Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 34

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Luminita, ce rau imi pare... Ma rog sa va faceti cat mai repede bine..

kineta, FELICITARI!!!! Au "picat" la tanc bebeii tai! Sa-ti traiasca mult si frumos, sa fiti sanatosi cu totii!!
Abia asteptam pozici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitaaaari kineta!!!


Luminita multa sanatate Imi pare rau ca s-au schimbat planurile... recuperati voi...


Eu iarasi am inceput sesiunea... si am examene din 2 in 2 zile... n-am timp de nici unele



Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Felicitari, kineta! Sa-ti traiasca puii, sa creasca mari, sanatosi, norocosi si fericiti, sa te faca zilnic mandra de ei!

Eliana baftzi multe la examene!!!

Luminita sanatate la copii!

Concediu placut celor care au fugit deja la mare!! Si mie mi-e dooor dar mai am de asteptat In septembrie abia o sa putem pleca si noi cateva zile.

Noi suntem bine, sanatosi, voiosi, ocupati .. ca toata lumea. Copii au avut joi serbarea de final de an. A fost cam nebuneala ca au facut toata gradinita odata. Pregatisera o scena in fata gradintiei, in curte, dar vremea nu a tinut cu noi, asa ca s-a mutat spectacolul in sala de festivitati. Mult pre mica pt cati copii si parinti erau implicati. Grupa mica a prezentat 2 serii de dansuri si cei mici au fost dulci de-ti venea sa te duci pe scena sa-i mananci. La prima parte (m-am pitit sa nu ma vada) a participat si Bianca din plin, a danasat fumos cu colegii ei. La partea a doua, s-a rupt filmul. M-a vazut pe hol, a vrut la mine si nimic altceva. Dar a fost ok si asa. Rares ca la Craciun, dezinvolt, f. atent la coregrafie si tot ce avea de facut. Ce sa va zic? Mi's mandra tare de ei

Am primit mapele cu ce au lucrat in timpul anului .. chiar 'miroase' a vacantza la ei, desi eu nu o sa am acum concediu si cei mici o sa mai mearga pana pe 20 la gradinita. Intre timp ma agit sa le organizez si o aniversare de 4 ani cu multi copii, colegi si prieteni de-ai lor. Mi-am dat demisia si ma pregatesc de la 1 iulie sa incep la alt loc de munca. Eh ... o gramada de treaba.

Am pus poze noi aici:
http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/164

Dansul etno al lui Rares il putei vedea aici, daca aveti chef. http://www.youtube.com/watch?v=HrswouGXDZU
Cel in care a evoluat Bianca nu am apucat sa-l scot de pe DVD-ul cu serbarea, dar o sa vi-l arat si pe ala (sa-mi vedeti fluturasul )


Pupi!!



Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

buna!
ale mele gaze dorm.
astazi a fost fff cald la noi,am fost de pe la 3 pana pe la 8 la socrela la curte,s-au distrat piticele,le-am scos afara in rochite si pampers si cand am ajuns acolo le-am schimbat in tricou si pampers.

laura felicitari pt mandriile tale,adevarul e ca ai cu ce te mandri.sunt superbi.
si dansul ce sa zic,ce tantzos danseaza el acolo cu "mandrutza lui".
pupam dulce pe bya si rares...adica pe toti gemenutii...

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Laura, vazut pozee.. Vazut si fluturasul
Ce copii reusiti, frumosi si pupaciosi ai!!...
Si ce par frumos are si Bianca!...

Fetelor, eu sunt disperata! Ma gandesc sa le tund iar pe buburuze la zero, ca mi se pare ca asa un par subtire si rar au... iar de crescut le creste tare greu...
Cat am visat eu cu ele in burtica sa le fac moatze si coditze, n-am parte deloc!!
Laura, tu ai tuns-o vreodata pe Bianca zero?
Credeti-ma, ma uit la toate fetitele pe strada sau prin parc, mai ales la cele mai mici ca ele si cand vad ce parutz lung si frumos au.. Da, stiu, au ele alte atuu-uri.. Dar vreau si eu sa le fac moooaateee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eliana, bafta multa la examene!! tinem pumnii!..
si facem galerie

luminita, cum mai sunt hunii dulci? sper din suflet sa se fi ameliorat situatia..

bogdana, voi ce mai ziceti? cum mai sunteti?

elenada, n-am mai auzit de multicel vesti de la tine.

eu stau si prajituresc, la ora asta! am facut niste strudele cu branza dulce si mere, ca trebuia, deh! Doar e sarbatoare, nu? iar azi ne-am plimbat de dimineata si dupa ce s-au trezit gonghitele la fel, asa ca n-am avut cand, altcandva.. Imediat e gata si ultima tava (din 5!! ) asa ca va urez noapte buna si o saptamana minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

kineta Felicitari! Sa ai niste puiutzi sanatosi si papaciosi! Si tie refacere rapida! Asteptam niste poze...

laura25 Superbi copilasii! Sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatosi!

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Multumesc mult pt complimente.

Dalina, eu i-am tuns cu masina nr. 0 pe la 6 luni. Atunci i-am tuns ca aveu niste smocuri razletze prin cap, unde se frecasera de patutz la somn erau cheliutza. Aratau ciudatel si am zis sa fie macar cheli uniform Ea ma mosteneste pe mine cu parul, il are foarte moale si foarte drept. Nu face nici un unduleu, nici un vartecus, nimic. Sta ca paiele in capitza. Ceea ce nu e prea grozav, ca nu o pot lasa cu el neprins. Daca ii pun doar cateva clamitze, imediat ii aluneca si ii cad, tot parul venindu-i in fatza. Eu invidiez fetitele cum e Elena Elianei care au bucle si carlionturi si le pui o clamitza-2 si arata ca papusile din cutie.
Daca tu crezi ca le ajuta cu ceva, poti sa le tunzi, dar din ce am mai citit si am mai vazut in jur, nu are efectul scontat tunsul asta. Adica, genetic, ai un anumit nr de radacini de fire de par. Daca ai mai putine .. ghinion! Altele mai multe nu apar. Deci, tehnic, parul nu se indeseste daca il razi.
Ce imi place de voi, gospodinele si harnicutzele care faceti tot felul de bunatati acasa! As vrea sa am si eu talentul si pornirea asta macar din cand in cand. In afara de clatite, nu stiu si nu fac nimic dulce. Dar am auzit pe cineva spunand ca e treaba bunicilor sa faca prajituri. Deci pana am sa ajung bunica ... invatza eu! .

Noi ieri am fost la padure, la cativa km de oras si desi eram la munte, pe malul unui parau, tot mi s-a parut cumplit de cald. Ma intreb cum o sa fie in iulie, august... Copii au gasit un paraiash si s-au bagat mai intai timid cu mainile, apoi cu picioarele .. ca in final sa se dezbrace de tot si sa se balaceasca din plin in apa. (asa as fi facut si eu ca ei! ). Cum spiritul meu civic dadea pe afara, dupa ce ne-am intors in oras, asa cum eram, echipati de padure, cu copii adormiti ca au atipit in masina, cu Rares descultz, ca avea adidasii uzi ca-i bagase in parau, am fost la vot! Oricum n-a contat, la ce rezultate am vazut azi dimineata


Mamaana sunt niste dulcetzi fetele tale! Sa notezi, sa faci filme, poze la toate momentele ca cel pe care nu l-ai povestit. In 1-2 ani o sa aiba o relatie mult mai complexa si o sa uiti faza asta de inceput, cand te minunezi pt orice isi zic/fac una celeilalte.




Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor, noi suntem bine, gogosile mele mai nou dorm toata noaptea...de exemplu aseara au adormit la 8 si s-au trezit dimineata la 6 cu o foame..de nu am stiut pe ce sa pun manan mai repede..noroc ca tin in camera incalzitorul de biberoane..si doar pun rapid laptele si amestecO gogoasa am mufat-o..si cealalta biberon
Laura..am admirat pozele..ce mari si frumosi v-ati facutva prindem noi din urma..
Dalina..sa stii ca odata am avut dlema tunsului la zero..ca toti ma innebuneau sa-l tund pe andrei, si mi-a spus dr ca nu are nicio treaba chelitul cu indesarea parului. Dc e sa-l aiba des..si rezistent il va avea, dc nu..nu.
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

va multumesc mult,acum nu am timp nici sa respir,e f greu pana isi formeaza si ei un program,sper sa ne revenim,si voi mai intra,pt moment ,papat,schimbat,si atat,non-stop,eu de pe 1,nu cred ca am dormit mai mult de 10 ore,dar va trece ,sper,va pup pe toate

36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput