Nou stil de viata (270)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ela draga si scumpa, sa traiesti multi ani buni, sanatosi si fericiti alaturi de Meri si de cei dragi tie. Sa ai o zi de nastere minunata!

Claudia, ciupercutele si snitele s-au terminat deja. Avem un spor la mancare, ceva de speriat, .

Ruxi, bine-ai revenit!

Gabi, sa ne spui ce pregatesti dulce, .

Ioana, bine c-a trecut ce a fost mai greu. O duminica frumoasa!

va pup, ma duc cu baietii la impartasit.
O duminica excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de toate cele bune!

Ioana, inca nu m-am incretit, astazi urmeaza. Parca mi-e frica...brrr, daca iese aiurea?

Gabi, ma bucur ca a fost ok la intilnire. Ceva poze ai facut?

Ruxi, bine ai revenit!

EftimieC, pentru tot si sa aveti parte de multi ani fericiti si de acum incolo!

O zi frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'neata, Delia. Ce program ai? E frumos in Bucuresti?

am deschis subiect pentru sarbatorita si la Evenimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, Carmen, e frumos si se anunta 30 grade. Azi ma duc sa ma incretesc (tineti-mi pumnii sa ies acceptabil ) si apoi la o plimbare. Tu?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Tzuni sa ai parte numai de lucruri bune si bucurii si tot ce iti doresti tu.

Ioana gradina nu e gata ca ce mi-am propus ieri nu prea a iesit.

Delia bafta la incretire.Dupa vreau poza.

Carmen vin si eu la masa.

Claudia bine ca ai ascultat de Tzuni si nu ai facut nimic ieri.

Tzuni astept masa si dansul.

Gabriela eu ieri a trebuit sa curat la socru dar nu prea mult .

Ma duc la cafea mai sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.

Gusta,lasa ca nu au intrat zilele in sac,termini tu si gradina de aranjat.

Delia,urat nu are cum sa iasa,eu sper sa iti faca "tanti" coafeza asa cum a zis un permanent "usor" sa nu ti-l arda.Astept sa ne spui cum a iesit.

Carmen,o duminica frumoasa si voua. Azi cred ca ies si eu din casa,dam o fuga pana la finutzi pt ca pe ei nu am cum sa ii imbolnavesc deoarece au avut deja varicela.

Ruxi,te-ai trezit?Hai serveste si tu o cafelutza sau un ceai.Esti bine?

Pupacesc dulce si celelalte fete si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

eu beau un ceai verde.

Ela, La multi ani! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii! PUPICI!

Carmen, vad ca ai fost in verva zilele astea .

Gabi, ce frumos ca te-ai intalnit cu colegii...

Delia, vreau o poza cu nou freza .

Ioana,prezent!

Claudia, ce faceam in vis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragutelor.

noi ne-am intors de la Bruxelles Sambata dimi pe la 3, din cauza de amanare de zbor si furtuna peste Cluj. A fost horrorr ca am stat in aer o ora si ceva fara sa aterizam, au fost turbulente si mi-e fost tare frica. Am ajuns totusi cu bine.

Ne-am simtit foarte bine acolo, am vizitat multe locuri si ne-a placut tot ce am vazut. Cel mai mult mi-a placut Grande Place si Mini-Europa. Am facut multe poze, o sa pun in curand. Am mancat si cioco of course, dar ... de luni incep iar cura de dezintoxicare .

Delia, bafta la incretire. Dupa ce te faci, zi-mi sa-ti indic un sampon corespunzator, o masca de par cu care sa te descalcesti dupa spalat si ungel care sa pastreze buclele si toate cu proprietati de hidratare...mie mi-au placut toate 3 pozele cu permanentele, fiecare era diferit in functie de cantitatea de par a posesoarei si de cat de inscarita era freza...sa te vedem deci!

Imediat fug la un party de copii cu Serban si la amiaza avem de dat ture la prieteni. Nu stiu daca mai revin deseara, dar maine seara revin cu stiri.

Va , o Duminica faina sa aveti!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Tzuni scumpo, sa fii sanatoasa, fericita si slaba asa cum iti doresti! sa ai o viata implinita impreuna cu printesa ta, sa va bucurati una de alta toata viata!

Fetelor va multumesc pentru rugile voastre, dar din pacate nu este nici de data asta. Asta este, asteptam luna viitoare sa vedem, insa am impresia ca Dumnezeu considera altceva.

Ieri am fost, cum va spuneam, pe la nepotei. Tudor este un scump, grasut si haios, dornic sa mearga, dar inca cu teama de a-si da drumul. Iar Stefan este un flacau pe cinste, care-si iubeste fratele la nebunie.

Acum va las ca trebuie sa plec sa-i iau pe ai mei de la biserica.
Va urez o duminica cat mai placuta
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Tzuni draga mea, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Meri! sa ai o zi frumoasa!

Violeta imi pare rau ca n-a fost sa fie, insa D-zeu stie cum e mai bine si iti va da cu siguranta cand considera El ca e timpul!si o duminica placuta!

Ruxandra...de fapt, ma certam cu sotul tau! tu ai aparut dupa cearta... si imi spunea ca te iubeste si vrea si copii insa nu inca, si nu vrea sa se desparta de tine! si sa stii ca era asa real visul! iar tu erai imbracata intr-o rochitza rosie si iti statea asa de bine!!!

Delia te-ai hotarat pana la urma sa te incretesti? da, si eu m-am gandit la ce a zis Tzuni, alea din poze sunt pe bigudiuri...insa daca iti place incearca! abia astept sa te vad

la noi e innorat, am vrut s afacem picnic undeva, dar ne-am razgandit, ca urmare mergem sa mancam la socrii, apoi mai vedem!

va tzuc pe toate, sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput