Nou stil de viata (270)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Tzuni! Sa ai parte de multa fericire alaturi de Meri si de cei dragi tie!

Eu am in program sa ma intalnesc cu o prietena mai tarziu si sa iesim ca fetele la o cafea. Va pup pe toate si va doresc o duminica minunata.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La multi ani Ella! Sa ai parte de sanatate si fericire, de satisfactii si impliniri profesionale si cine stie poate intr-o buna zi si sentimentale. Petrecere frumoasa azi alaturi de Meri si plina de voiosie.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna ziua !Tzuni Multa sanatate ,fericire si impliniri pe toate planurile Eu am fost la servici azi-noapte si sunt foarte obosita pt. ca nu am mai apucat sa dorm azi. Am fost cu sotul si fetita prin parc, sa se dea cu rolele cea mica si acum ma duc sa vad un film.Va doresc o seara cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va multumesc tuturor!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Va multumesc tuturor!

unde e petrecerea, draguto?
ne multumesti si-atat?

Mergi la inceput

Buna seara!

Cum v-am zis, mi-am dorit o zi plata (fara bule ) si asa a fost. N-am raspuns la tel si nici mesajelor de LMA (scuze fetelor care mi-au trimis urari), dar asa fac in fiecare an. Nu raspund, vreau o zi a mea, o zi linistita. Acum o zi cu Meri. De dimi ne-am trezit vesele, am mancat si am facut bagajele pt un picnic in natura. Am plecat de-acasa si am stat la iarba verde, la joaca si odihna pana pe la 14.30, apoi am venit acasa si pana pe la 5 am dormit amandoua. Apoi am mai gatit cate ceva, ne-am jucat, ne-am uitat la tv si acum....somn. A fost o zi linistita, asa cum mi-am dorit-o si asa cum vreau sa fie anul acesta pt mine.

Cel mai frumos cadou mi l-a facut Meri. M-a auzit zilele astea vorbind de aniversarea mea si azi dimi la trezire mi-a spus "la multi ani, mami!". Sa pic pe jos, nu alta! In rest: un parfum si un dessous negru si sexy (le-am primit ieri) iar maine de la colegi primesc un aparat Leg-Magic.

PS. Un astrolog mi-a spus ca anul viitor in vara imi intalnesc jumatatea Stati pe receptie!

_

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

Mergi la inceput

sa va fie de bine, a iesit cum ti-ai dorit.

Io imi doresc o zi cu bule, .

Mergi la inceput

Pai baga in meniu o fasole batuta si ai efect "bule" garantat!

_

si....

Mergi la inceput

....in cazul asta ar trebui sa ma suporti in preajma ta, .

Mergi la inceput

Eu sunt o duoamna, mai! Eu numai roze si parfumuri delicate....

_

si....

Mergi la inceput