Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 22
andrea.z spune:
Despre ce vaccin este vorba???
Eu inca nu stiu unde voi naste, dr meu este Sendroiu Radu, iar el lucreaza doar la Laser. Nu l-as schimba, dar mi se pare cam mult 1000 eu. Oricum mai timp, asa ca ma mai gandesc ce voi face.
Eu deocamdata sunt multumita de el ca si doctor, ma fost la mai multi si pana acum el mi se pare cel mai OK. Si cu cine am vorbit si am amintit de el toti il stiu de un dr bun.
bebe de 8+
andrea.z style
86cmm spune:
cred ca antitetanus ii vaccinul..se face undeva la 7 luni sau dupa..apropo de nastere..si eu stiu ca la laser ii mai scump ca la genesys..:)..
eu voi naste la Chisineu Cris..
v'ati gandit la nume pentru baietel?
Cristina
28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..
Donna_n spune:
Hola!
si mie mi-a zis med de fam ca trebe sa fac antitetanosul la 7 luni si merg si eu undeva la sfarsitul lunii. AM intrebat si eu medicul meu si a zis ca da, se face. Dr de fam mi-a zis ca mai imi da o data si la 9 luni ca sa aiba si bebe imunizare. Om vedea cum ajungem acolo. Nu stii cumva daca trebe platit vaccinul? am uitat sa intreb... analizele ti le-ai refacut?
eu am fost la eco miercurea trecuta si bebelusha mea avea aproape 1400 gr. Grasunica 
Andre, si eu am auzit doar de bine despre Sendroiu. Nu mai lucreaza doar la Laser nu? nu stiu ce sa zic legat de nastere... de voi depinde. SIgur n-o sa-ti para rau daca alegi Laser si medicul tau, dar e adevarat ca e vorba de multi bani.
cristina si pe mine ma ustura talpile de-a dreptul si incep sa mi se cam umfle picioarele de zici ca am carnaciori in loc de degete. Poate si caldura e de vine. Oricum am un burtoi 
am uitat sa va zic ca mi-a iesit infectie urinara cu ceva enterococ si sunt pe antibiotice
azi iau ultimele si peste o saptamana refac urocultura. naspa...
29+
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n Hola! si mie mi-a zis med de fam ca trebe sa fac antitetanosul la 7 luni si merg si eu undeva la sfarsitul lunii. AM intrebat si eu medicul meu si a zis ca da, se face. Dr de fam mi-a zis ca mai imi da o data si la 9 luni ca sa aiba si bebe imunizare. Om vedea cum ajungem acolo. Nu stii cumva daca trebe platit vaccinul? am uitat sa intreb... analizele ti le-ai refacut? eu am fost la eco miercurea trecuta si bebelusha mea avea aproape 1400 gr. Grasunica ![]() Andre, si eu am auzit doar de bine despre Sendroiu. Nu mai lucreaza doar la Laser nu? nu stiu ce sa zic legat de nastere... de voi depinde. SIgur n-o sa-ti para rau daca alegi Laser si medicul tau, dar e adevarat ca e vorba de multi bani. cristina si pe mine ma ustura talpile de-a dreptul si incep sa mi se cam umfle picioarele de zici ca am carnaciori in loc de degete. Poate si caldura e de vine. Oricum am un burtoi ![]() am uitat sa va zic ca mi-a iesit infectie urinara cu ceva enterococ si sunt pe antibiotice azi iau ultimele si peste o saptamana refac urocultura. naspa... 29+ |
io n'am facut nici o analiza...m'o sunat ieri Dr de fam si m'o intrebat si ea daca am facut ceva analize de urina parca...si daca alea primele m'or iesit bine..si i'am zis ca ma gandesc ac da din moment ce nu m'o sic Dr.deiac nimic..
acuma vad eu marti cand merg la control ce imi zice..abia astept sa vad ce mai face pitica si cat o crescut..:P..
Cristina
28+
SERAIA I TRUST IN GOD..
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n Hola! si mie mi-a zis med de fam ca trebe sa fac antitetanosul la 7 luni si merg si eu undeva la sfarsitul lunii. AM intrebat si eu medicul meu si a zis ca da, se face. Dr de fam mi-a zis ca mai imi da o data si la 9 luni ca sa aiba si bebe imunizare. Om vedea cum ajungem acolo. Nu stii cumva daca trebe platit vaccinul? am uitat sa intreb... analizele ti le-ai refacut? eu am fost la eco miercurea trecuta si bebelusha mea avea aproape 1400 gr. Grasunica ![]() Andre, si eu am auzit doar de bine despre Sendroiu. Nu mai lucreaza doar la Laser nu? nu stiu ce sa zic legat de nastere... de voi depinde. SIgur n-o sa-ti para rau daca alegi Laser si medicul tau, dar e adevarat ca e vorba de multi bani. cristina si pe mine ma ustura talpile de-a dreptul si incep sa mi se cam umfle picioarele de zici ca am carnaciori in loc de degete. Poate si caldura e de vine. Oricum am un burtoi ![]() am uitat sa va zic ca mi-a iesit infectie urinara cu ceva enterococ si sunt pe antibiotice azi iau ultimele si peste o saptamana refac urocultura. naspa... 29+ |
io n'am facut nici o analiza...m'o sunat ieri Dr de fam si m'o intrebat si ea daca am facut ceva analize de urina parca...si daca alea primele m'or iesit bine..si i'am zis ca ma gandesc ac da din moment ce nu m'o sic Dr.deiac nimic..
acuma vad eu marti cand merg la control ce imi zice..abia astept sa vad ce mai face pitica si cat o crescut..:P..
Cristina
28+
SERAIA I TRUST IN GOD..
andrea.z spune:
Pai Sendroiu lucreaza doar la Laser, mi-a si atentionat la primul consult la bebe, sa stiu pe viitor. Din acest punct de vedere, este jos cu palaria, sa mi-a spus de la inceput, ca daca nu imi convine sa ma pot duce de la inceput la alt medic.
M-as duce la Genesis doar ca nu prea stiu medici de acolo, si nu m-as duce asa la primul doctor, fara sa stiu nimic despre el/ea. Mai intreb pe la prietene sa vad ce spun ele
bebe de 8+
andrea.z style
Donna_n spune:
probabil o sa iti spuna cand mergi acum. normal in luna a 7-a se refac analizele generale de la inceputul sarcinii.. nimic special, doar prevenirea tratarea unei eventuale anemii inainte de nastere, glicemia, calcemia...astea tipice. SI da, urina.
Abia astept sa vii de la eco sa ne povestesti cum e bebelina ta 
fetele cred ca ar trebui schimbat capitolul pe aici...care va pricepeti?
29+
86cmm spune:
da..mai mult ca sigur o sa imi spuna..si eu abia astept sa vad ce imi spune..
eu nu ma pricep la schimbat capitole..dar ar trebui sa intrebam pe cineva..o sa incerc eu dincolo la DELFINASI DE IULIE-AUGUST..
Cristina
28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..
86cmm spune:
donna ,ca sa skimbam cap.ne trebe un user comun..si din cate am vazut primul msg scris aici este de anul trecut din mai..numa' asa ca incepem noi alt subiect tot cu denumirea asta si ne mutam dincolo..mie mi tot una...numa sa ne mai lase aici sa scriem..:P..
Cristina
28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..
Donna_n spune:
hmm...pai si mie mi-e totuna...ar fi mai fain sa avem pe capitole sa avem continuitate ca sa poate citi tot fetele care o sa vina noi si vor sa citeasca. de scris nu cred ca ne mai lasa mult aici ca deja suntem la 22. cred ca e maximul...
29+