desi nu mi se umfla, nu mai imi sunt buni pantofii....trebuie azi sa merg sa iau o pereche mai mare si comoda. Va pup si saptamana frumoasa. 31 + cu Razvan |
am uitat sa skimb semnatura..am intrat in 18 sapt..:P..dar poate ca astept pana merg la urmatorul control..sa ma trimita ea...:)...
cristina
16+[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]
NEM75 spune:
Salut fetelor, ce mai faceti?![]()
Am fost intre timp la Genesys si am intrebat cat cost nasterea. Mi s-a spus ca tot atata a ramas, adica 690 euro, sau 990 euro cu doctor preferential...acum nu am mai intrebat ce e aia preferential, ca il cheama pe dr Miclea chiar daca nu ar fi lucrat in ziua aia, sau ca pot eu sa vin cu alt doctor care nu apartine de ei...nu inteleg.
Zilele astea o sa caut prin oras ceva pantaloni mai comozi, ca ma deranjeaza toti la talie, poate daca intrati pe aici imi spunet-ti pe unde sa caut.
Va pup
anca16 spune:
Eu stiam ca e 690 euro daca nasti cu dr. de garda...asta asa din auzite, nu m-am interesat.Pantaloni de gravide gasesti la C&A in Atrium, sunt diferite modele, de blugi, un fel de trening, de in...costa cam 120 ron, eu mi-am luat cand s-a deschis, cu reducere 20% si sunt f incantata de ei.Poti sa mai incerci in Jackson, nu in halele alea doua ci in cladirea aia lunga,ce are si afara expuse lucrurile, unde e si croitoria...acolo au tot felul de pantaloni la 50 ron.
32 + cu
Razvan
mihaeladeny spune:
buna..si eu sunt mamica in 33 de saptamani si sunt tot din arad!Eu merg la domnul doc.Sendroiu Iulian dar mi-a zis dansul si de fiul lui,Radu.Mie mi se pare super ok domnul doctor,si cu el voi naste!