scaun de masina la 2 ani
buna
vineri ajungem in romania si sa fi foarte intresata sa imprumut/cumpar un scaun de masina pentru sebastian . scaunul imi trebuie pana pe 15 august sau 1 septembrie.
daca aveti si nu folositi sunt foarte interesata.
astept raspunsurile voastre!
multumesc anticipat,
madalina
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
eu am scaunul vechi al fiicei mele (vechi in sensul de "anterior" , nu de "antic"), pe care nu il folosim, pentru ca deja i'a ramas mic si am trecut la categoria superioara.
e vorba de un neonato monza 0-18 kg.
nu ai mentionat orasul in care vei fi. eu sunt in cluj. daca te pot ajuta, spune'mi si iti imprumut scaunul cu mare placere !
have a safe flight !
olim spune:
alexa acum in iunie ai putea sa ni-l imprumuti si noua pt o luna, noi o sa fim la cluj, dar trebuie sa facem niste drumuri la targu mures.alex are 14 kile, deci numa bun
multumesc anticipat
Alexa Ioana spune:
olim, sigur ca da. daca madalina e prea departe, atunci fara probleme. tinem legatura !
madalina78 spune:
multumesc mult de tot dar chiar ca sunt departe .
o sa fiu in BUCURESTI
poate mai are cineva un scaunel si nu il foloseste? bineinteles ca o sa ma recompensez financiar, dar pentru 3 luni nu as vrea sa ii cumpar unul nou pentru ca nu mai am ce face cu el ....
alexa poti sa il dai lui olim fara grija si olim- drum bun!
madalina78 spune:
nici o problema, si eu sunt cu ochii lipiti, abia m-am trezit,zapacita ,am si visat foarte urat!
mi-e putin teama de zborul asta ( new york -paris-bucuresti) pentru ca o sa fiu singura cu sebastian si imi e sa nu tipe dupa taica-su.
revin vineri pe forum poate am noroc sa gasesc un scaunel
Alexa Ioana spune:
drum bun, madalina ! si nu mai fi stresata, totul va decurge bine
tinem oricum legatura. sper sa poata vreo fata din bucuresti sa te ajute. daca nu, ne organizam noi cumva !
olim spune:
madalina drum bun sa aveti si calatorie usoara spre romanai.noi mergem pe 30 mai dar e valencia cluj, mai scurt, si eu am emotii alex are 18 luni, a mai fost cu avionul anu trecut dar era mic avea doar 6 luni, sper sa treaca repede cele 2.5 ore de zbor.
sa ajungeti cu bine