Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica-elizabet
metoda recompensei ![]() ![]() ![]() ![]() ps: intrasem dupa vesti despre cris :( imi pare rau cris...tin pumnii data viitore ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
Merci Monica.
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna dimineata la .
Fetelor multumesc de sfaturi , am sa incerc sa le aplic ca imediat da vacanta si o sa am timp
.
Lizzy, oare eu nu ma cunosc cu sotul tau atunci? Prietena mea nu a stat in Tudor decat dupa ce s-a maritat (ca si mine) am stat impreuna in cornisa, am fost colege de clasa, apoi colege de licee paralele (eu Unirea,ea Papiu- zilnic mergeam impreuna la scoala, zilnic nedespartite...uneori chiar si la intalnirile cu prietenii mergeam impreuna
).
P.S. De azi la Teatrul National e targ de carte pana duminica...vin cartile de la Adevarul...in caz ca vreti sa cumparati ceva sau va lipsesc. Eu am lipsa 2 carti...
Ati cumparat Cartea Junglei, 101 Dalmatieni? Vai ce frumoase sunt..Dani e foarte incantat
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Vad ca iarasi s-a instalat apatia generala printre muresence.
Eu am niste zile foarte aglomerate la serviciu si nu prea am timp sa intru. Am avut si niste probleme cu o masea care ma sacaia. Azi am fost la stomatolog si mi-am rezolvat-o . Slava Domnului, am dintii sanatosi. Ce preturi aaaauuu. Te ia ameteala.
In alta ordine de idei, cine vrea si poate, sa o ajute pe Maria. Un singur sms inseamna o jumatate de ora de viata in plus pentru minunea de fetita.
http://sminchy.wordpress.com/2009/06/04/oferta-speciala-o-jumatate-de-ora-de-viata-la-2-euro/
Printisorul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Mda...plictiseala maxima pe aici...nu se indura nimeni sa scrie...
sa va zic ce am facut noi azi ca tot am scris si la celalalt subiect:
Azi dimineata ne-am trezit, l-am imbracat pe Dani si l-am dus la gradi. Acolo am intrebat despre concursul de biciclete ca ieri aflasem de la cineva si nu stiam multe detalii. Mi s-a spus ca pe la 10 pleaca cativa copii care s-au inscris cu un autobus spre locul unde va fi concursul. De la grupa lui Dani participau 4 baieti. Vin acasa si ii spun lui Nelu sa se echipeze, sa ia bicicleta si sa mearga la ora 10 la gradinita pt a pleca cu Dani la concurs. Eu nu am mers..am ramas si am mai invatat . Acolo...copii multi, unii mai mari, unii mai mici (3-6 ani), unii cu biciclete, unii cu role , altii cu trotinete. La grupa de varsta a lui Dani participau 4 copii (toti colegi de grupa) si dadeau startul cate 2. Dani a concurat cu un coleg si l-a intrecut cu un avans considerabil
.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=M2U00109.flv
M-a distrat Nelu ca l-a filmat si la un moment dat era sa si cada cum a fugit dupa el , a avut proba lunga parerea mea de 250 m. Era si un vecin acolo...a fugit si el pe margine la un moment dat dupa Dani si il incuraja sa pedaleze repede ca ii cumpara inghetata cand termina
.
Apoi au concurat ceilalti colegi ai lui...deci dupa calculele mele si dupa cronometru Dani trebuia sa ia locul 1 sau 2 depinde de cat de repede a pedalat celalalt baiat care a iesit primul.
La sfarsit, la festivitatea de premiere au avut o surpriza sa fie alti copii strigati pe locurile 1,2,3,4, si nu se stie cand au dat aia proba ca atunci nu
. Erau copii de la gradinita sportiva. Premiu a primit doar un coleg de-a lui si el.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=M2U00112.flv
Oricum, principalul e ca a participat si i-a placut asta conteaza cel mai mult nu al catelea a iesit.
La gradinita nu a mers inapoi ca era deja ora 14 cand au ajuns acasa, azi a stat 2 ore la gradi si cu hainele alea si tenisii de interior a concurat .
Frumoasa experienta oricum
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
olim spune:
salutare tuturor
nu am intrat demult ca am fost tare ocupata cu mutatul , acum sunt in tara, am sesiunea de vara, inclusiv recuperatul la cea de iarna
sunt in mures pana luni si poate mai vin si wek viitor.
am fost ieri si am luat niste carti de la targ, mie insa mi sau parut mai scumpe ca la bibliotecca.
as vrea sa merg maine cu alex la gradina zoologica, oare merita?
va doresc o duminica excelenta tuturor
kover spune:
eu dau un salut scurt si o rog pe olimsa ma lumineze,deh is otzira mai batrina si neuronii uzati:v-ati mutat in Romania?ca eu asa am inteles.daca da!la Cluj?si cu mersul la zoo sigur ca merita,distractie placuta si bafta la examenebianca:si tie mult noroc la examene,astept bautura si gratarul de la d-na economista.noapte buna (eu ma apuc de intins haine)
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
olim spune:
nu ne-am muta doamne fereste.
suntem in tara ca am sesiunea de vara si atat, pe 7 iulie plecam acasa, adica eu si alex.
kover las-mi numaru pe privat poate ne vedem, sau poate puneti de-o intalnire luni fetelor, ce ziceti
Criss75 spune:
Eu sunt de acord, daca vremea tine cu noi. Dar unde ne-am putea intalni? Cred ca doar la zoo. Dar luni si locul de joaca e inchis.
Printisorul meu
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim poate ne vedem intr-un parc undeva cu piticii si ne si cunoastem ![]() |
Olim, prin ce zona stai?
Printisorul meu