Nou stil de viata (270)
Raspunsuri - Pagina 12
danielag spune:
Buna seara, fete frumoase!
Delia, am vazut pozele si sunteti niste frumosi! Si imi place si cum ti-a iesit permanentul.
Claudia, multa sanatate, sa-ti treaca repede ochiul!
Gabi, sanatate Marei! Cred ca te-ai speriat... si micuta la fel... Sper sa nu fie nimic grav.
Va las ca am o durere de cap infernala, si trebuie sa fac bagaje (din nou). Maine ma intorc in Bucuresti. Va pup pe toate,
Daniela
hcclara spune:
Delia v-am vazut si eu si sunteti tare frumosi, si sora ta seamana cu tine!
si imi place cum iti sta incretita!
danielag multumesc frumos, la fel si tie, tocmai m-am doftoricit! spor la impachetat!
louisea spune:
Claudia sanatate multa.. saracuta de tine. Plecati spre weekend in Ro?
Eu mi-am facut azi iar suvite :) Data trecuta ma facusem o culoare tot parul, da-mi place ca suvitele deschise imi scot ochii in evidenta
Da ce vrei sa-i faci atunci? numai vopsit?
Zuzi atunci te invidiez si mai mult
Delia sa-ti fie de bine. Nu cred ca in ziua de azi tre sa-ti mai faci asa probleme cu arsul. Asta era mai mult cand mamele noastre erau de varsta noastra. In ziua de azi solutiile nu mai sunt asa de tari si in plus exista atatea masti pt par cu vitamine..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
CRISCOSTY spune:
Neata! Poftiti la capucino sau ceai cu lamaie. Sunt prima pe ziua de azi...acum am ajuns la servici si am zis sa vad ce faceti.
In primul rand...raport 74 kg. Nu-mi vine sa cred ca mai am asa de putin pana la 70 kg
Gabi, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta...sanatate multa Marei
Claudia, sanatate multa si tie
Unde plecati? Ce fac nazdravanii?
Lou, tu ce mai zici? Ai terminat examenele?
Zuzi, arata demential unde mergeti....ia-ma si pe mine, dar nu cred ca intru intr-un geamantan![]()
Delia, acum merg sa vad pozele...revin cu impresii.
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Delia, am vazut pozele...ce nasica frumoasa ai fost
Imi place cum a iesit permanentul. Poza unde e facuta? In IOR cumva? Ca noi mergem des acolo, poate ne vedem intr-o zi.
Trebuie sa ma apuc de treaba...si am un chef
O zi frumoasa fetele
Crys si Dany
justasmallkiss spune:
Neatza!
Crys,merci de cafelutza.
Delia,iti sta f bine
si la nunta ai fost o frumoasa.
Dragelor,va doresc tuturor o saptamana frumoasa si calduroasa.Va
pe toate.
andre_ea spune:
'Neata!
Delia, unde vad si eu pozele cu nasica frumoasa?
Raport: 60.9 kg. Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana la botezul fetei si mai trag sperante ca pot ajunge la 60 kg. Oare?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
donna79 spune:
Ziua buna!
Trec si eu in fuga pe aici, v-am citit din urma, sper ca nu am pierdut ceva informatie.
Tzunico La multi ani!!! Sanatate, fericire si noroc! Si sa-ti traiasca papusa Meri, cred ca ai avut cea mai frumoasa aniversare in compania ei.
Gabi, pupici pentru Mara mica si speriata.
Zuzi cum sunt eu zapacita si ocupata, iti urez de acum concediu placut ca poate nu mai reusesc sa intru zilele astea.
Am si raport, porcesc desigur, am avut un stil de viata cel putin dezordonat si am capatat 400 gr in plus... 75.7kg
Sunt optimista, o sa scap eu de ele si chiar de mai mult daca ma intorc la viata sanatoasa.
Acum vreau sa imi iau un pedometru, ca oricum singura miscare pe care o fac este mersul si prefer sa am un instrument de masura.
Delia, ati fost minunati la nunta, v-am admirat. Permanentul arata bine, iti da un aer romantic, iar daca vrei bucle ceva mai ordonate poti sa iti pui ceva bigudiuri sau moate. Am oftat din inima cand am vazut ce par lung ai, eu m-am tuns destul de scurt recent (era nevoie sa mai renunt la parul deteriorat) si ma simt de parca mi s-ar fi redus din feminitate.
Anda 
La mine la job a fost foarte agitat in ultima vreme si va fi si in continuare, pentru ca ma straduiesc sa pun lucrurile in ordine inainte de concediu.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
PS. Facem pentru cateva zile un exercitiu de sinceritate si scriem cate 2 vorbe despre ceea ce ne determina sa nu respectam mereu un stil de viata sanatos? Despre scuzele pe care ni le gasim?
Incep eu: saptamana trecuta am facut niste alegeri mai putin inspirate pentru ca eram stresata, obosita, nu ma simteam in stare sa prepar o masa mai elaborata, nu imi place sa gatesc si pentru ca aveam nevoie de o compensare. de departe cea mai facila era mancarea. Puteam face altceva? Probabil, dar cu un consum mai mare de energie, si mie tocmai energia imi lipsea. Eu imi caut inca raspunsul, voi?
Donna
carina spune:
Neata,
Cris: multam de tratatie.
Zuzi: am inteles si promit ca ma tin de capul tau. Ai vazut ce frumos a evoluat Criss? Apropos, eu incap in valiza - ma iei cu tine?
Vik: hai spune-ne 2 vorbe despre cum esti.
Delia: la nunta ai fost minunata. Permanentul iti sta bine, dar mergea parca un pic mai ondulat.
Ioana: o zi frumoasa si tie.
Lou: mai ai examene?
Carmen: ce faci? Cum mai esti?
Marilena: ce pregatesti pentru petrecere?
Tumpi: hai mai spune si tu ceva despre tine.
Claudia:
sa te faci bine.
De Mamicadulce nu mai stiti nimic?
Gabi: cum e Mara?
CarmenE: tu cand ai de gand sa iesi din pauza?
Ruxi: ce mai faci? Cum esti azi?
Va pup si va doresc o zi frumoasa,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
ClaudiaH spune:
Buna!
Prezenta la Raport: 64,8kg (vaga scadere)
Am terminat si cu examenul de sambata cu care ma stresez de nu stiu cand. Eu cand invat tre' sa rontai ceva asa ca e mare lucru ca totusi am scazut cateva sute de grame. Nu pot sa zic ce meniu voi avea azi caci sunt cam haotica, trebuie sa-mi reintru in ritmul meu dar...inca sunt spontana in alcatuirea meniului (a se citi: mananc pe apucate cat de sanatos pot si am timp).
Va las ca am muuulta treaba. O zi faina!