Muresence.......la apel !!!!!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

la multi ani pitici si mai putin pitici!

anca, ikea e aglomerata rau duminica...
kover, caruciorul a ajuns la iasi, in 2-3 zile ajunge si la destinatar. te tin la curent.
oana, pediatru bun si accesibil non-stop... greu... pe bancos il gasesti si intre 8-12 zilnic (de regula). cand am urgente il sun si ne intelegem de regula pt ora 11, dimineata e prea aglomerat.
bianca, distractie faina la mall daca mergeti. noi nu, numa' daca n-or fi invatat sa mearga singuri. bunicii sunt bolnavi, noi musafiri. a fost ianis la un party acolo pe cuza. o stim si noi pe codruta mica a naibii lumea asta
aura, unde l-ai inscris la gradi? n-ati venit dupa jeep. nah, am grija lui
cadouri avem anul asta o lista impresionanta, desi chiar n-am intentionat. au venit nasii lor dupa 3 ani de stat in alte tari asa ca au venit incarcati. plus ca noi am luat de-acu 3 saptamani un castel de-ala gonflabil ca era la super oferta absolut intamplator si nu ne-am putut abtine, iar din ikea am luat o tabla de-aia de scris pe-o parte cu creta (colorata, cumparata si ea) si pe ailalta parte cu carioci. plus un carton pe post de teatru de papusi. si niste cuburi de lemn de construit pt puiul mic. si mai e ceva dar nu mai stiu ce...

dar zau, io nu-s de acord cu asa multe cadouri...

va pupam si paaaaa, avem o saptamana tare agitata!

Mergi la inceput

criss?? cum e cu testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pana la urma am luat cadou, va intrebasem pe voi ca eram in pana de idei. Dimitrie are atatea jucarii, masinute, triciclete, tractoare, schiuri, trotineta incat nu mai stim ce sa ii luam.

Avem si noi tabla din aia de care v-ati luat si voi... Masina, scuze dar in we ala in care am spus ca vin am plecat parca la Ludus, si apoi a venit ploaia si sincer noi ajungem acasa destul de tarziu incat imi e jena sa vin la tine la orele alea, dar iti promit ca o sa vin sambata asta .

In concluzie i-am luat role, isi dorea, desi sunt constienta ca vor avea succes 2 zile maxim si apoi vor fi uitate prin pod, dar poate o sa le regaseasca atunci cand chiar o sa poata merge pe ele.

L-am inscris la gradi in Sintana (asa se scrie?!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

criss?? cum e cu testul?

…I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way?
Maybe one day, can it really be that simple?!
To shower you in unconditional love, not leave you to flounder,
But inspire you to test the waters of this alien land…
(‘Open Your Eyes’ - T.Granell)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Nicicum. A fost o intarziere de 12 zile. Nu-mi dau seama de ce.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine..vad ca numai eu la ora asta pe net ..la ora 22.30 am venit de la cumnat ca azi a fost ziua lui. Ne-am simtit bine, am stat de povesti si a trecut timpul.
De la Real am cumparat 2 tortulete dinalea de 7 days in care le-am pus cate o lumanarica si au suflat copiii. Bucurie mare, mai ales pe Dani . Sandra a primit catelul de la real (primit gratis ), tortuletul, o punga cu turta dulce, cioco milka cu iaurt si fulgi de cereale, si un borcan de cioco Nutoka. Dani a primit tortuletul, cartea 101 Dalmatieni, turta dulce, ou kinder si cam atat.
Dani azi mi-a venit de la gradi cu o inimioara rosie la piept, a fost laudat de educatoare. Azi i-a adunat pe toti copiii si i-a dus in sala festiva sa le dea cadouri (2 ciocolati una mai mare, una mai mica) si Dani s-a ridicat in picioare la un moment dat si a spus: "La multi ani tuturor copiilor" . Au ramas mirate si educatoarele si i-au pus o inimioara in piept drept recompensa.
Aura, asa e si la noi, au jucarii cat pt 5 copii asa ca am zis ca e cazul sa ne domolim. Am luat doar dulciuri..deh e buget de criza. Role nu are inca Dani dar nu il incanta ca le-am testat de la prietena si tot greul meu e sa il invat . El e cu bicicleta, tricicleta...astea
Lizzy, da Codruta e prietena mea cea mai buna si una din nasele lui Dani. Si eu ii sunt nasa la baiatul ei. Va stiati dinainte sau de acum? Lasa draga ca coiii se bucura de jucarii.cateodata sunt mai multe, alteori mai putine... Si noi avem tabla dinaia de scris cu cariora, lipit magneti cu cifre, litere doar..dar a lui Dani se face si masa si poate picta, desena are si scaunel... Sunt acum diferite variante.
Sincer acum ca vorbeam de cadouri nici nu stiu ce as mai putea sa le cumpar cadou...Eventual lui Dani o trotineta dinasta de aluminiu cu roti de silicon si Sandrei...aici e buba ca tare greu gasesc cadou..ea ar vrea inca tot jucarii .
Criss ce mai zici? Cam tacuta...
Anca, tare faine filmele cu papaica...tare entuziasmat e dady de printesa lui . Bafta cu referatele alea.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la

Intrebare intrebatoare...

Ce metode ati avea eficiente pt schimbarea stilului de scris? Serios, Sandra scrie cu picioarele parca si are mare dezavantaj cu asta i-am spus ca eu ca nu i-as corecta lucrarea ca nu m-as chinui sa citesc, i-as da 2 si gata .

Stiti ceva metode care ar putea da rezultate? Dictare ...(cat pe zi) ? Transcrieri (cat pe zi) ? Cum as putea sa o fac sa scrie frumos?
.
Am de gand vacanta asta sa o pun la treaba de scris si vreau sa gasesc cea mai buna metoda.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Pana la urma am luat cadou, va intrebasem pe voi ca eram in pana de idei. Dimitrie are atatea jucarii, masinute, triciclete, tractoare, schiuri, trotineta incat nu mai stim ce sa ii luam.

Avem si noi tabla din aia de care v-ati luat si voi... Masina, scuze dar in we ala in care am spus ca vin am plecat parca la Ludus, si apoi a venit ploaia si sincer noi ajungem acasa destul de tarziu incat imi e jena sa vin la tine la orele alea, dar iti promit ca o sa vin sambata asta .

In concluzie i-am luat role, isi dorea, desi sunt constienta ca vor avea succes 2 zile maxim si apoi vor fi uitate prin pod, dar poate o sa le regaseasca atunci cand chiar o sa poata merge pe ele.

L-am inscris la gradi in Sintana (asa se scrie?!!).

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

le-am luat si tacamuri de la ikea, de-alea de copii. si ianis si-a amintit de ciorba ta aia buna si de lingura galbena imprumutata de dimitrie

zilele astea vom fi la sovata. plecam joi sau vineri, venim luni seara ca e w-end lung. posibil sa vina duminica alin dupa copii, dar altfel este w-end fara copii, au venit finii nostri din tarile reci (ca unde stau ei nu-i prea cald) si mergem la o cabana.

nu stiu cum se scrie cu "i" sau "a". sunt curioasa daca i se va parea interesant la gradi. ma refer la activitati, nu stiu cat de creative sunt educatoarele. daca nu-l "prind" pe dimitrie cu ceva atractiv se va plictisi rapid, eu cred ca el e mult peste ce stiu colegii pe care ii va avea in grupa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Buna dimineata la

Ce metode ati avea eficiente pt schimbarea stilului de scris? Serios, Sandra scrie cu picioarele parca si are mare dezavantaj cu asta i-am spus ca eu ca nu i-as corecta lucrarea ca nu m-as chinui sa citesc, i-as da 2 si gata .

Stiti ceva metode care ar putea da rezultate? Dictare ...(cat pe zi) ? Transcrieri (cat pe zi) ? Cum as putea sa o fac sa scrie frumos?
.
Am de gand vacanta asta sa o pun la treaba de scris si vreau sa gasesc cea mai buna metoda.

n-am trecut prin asta (inca) dar... as lua-o de la zero.
de la scris literele corect (ortografic), una cate una.
apoi dictare din... ziar... carti, orice.
mie imi dicta tata din ziarul sportiv. sau ma punea sa citesc din acelasi ziar (nu stiu cum se chema pe vremea fostului...). eram in primele clase, asta stiu sigur.
cred ca se poate recupera asa ceva (scrisul urat). dar cred eu, tine de timpul investit, de vointa... partilor , de atitudine(incurajare nu santaj, apreciere nu certat, etc) si de rabdare... nu se poate schimba peste noapte. faceti impreuna un plan, un orar echilibrat, conform programului de familie. 1 ora pe zi mi se pare ok de incercare
acuma repet, astea sunt pareri netestate. in viata reala poate merge si altfel, nu stiu.
sa mai vina doamnele pedagog cu pareri, ca io-s economista

ps: io nu o stiu pe codruta, nici la locul de joaca nu am ajuns personal, dar tudorul e mic si se stie din copilarie cu sotul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bianca, iti scriu eu cea care a avut toata copilaria problema Sandrei. Scriam foarte urat cand eram in clasele primare, caci atunci conta, in liceu scrisul mi s-a mai maturizat si a devenit unul de "om inteligent", asa spuneau ceilalti. Facultatea la fel a schimbat scrisul in unul si mai matur si se confunda cu celelalte moduri de scris.
Ca sa te linistesc iti dau si rezolvarea. Obisnuieste-te, incearca sa ti sub control, sa ameliorezi dar nu vei vindeca, totul se transforma.

La mine, uitandu-ma in urma consider ca scrisul urat a venit de la faptul ca gandeam foarte repede si vroiam sa transcriu practic instant ce gandeam, asa ieseau hieroglifele. Este vorba de dezordinea din cap, sunt toate acolo, vin raspunsurile si rezolvarile cu tavalugul, nu ai rabdare sa stai o secunda sa le ordonezi si le scri asa crude.

Incearca sa folosesti ciorne sa isi ordoneze gandurile pe hartie, ciorna poate fi dezordonata si apoi sa transcrie pe caiet cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Buna dimineata la

.

metoda recompensei la noi a functionat
pe toate

ps: intrasem dupa vesti despre cris :( imi pare rau cris...tin pumnii data viitore

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput