Nou stil de viata (270)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
www.imdb.com/title/tt0963178/" target="_blank">asta1 si www.imdb.com/title/tt0815245/" target="_blank">asta2
Eftimie C. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tlaura
Da' spune-ne si noua ce alt motiv asa de sarbatorit mai ai??? sau e secret? Multumesc de cinste! Laura, mama lui Andrei Poze |
Eu sunt Elena, fiu-meu e Costin si am facut si 10 ani de casnicie in aceeasi zi.Astea erau motivele
Eftimie C. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Claudia hai sa-ti zic o poveste care mi s-a intamplat mie pe vremea cand inca eram in tara. Mergeam cu maica-ma pe jos (spre servici) cand am calcat intr-un "rahat" si asa eram de suparata ca "putzeam" de nu-ti spun. Mama ca sa se amuze si mai tare imi spune: Decat il calcai, mai bine-l mancai ca mai mult noroc aveai. Sincer am ras si eu atunci dar mi-a ramas in cap faza cu " norocul". Asa ca imediat ce-am ajuns la munca m-am oprit in fatza unei masute de lozuri in plic si-am luat vreo 5 de 2 lei bucata. (imediat dupa revolutie cand inca mai erau lozurile de 2 lei). Si-am avut parte de cea mai placuta surpriza, cand cu unul din ele am castigat $ 50 000 de lei. Erau bani pe vremea aceea avaind in vedere ca 1$ era vreo 300 de lei....mi-aduc aminte ca femeia nici macar n-avea voie sa plateasca asa multi bani si-a trebuit sa merg la trezoreria loto. Asa ca eu zic sa-ti pui copilul sa joace la Loto ca nu se stie ce noroc are. [/blue] |
ce de bani!De-acum joc la loto!
Eftimie C. spune:
Tzunella eu ti-am facut Tiramisu.E la rece!
De papica nu va mai spun ca va stric dieta.Doar interzise am gatit azi
Gabrielama spune:
Heeellloooo!
am venit de la Poliesti, iaca sunt acasa acus.
La intalnirea de la liceu a fost frumos si emotionant. Au fost cam 28 de colegi din 36, in conditiile in care 4 sunt plecati din tara. Am fost la noi in clasa unde ne asteptau copii de liceu cu flori, s-a strigat catalogul, fiecare dintre noi am raportat ce am facut in 20 de ani, am povestit... Seara am avut o mica petrecere. Am gasit unii dintre colegi neschimbati; fizic cel putin, incredibil de asemenatori cu ei cei de acum 20 de ani. Altii mai schimbati. N-a fost nici un moment de stanjeneala, de "cautare" de subiecte, ci o intalnire foarte normala si fireasca, de parca nu ne-am fi vazut de 1 saptamana si nu de 20 de ani. Cel mai mare copil al clasei are 17 ani (de fapt sunt doua fete a doua colege care au 17 ani si cel mai mic 6 luni - tot o fetita). Emotionant!
Tanti care ma ajuta la curatenie este bolnava, n-a venit saptamana asta deloc si nu vine nici in urmatoarele saptamani, asa ca de unde zilele trecute ii dadeam sfaturi Gustei sa lase curatenia, azi am cazut eu in patima frecatului. Mai am cate ceva de facut, de calcat 2 tone de haine, dar am sa mai fac dupa ce merge Mara la culcare. Acum ne pregatim de parc, desi mie imi este teribil de somn. Si suntem singurele week-endul asta, asa ca eu prestez si parc si baita si jucat si tot.
Carmen, minunat meniu! Eu maine am sa fac ardei umpluti, mancare de pastai proaspete si cred ca si o ciorbita de toate legumele proaspete. Si o sa ma gandesc la desert.
Tzuni, nu poti sa lasi ziua ta sa treaca chiar asa "plata"! Trebuie sa-ti iei ceva, o carte, un ac, niste chipsuri ca sa sarbatoresti cumva!
