Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 18
86cmm spune:
Desi nu am experienta ca sunt la prima sarcina,eu is de acord cu anca.. nu trebe sa iti faci griji ca odata ce misca...o sa vezi tu acolo deranj ca sa'l numesc asa:P..mie prima data cand mi'a miscat a fost in 16 Martie(dupa ultima menst.cam pe acolo trebuia sa am 4 luni jumate,dar dupa calculele dr.aveam doar 15 sapt) si chiar in ziua aia am mers la contro si i'am spui Dr.ce si cum am simtit si mi'a spus ca normal ar fi sa simt pe la vreo 18 sapt ,dar ca nu e exclus sa fi simtit si atunci..acuma la 6 luni cat am si stiind cum ii sa il simti pe bebe cand misca, is constienta ca atunci (in 16 martie) a fost chiar pitica noastra..:)..acuma nah..nush din ce cauza o miscat asa repede ca sarcini anterioare sau avorturi nu am avut..oricum ii o senzatie frumoasa,dar undeori parca si deranjanta
..dar merita tot sacrificiul..zic eu..
cateodata chiar zic catre sotul meu..oare ce tot face pe acolo de maisca atat..?...
recunosc ca daca intr'o zi nu misca asa mult,repede ma gandesc oare ii bine..?..ca nah..are perioade cand nu'i asa agitata si misca mai "finutz"..dar si cand ii nervoasa...aualeuuu ce face pe acolo:))...acuma anca ne poate spune cu il simte ea pe al ei acuma cand ii pe sfarsit..
Anca sa stii ca ma tot gandesc la tine in fiecare zi..oare ai nascut,oare ce faci..:)..
va pup fetelor si ne auzim mai tarziu sa va spun ce vesti primesc..:)
cristina
24+
R.I.P. Nicu Iliesi !!!!
anca16 spune:
Pai eu l-am simtit pe la 19 saptamani, senzatia a fost ca si cum ar fi o bula ce se misca prin burtica (sau un fluturas).Stiu ca la a doua sarcina il poti simti mai repede, insa nu cred ca la 13 saptamani.In fine.La mine acum bebe are zile cand e foarte agitat, zile cand se odihneste si e mai linistit.Chiar azi am citit ca de obicei, daca doua zile misca mai mult, urmatoarea e mai domolit...cel putin la mine se aplica.Cand e agitat am impresia ca imi muta toate pe acolo,uneori ma si doare pt ca nu mai are atata loc si e mare...exact asa ma intreb si eu, oare ce poate face![]()
Cristina, ce sa spun, se poate intampla oricand de acum, duminica merg la urmatorul control si mi-a zis dr. ca poate trimitem sotul si dupa bagaje...acuma nu stiu, sigur nu poate fi nimic, vine el cand vrea.
38+ cu
Razvan
86cmm spune:
i'm back..:)...nah..m'o zis ca am 25 de sapt,ca fetita ii bine si ca are 662 gr. prea multe nu m'o zis ca nici eu nu am intrebat ca nu prea imi place sa fiu pisaloaga
..am lasat'o pe ea sa isi faca treaba..m'o dat in continuare Elevit si in 22 iunie merg la urmatorul control:)..
Anca pe tine la cate saptamani te'o uracat sus?
cristina
24+
R.I.P. Nicu Iliesi !!!!
NEM75 spune:
Musai e treaba cu controlul pe masa...?![]()
![]()
![]()
Mie mi-a controlat colul pe la 12 sapt, dupa care am stat o zi in pat cu no-spa de durere si junghiuri.
adeana spune:
Buna tuturor..
De curand m-am mutat in Arad.. Si as vrea sa va intreb cine va urmareste sarcina, unde vreti sa nasteti? Ce trebuie sa evit? Ce doctor e ok pentru nastere?
Eu sunt in 36 de saptamani.. si trebuie sa clarific partea asta.. ca acusa ma apuca durerile.. si nu stiu unde s-o apuc :)
Sanatate tuturor.. si nastere usoara!
anca16 spune:
Cristina: ma bucur ca e totul ok
Pe mine pe masa m-a suit abia acum la sfarsit, la 34 de saptamani, atunci cand am crezut ca mi s-au fisurat membranele...de atunci am facut aproape saptamanal control pe masa si intr-adevar e dureros
..plecam indoita de durere, dar in fine, trece si asta.Nu cred ca e vreo regula oricum, depinde de fiecare dr, dar mai la sfarsit cred ca verifica starea colului si secretiile.
Adeana: bine ai venit in Arad si printre noi
Sa inteleg ca pana acum ti-a urmarit sarcina un dr. din alt oras? Ce sa zic, fetele de aici nasc majoritatea la clinica particulara Genesys, unde nasterea costa incepand de la 700 euro.Eu personal nasc la Matern...initial trebuia sa merg la Tm dar la 34 de saptamani am reuntat la dr. de acolo si am ales-o pe dr.Argintaru, ea fiind cea care m-a vazut la urgente...daca citesti in urma ai sa vezi povestea.Doctori ok sunt dr.Furau, dr.Miclea, dr.Sendroiu Radu, dr.Branzan si eu sunt foarte multumita si de dr.Argintaru....astia sunt cei care-i stiu eu.Oricum trebuie sa te decizi repede pt ca am auzit ca unii nu iau gravide cu sarcina asa avansata.
38+ cu
Razvan
86cmm spune:
adeana..bine ai venit printre noi:)...cum spune anca..iti zic si eu sa te cam grabesti sa iti alegi Dr..eu merg la Uta la DR.Deiac:)..
Fetelor..nush ce sa zic si cu uractu' pe masa..mie deocamdata nu mi'o zis de asa ceva..eu doar v'am intrebat asa sa stiu si eu parerile voastre:)..
cristina
24+
R.I.P. Nicu Iliesi !!!!
Daniella_26 spune:
Pe mine m a urcat cand am avut la 7 sapt problema cu mica mea sangerare..si vroia sa vada mai bine(?????)..si chiar nu a fost placut :(,groaznica masa aia!
Anca iti tin pumni se apropie clipa cea mare!Vei avea oricum o multime de ingerasi pe langa tine !
Fetele vad ca s au mai adaugat cateva viitoare mamici aradence!Ma bucur!
Va salut pe toate!
11+
Daniella_26 spune:
Cristina ma bucur ca esti bine! Eu marti merg la doctor si am emotii...abia astept,mi am facut si primele analize(sange si urina),pe care bineinteles le am platit integral.....doar traim in romania si platim CAS ul degeaba:(!Iar acum merg sa le vada si dnl doctor,cred ca acum va urma Dubl test ,banuiesc nu?
Ceva leucocite 8/10 pe camp mi au iesit care banuiec ca e ceva inf urinara???cred din ce am mai citit pe aici!iar ureea serica si creatina serica sunt putin mai mici decat normal dar nu cu mult(oricum ma depasesc astea?????
)!in rest totul pare ok!
11+
Daniella_26 spune:
Adeana bine ai venit! Eu merg la clinica Genesys la dnul Miclea, nu stiu ce sa te sfatuiesc depinde si de tine.Genesys am ales pentru ca e clinica privata si putem spune ca are doctori buni cu experienta si conditii ok!L am ales pe dnul Milea
pentru ca asa am simtit...el imi oferea asa o siguranta!
11+