Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 21
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n ce fain ca ati reusit sa luati de toate!! Noi vrem sa-i facem camera ei si deocamdata e la stadiu de zidit. Mai trebe izolat, pus rigipsul si finisat si abia apoi restul. Asa ca mai avem destul de multe. Dar cred ca ma mut acolo cand o sa fie gata ![]() cu hainele asa am patit si eu lucrezi sau esti si tu acasa toata ziua..? si eu ma plictisesc cateodata de numa, dar nu ma plang ca era mult mai rau sa fiu plecata de dimineata pana seara. vin bebeii si ne trece plictiseala ![]() 26+ |
noi o sa tinem bebe cu noi in camera ca deocamdata stam cu parintii mei..eu nu lucrez..sunt toata ziua acasa..butonez pe aici,pe facebook si pe diferite site-uri sa mai treaca timpul,dar cum spui tu..cand o sa vina bebe o sa avem ocupatie de ne'o fi dor sa mai butonam....:P..
Cristina
26+
SERAIA I TRUST IN GOD..
anca16 spune:
Dragelor, nu v-am parasit ci aveam nevoie de niste sfaturi pentru ca e putin mai grea acomodarea...dar lasa ca va vine si voua randul.
Am nascut in 24, adica lunea trecuta , seara la 21.42...marea parte a travaliului am parcurs-o acasa, stiind ca nu are sens sa merg asa repede la spital.Abia cand am avut contractii la 10 min mi-am sunat dr. si m-am internat, mi-a rupt apa si la 21.42 am nascut.Mare lucru nu e de povestit, pana cand mi-a rupt apa durerile au fost suportabile, ca la menstruatie, dar dupa a fost putin mai nasol..norocul meu a fost ca m-am dilatat rapid si am nascut la fel de rapid.Bebe a avut 3950, 53 kg, frumos foc si a primit nota 10.Problema a venit dupa, pt ca in timpul travaliului s-a innodat cordonul si din cauza asta a facut bradicardie(inimioara i-a batut mai incet decat normal)..a stat la terapie intensiva 3 zile, apoi mi-au zis ca facut si o oarecare forma de pneumonie (noi credem ca nu l-au aspirat bine) si am mai stat inca cateva zile sub tratament injectabil.Eu mi-am revenit destul de repede, nu am scapat de epiziotomie si a cam durut cateva zile dupa, acum deja incet incet devine insesizabila.Abia luni dupa-masa am venit acasa si de atunci incercam sa ne obisnuim unul cu celalalt, au aparut si colicile, se trezeste destul de des, cam la 1-2 ore asa ca nu prea am timp eu de stat pe net.Daca vreti sa stiti ceva anume, o sa va raspund cand mai intru/am timp.
V-am pupat
Mamica de
Razvan (24.05.2010)
dyanira spune:
Donna scuze ca ma bag eu citesc pe la voi tot timpul ca sunt si eu aradeanca si am remarcat ce ai scris cu camera lui bb.Te-as ruga mult sa mai citesti si tu si sa mai intrebi si sa renunti la ideea de a pune rigips in camera lui bb.E mult prea periculos.Crede-ma ca nu o spun doar asa ci am facut eu inclusiv niste teste de genu cand lucram la un institut de cercetare.Sper sa nu te superi ca am scris asta.Sarcina usoara in continuare si bafta la licenta.
Anca felicitari.
Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.Sa mergi cu bb si la un control la un cardiolog pediatru poate chiar aici in Tm daca in Ar nu aveti.Parca imi aduc aminte ca tu ziceai si de o usoara brahicardie si cand era in burtica.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca16 spune:
| citat din mesajul lui dyanira Donna scuze ca ma bag eu citesc pe la voi tot timpul ca sunt si eu aradeanca si am remarcat ce ai scris cu camera lui bb.Te-as ruga mult sa mai citesti si tu si sa mai intrebi si sa renunti la ideea de a pune rigips in camera lui bb.E mult prea periculos.Crede-ma ca nu o spun doar asa ci am facut eu inclusiv niste teste de genu cand lucram la un institut de cercetare.Sper sa nu te superi ca am scris asta.Sarcina usoara in continuare si bafta la licenta. Anca felicitari. Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.Sa mergi cu bb si la un control la un cardiolog pediatru poate chiar aici in Tm daca in Ar nu aveti.Parca imi aduc aminte ca tu ziceai si de o usoara brahicardie si cand era in burtica.Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Multumesc!Da, chiar avem de gand sa mergem la un cardiolog pediatru...daca stii vreunul in Tm chiar te rog sa mi-l spui, ca in Arad nu prea sunt.

Mamica de
Razvan (24.05.2010)
andrea.z spune:
Sunt si eu o proaspata burtica de 7 saptamani. Am aflat de 2 saptamani ca voi deveni mamica si sunt foarte emotionata.
86cmm spune:
| citat din mesajul lui andrea.z Sunt si eu o proaspata burtica de 7 saptamani. Am aflat de 2 saptamani ca voi deveni mamica si sunt foarte emotionata. |
bine ai venit andrea..sa ai o sarcina fara probleme si la termen:)

Cristina
27+
SERAIA I TRUST IN GOD..
NEM75 spune:
salut fetelor! Ce mai faceti?
Eu am intrat in saptamana a 17-a de sarcina, cu baietel la bord.
Saptamana asta am stat internata 2 zile la Genesys pt rosu in gat!!!! Am facut febra mare si nu puteam inghiti nimik, asa ca ma-u pus pe perfuzii si Ampicilin. E foarte curat spitalul, frumos, si nimeni nu a asteptat vreo "atentie".
Donna_n spune:
Salut fetele! Nu am mai intrat de muuuuult...
v-am mai citit din cand in cand dar nu prea am apucat..
andrea bine ai venit si iti doresc sarcina usoara pana la termen!
Nem imi pare rau ca ai avut probleme dinastea. Ai platit la genesys sau a mers cu biletul de trimitere cum am zis eu? Stiu ca e foarte curat si frumos, si de atentii nici nu se pune problema. Nici nu ma gandesc sa dau macar... Felicitari pentru baietel!
dyanira stai linistita ca nu ma supar. Orice sfat e binevenit. Dar ce anume dauneaza la rigips? AM cautat pe net dupa ce am citit si nu am gasit.. oricum vine dat cu un strat de tinci dupa... si am rigips in toata casa, inclusiv baie de 2 ani si nu am avut probleme...
Anca felicitari inca o data pentru bebe frumos foc! Imi pare rau ca a facut infectia aia, ma bucur ca sunteti bine acum. 
Cristina , voi ce mai faceti? E cuminte bebe tau? pe mine de doua zile ma dispera Sophia
nu mai sta cuminte deloc si am impresia ca imi pocneste pielea pe burta de cum se intinde si se impinge. Doare cateodata de numa, si nu pot sta nicicum...
29+
86cmm spune:
NEM sper ca esti bine acuma:)..felicitari pt baietel:)

Cristina
28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..
86cmm spune:
| citat din mesajul lui Donna_n Salut fetele! Nu am mai intrat de muuuuult... v-am mai citit din cand in cand dar nu prea am apucat.. andrea bine ai venit si iti doresc sarcina usoara pana la termen! Nem imi pare rau ca ai avut probleme dinastea. Ai platit la genesys sau a mers cu biletul de trimitere cum am zis eu? Stiu ca e foarte curat si frumos, si de atentii nici nu se pune problema. Nici nu ma gandesc sa dau macar... Felicitari pentru baietel! dyanira stai linistita ca nu ma supar. Orice sfat e binevenit. Dar ce anume dauneaza la rigips? AM cautat pe net dupa ce am citit si nu am gasit.. oricum vine dat cu un strat de tinci dupa... si am rigips in toata casa, inclusiv baie de 2 ani si nu am avut probleme... Anca felicitari inca o data pentru bebe frumos foc! Imi pare rau ca a facut infectia aia, ma bucur ca sunteti bine acum. ![]() Cristina , voi ce mai faceti? E cuminte bebe tau? pe mine de doua zile ma dispera Sophia 29+ |
hey..donna..noi suntem bine..ce sa zic..si pitica mea misca cateodata atata de tare de ma tot gandesc oare ce face pe acolo..plus ca am momente in care nu ma lasa sa stau nici pe partea dreapta nici pe stanga..doar pe spate..asa tare ma loveste..mai un pic si scapam..abia astept..:)
asa ma dor talpile de vreo saptamana si ceva de parca cine stie ce efort as depune...ai luat ceva vaccin?pe mine m'a sunat azi dimineata Dr. de fam sa imi spuna ca trebuie sa imi dea vaccin acuma la 7 luni si am hotarat sa merg miercurea viitoare,ca de maine intr'o saptamana merg la eco..si atunci numa bine vb intai cu DR.Deiac:P
Cristina
28+
SERAIA I TRUST IN GOD..