Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Criss, care star nu e asa? Orice miscare e urmarita si interpretata. Fara suparare, mi-a placut de el dar..avea cam multe pasarici la cap. Inca nici nu star (si sunt si altii de talia lui) si si-a acoperit fata copiilor. Eu zic ca era labil psihic, Cu toate ca si cantaret a fost de nota 10. Iar operatii estetice a avut cu carul.
Si Madonna e celebra si foarte cunoscuta dar pt asta nu umbla cu masti pe fata in public sau isi acopera copiii.
Una e sa minti cu nerusinare si alta e sa spui o minciuna nevinovata.
Pe vecina mea am prins-o de 2 ori ca m-a mintit (asta e stilul ei) si a treia oara i-am spus pa. Daca vrei sa fi prietenea cu mine fi sincera ca si eu sunt. Ca mai spui ca ai fost undeva si ai fost altundeva si nu s-a aflat e altceva...dar sa iti schimbi total fata si sa spui ca nu ti-ai facut nici o operatie...sa fim seriosi . Si eu am fost o fana de-a lui, ar nu atat de infocata incat sa nu vad defectele. A fost om pana la urma, a avut bani si lumea a profitat de el. Si asta pt ca..a fost el fraier. Asta e.
Esti curajoasa sa mergi la weekend acum cand a inceput peninsula.
Oana cateodata e mai bine in casa ca afara.
Noi am fost azi pe malul Muresului...ne-am racorit si am stat la umbra. Nu s-au simtit asa tare gradele. Am facut niste frigarui si aripi de pui si in seara asta am mancat lebenita . Apa era cam murdara dar calda. A fost bine.
Maine nu iesim ca soacra-mea pune parastas.
Azi sunt 6 ani de cand a murit tatal meu
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Criss, care star nu e asa? Orice miscare e urmarita si interpretata. Fara suparare, mi-a placut de el dar..avea cam multe pasarici la cap. Inca nici nu star (si sunt si altii de talia lui) si si-a acoperit fata copiilor. Eu zic ca era labil psihic, Cu toate ca si cantaret a fost de nota 10. Iar operatii estetice a avut cu carul. Si Madonna e celebra si foarte cunoscuta dar pt asta nu umbla cu masti pe fata in public sau isi acopera copiii. Una e sa minti cu nerusinare si alta e sa spui o minciuna nevinovata. Pe vecina mea am prins-o de 2 ori ca m-a mintit (asta e stilul ei) si a treia oara i-am spus pa. Daca vrei sa fi prietenea cu mine fi sincera ca si eu sunt. Ca mai spui ca ai fost undeva si ai fost altundeva si nu s-a aflat e altceva...dar sa iti schimbi total fata si sa spui ca nu ti-ai facut nici o operatie...sa fim seriosi ![]() Esti curajoasa sa mergi la weekend acum cand a inceput peninsula. Oana cateodata e mai bine in casa ca afara. Noi am fost azi pe malul Muresului...ne-am racorit si am stat la umbra. Nu s-au simtit asa tare gradele. Am facut niste frigarui si aripi de pui si in seara asta am mancat lebenita ![]() Maine nu iesim ca soacra-mea pune parastas. Azi sunt 6 ani de cand a murit tatal meu ![]() Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
De data asta te contrazic, fara suparare.
![](icon_smile_big.gif)
Nu a fost nimeni de talia lui, nici macar Elvis, si nici nu cred ca va mai fi.Vezi la subiectul cu Michael, se spune si de ce copiii purtau masti.
Pe scurt, pentru ca erau in permanenta urmariti. Paparazii ii pazeau casa, nu puteau face un pas. La un moment dat s-a dus cu copiii intr-o noapte! intr-un magazin de jucarii iar la iesire trageau cu totii de ei. Vroia sa-si protejeze copiii, vroia ca macar ei sa aiba parte de putina intimitate.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Criss, sincer nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine. Am impresia ca esti o fana prea infocata ca sa mai vezi rational lucrurile. Normal ca era urmarit ca doar era vedeta. Dar cu siguranta nu cum se spune acum poate. Acum de fapt se poate spune orice nu?