Violeta, tinem pumnii sa fie cum vrei tu si poate asta e luna norocoasa!
Ruxi, unde si cum esti?
Ioana, saracuta de tine! Multa rabdare iti doresc si sa-ti treaca cat mai repede bubitele.
Claudia, imi vine si sa rad si sa plang de intamplarea ta. Ca si eu am parte de povesti d'astea in fiecare zi.
Mi-e soooommnnn.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
hcclara spune:
Salutare!
imi place de Carmen ca e vorbareata...mamaaaa da cata mancare ai facut! asta e pentru toata saptamana viitoare sau numai pentru azi-maine???
Tzuni sigur ca trebuie sa sarbatoresti cumva? la cinema n-ai mai fost cu Don Juan?
Violeta eu iti doresc sa nu-ti vina rusii! ce-mi place cand scrii ca ti-e dor de nepoti si te duci la ei, ma tot gandesc la sora-mea, dar ea saraca e in ro, ii vede numai pe comp si imi tot zice ca ii e tare dor de ei!
Ruxandra sa stii ca acum o saptamana te-am visat, am tot vrut sa iti spun si am tot uitat! si bine faci ca te duci in Costa Rica, si eu m-as duce in locul tau!
Gabi ce fainutz ai povestit de intalnire! anul viitor avem si noi 15 ani, iar la intalnirea de 10 am zis ca organizam si la 15, desi atunci au fost ft putini! ati avut si profesori? si din clasa noastra una s-a casatorit imediat si are d-soara mare acum! da poze ne arati?
Marilena gradinaresti?
Eu am sculatat-o pe Tzuni si n-am mai facut nimica azi, acum as manca ceva dulce...si nu stiu ce,cred ca ma duc sa-mi spal niste capsuni.
justasmallkiss spune:
Ce fac fetele?Eu am ramas singurica,pitica a plecat cu tati la fotbal.
Delia,te-ai incretzit?Ce bine ca poti sa stai departe de dulciuri, trebuie sa imi revin si eu si sa incep sa slabesc ca in august plec la mare si nu vreau sa fiu pepenas.
Tzuni merci mult,am luat varicela de la pitica dar e pe trecute deja.
Claudia,pai vezi daca mergi cu geamul deschis la masina,te trage curentul la ochi
Marilena,astept poze cu gradina,piticutza te ajuta?
Carmen,ce-mi place cand esti vorbareatza.Vezi ca este vaccin pt varicela,acum serios la adulti e urata rau boala,al meu sotz si-a luat 4 zile libere si m-a ingrijit pt ca altfel nu stiu ce ma faceam.Eu de obicei sunt "tare" si nu ma plang prea repede cand ma deranjeaza ceva dar cu varicela asta am ajuns sa fac crize de plans,pur si simplu nu puteam sa ma abtin,asa dureri si mancarimi aveam.Ptiu...bine ca a trecut ce a fost mai rau.
Mammaaaaa cate bunatati ai gatit,sa aveti pofta.
Carmen E,dar chiar ca ati avut multe de sarbatorit.Imi dai si mie o portie mica de tiramisu?
Gabi,ce frumoasa intalnirea cu fostii colegi.
Astept si eu sa imi aduca cineva din tara fasolica pastai sa imi fac ciorbitza
mancarimile au devenit suportabile si au facut aproape toate bubele coaja,mai putin si ies si eu din "inchisoare".
V-am tzucat,ma duc sa strang prin casa.
puskin spune:
Buna seara,
eu am fost plecata de joi pana astazi, am fost la Berlin. Nu pot sa zic ca m-am simtit nici bine nici rau...
Revin dupa ce citesc putin ce ati facut in lipsa mea.
Gabrielama spune:
LA MULTI ANI, TZUNI!! Sa fii fericita si sanatoasa si norocoasa! Si atat de slaba cat vrei tu! Si daca vrei, sa-l gasesti si pe Mr. Right! Sa-ti traiasca minunata Meri si sa fiti fericite!
Si iti multumim ca existi.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!