Stai calma ca dupa 10 ani in care nu a cantat nu i-a mai urmarit casa non-stop. Doamne cate prostii se pot debita..auzi ii urmareau casa non stop...de parca interesa pe cineva viata lui Michael care de fapt era retras de pe piata. Il interesau ca mergeau la shopiing? Sau ce ii putea interesa?
Ce intimitate puteau avea copiii lui daca ieseau cu el? Sau cu altcineva din casa? Si daca casa era urmarita "non-stop" cum spui conta ca le acoperea fata? Tot stiau ziaristii ca sunt copiii lui nu?
Si crede-ma nu am nervii necesari sa citesc 80 pagini de ...postari.
Nu mai intru acolo pt ca am intrat o data si am spus ce am avut de spus. E prea sirop totul.
A fost cineva intr-adevar, a fost un cantaret mare dar care avea si defecte destule.
Hai sa il lasam in pace si sa nu il mai vorbim ca nu stim nici una realitatea . Dupa povesti nu ne putem lua nu?. Sa incercam sa fim realiste doar...
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Stiu ce ora e dar acum apuc si eu sa imi satisfac poftele.
Bianca, sincer te admir, nu pari un om care sa se ascunda dupa deget.
Ca sa ma bag si eu acum ca musca in lapte va spun si eu parerea despre Michael. Nu sutn fan, il ascult imi place, unele melodii sunt super dar nu chiar toate. Parerea mea despre el e ca a fost un mare nefericit toata viata, a fost un megastar, muzician, artist, clar fara urma de indoiala, insa ca si om mi s-a parut un tip labil si nu il invinovatesc pe el ci pe parintii care i-au furat copilaria, un tata care ii batea si o mama care accepta ca lucruri nefiresti sa se intample copiilor ei mi se pare de neiertat. Nu cred ca omul asta a facut din rautate ce a facut anume sa isi arate copilul peste balcon cu un cearceaf sau prosop pe cap, consider ca atat l-a dus pe el mintea, nu a constientizat nici macar o secunda ce se poate intampla daca...
In rest caldura mare mon cher... mi s-a fript si mie creierul la ora asta, ma duc sa incerc sa trag un pui mic de somn.
Recomand cu multa caldura filmul Australia, distibuite buna si un film exceptional.
P.S. Se pot uita si sotii care prefera numai arme, extraterestrii si rezolvari la crime cand vad un film.
Criss75 spune:
citat din mesajul lui Biancas Criss, sincer nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine. Am impresia ca esti o fana prea infocata ca sa mai vezi rational lucrurile. Normal ca era urmarit ca doar era vedeta. Dar cu siguranta nu cum se spune acum poate. Acum de fapt se poate spune orice nu? Stai calma ca dupa 10 ani in care nu a cantat nu i-a mai urmarit casa non-stop. Doamne cate prostii se pot debita..auzi ii urmareau casa non stop...de parca interesa pe cineva viata lui Michael care de fapt era retras de pe piata. Il interesau ca mergeau la shopiing? Sau ce ii putea interesa?Ce intimitate puteau avea copiii lui daca ieseau cu el? Sau cu altcineva din casa? Si daca casa era urmarita "non-stop" cum spui conta ca le acoperea fata? Tot stiau ziaristii ca sunt copiii lui nu? Si crede-ma nu am nervii necesari sa citesc 80 pagini de ...postari. Nu mai intru acolo pt ca am intrat o data si am spus ce am avut de spus. E prea sirop totul. A fost cineva intr-adevar, a fost un cantaret mare dar care avea si defecte destule. Hai sa il lasam in pace si sa nu il mai vorbim ca nu stim nici una realitatea ![]() Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Nici eu n-am chef sa intru in polemici si nici sa ma cert cu nimeni. Am urmarit toate stirile legate de Michael, interviurile pe care le-au dat garzile lui de corp, cei care il insoteau peste tot. Insusi patronul unui tabloid a spus ca angajatii lui stateau cu randul si pandeau orice miscare. Scenele cu el si copiii iesind din magazin le-au aratat pe toate posturile. Asa ca nu vorbesc prostii si nici nu inventez nimic.
Sigur ca a avut ciudatenii si in ultimii ani presa a scris doar despre ciudateniile lui. Dar oare care dintre noi nu avem ciudatenii??? Multe din aceste ciudatenii se datoreaza asa cum spunea si aura in primul rand monstrului cu chip de om, numit "tata". Si in mare parte presei. Cu ce ne mai incalzeste acum ca Martin Bashir, cel care a petrecut 8 luni alaturi de Michael si a facut un film despre el, un film in care a prezentat foarte multe lucruri asa cum a dorit el sa le prezinte si nu cum erau in realitate, acum a aparut spasit, cu coada intre picioare si recunoaste ca a gresit in multe privinte fata de Michael. La fel, cel care l-a acuzat de pedofilie, acum vine si spune ca ii pare rau ca i-a distrus viata si cariera, dar ca tatal lui l-a pus sa minta doar pentru a scapa de saracie. Michael a fost un naiv si a fost inconjurat de capuse, Lisa Maria, fosta sotie spunea ca era inconjurat de vampiri, care au profitat cat au putut de generozitatea si naivitatea lui.
In fine, unii prea au tendinta sa judece. E cel mai simplu...
La fel cum intotdeauna e mai usor sa crezi o minciuna decat un adevar.
Printisorul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
tot cu mentiunea fara suparare Mie mi-a placut ff mult MJ si gata, faptul ca avea anumite chestii eu nu-l judec, nu-mi place sa judec pe vecina ca tolereaza limbajul vulgar al fiului ei, tot asa nu-l judec nici pa MJ, mai ales ca el lasa in urma lui ceva ce nu stim cat va dainui, dar precis e "history" cum zice englezu'.
Dupa parerea mea, n-avea decat sa zica ce vrea despre operatiile estetice - pana la urma, cine iti poate dicta tie, ca persoana, ce vrei sa schimbi in legatura cu tine, e fix alegerea ta si gata, de ce ne permitem sa-i judecam doar pt ca sunt vedete....
Si cum isi purta copii cu masca, iarasi e fix problema personala, nu-mi permit sa judec musulmanii pt prigonirea femeii, asa ca ...
Pentru mine si la MJ si la Elizabeth Taylor si la multi, multi altii, conteaza ce au creat ei, ce lasa posteritatii, partea "omeneasca", adica slabiciunile lor sunt altceva si cred ca barfitul vedetelor e de acelasi calibru ca si barfitul vecinilor - barfa si atat tot.
De aceea fiecare cu parerea lui - insa MJ e nemuritor pentru ce a creat si gata, eu regret in continuare ca nu a reusit ultimul turneu.
WE placut! noi mergem maine la cavaleri la Sighisoara abia astept!
A, si mi-a iesit un tort de portocale super-fain tare-s mandra ca era pentru o bombonica de fetitza!
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Criss75 spune:
citat din mesajul lui OanaRusu tot cu mentiunea fara suparare ![]() Dupa parerea mea, n-avea decat sa zica ce vrea despre operatiile estetice - pana la urma, cine iti poate dicta tie, ca persoana, ce vrei sa schimbi in legatura cu tine, e fix alegerea ta si gata, de ce ne permitem sa-i judecam doar pt ca sunt vedete.... Si cum isi purta copii cu masca, iarasi e fix problema personala, nu-mi permit sa judec musulmanii pt prigonirea femeii, asa ca ... Pentru mine si la MJ si la Elizabeth Taylor si la multi, multi altii, conteaza ce au creat ei, ce lasa posteritatii, partea "omeneasca", adica slabiciunile lor sunt altceva si cred ca barfitul vedetelor e de acelasi calibru ca si barfitul vecinilor - barfa si atat tot. De aceea fiecare cu parerea lui - insa MJ e nemuritor pentru ce a creat si gata, eu regret in continuare ca nu a reusit ultimul turneu. WE placut! noi mergem maine la cavaleri la Sighisoara ![]() A, si mi-a iesit un tort de portocale super-fain ![]() Oana, mami de ![]() si ![]() Priveste partea buna a lucrurilor |
Ai fii surprinsa sa aflii cat de protejate si ocrotite sunt femeile musulmane. Si cate drepturi au. Nu ma refer aici la cele din tarile fundamentaliste (Afganistan, Irak, Iran), unde anumite reguli sunt distorsionate. Cunosc (,) cate ceva despre religia musulmana, am prieteni musulmani, am fost intr-o tara musulmana si multe aspecte sunt total diferite de ceea ce ne imaginam noi. (era o paranteza)
Referitor la Michael Jackson, asa cum spui, e "history". E unic, e rege, e MEGASTAR. Pentru el s-a inventat acest cuvant. Azi se implineste o luna fara Michael, o luna de cand planeta e mai saraca. Sa ne amintim de el si sa-l iubim asa cum merita.
"Before you judge me, try hard to love me", sunt versurile sfasietoare ale unei melodii compuse de el si exprima toata suferinta lui, toata copilaria lui pierduta. Asadar, macar acum, desi e prea tarziu, dar cred ca ar trebui ca lumea sa-l iubeasca neconditionat, fara sa-l judece.
Have you seen my Childhood?
I'm searching for the world that I come from
'Cause I've been looking around
In the lost and found of my heart...
No one understands me
They view it as such strange eccentricities...
'Cause I keep kidding around
Like a child, but pardon me...
People say I'm not okay
'Cause I love such elementary things...
It's been my fate to compensate,
for the Childhood
I've never known...
I'm searching for that wonder in my youth
Like pirates in adventurous dreams,
Of conquest and kings on the throne...
Before you judge me, try hard to love me,
Look within your heart then ask,
People say I'm strange that way
'Cause I love such elementary things,
It's been my fate to compensate,
for the Childhood I've never known...
I'm searching for that wonder in my youth
Like fantastical stories to share
The dreams I would dare, watch me fly...
Before you judge me, try hard to love me.
The painful youth I've had
Have you seen my Childhood...
Printisorul meu
Biancas spune:
Buna s de la mine:
Eu cred ca e momentul sa ne vedem de vietile noastre mai departe si nu mai vb atat despre Michael ca inainte sa moara nici nu l-am pomenit. Viata mea nu e mai saraca fara el, viata mea e identica ca acum fix o luna...asa ca sa nu dramatizam. Nu a scos nici macar o melodie in ultimii ani ca sa pot spune ca ii simt lipsa din punct de vedere muzical si ca e o mare pierdere. Tot ce are el e pe casete, videoclipuri, tot ceea c inseamna Michael e istorie ...toate meodiile lui sunt de ani de zile. Deci nu am de ce sa simt ca s-a pierdut ceva pe plan muzical. Ca om da, a murit un om, o valoare in domeniul muzical. Pacat ca nu vom afla cum ar fi fost revenirea...mi-o inchipui dar as fi vrut sa o vad. Poate scotea si ceva melodii noi...ar fi fost frumos dupa atata timp. Asta apropo ca vad ca unele de la subiectul ala chiar nu isi revin...mi-a placut aluzia unui sot de-a unei tipe care o intreba daca nu cumva a facut o obsesie din asta. Mda
Deci "life goes on" nu?
Criss incearca sa iti revii si lasa obsesia deoparte .
Scuza-mi cuvintele si eventual limbajul dar asa sunt eu..spun ce gandesc.
Aura, multumesc, nu ma ascund dupa deget deobicei.
Noi am fost la platou ieri.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-25/02:59:50
Ieri si azi a fost emisiunea la TV, am inregistrat ceva din ea dar doar 2 minute se vede aici, primul e cu Dani, al doilea cu Sandra.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-26/10:30:55
Bianca
Biancas spune:
Oana, ati fost la Sighisoara? Eu sincer nu am avut cand merge ca ieri am avut parastas in familie apoi musafiri seara dar sincer am si uitat de Sighisoara . Nu am fost niciodata la festival ..si stam la 50 km
.
Am fost acum 2 ani prin cetate (dar nu la festival) in rest..nu.
Si azi lucreaza sotul meu ..., si maine e gata.
Asta e, altadata.
Bine spus Michael e history , si mie imi pare rau ca nu am vazut revenirea. Ar fi fost frumos. Probail stresul concertelor, medicamentele si varsta si-au spus cuvantul. Pacat.
Bianca
Biancas spune:
Merg si eu la Sighisoara .
O zi frumoasa sa aveti
Bianca