Muresence.......la apel !!!!!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Intru direct in subiect ca nu imi arde de altceva.

Sambata am plecat la munte la Rusii Munti, la cabana unor prieteni. Ei 2 cu finutul si noi cu Dimitrie.

Superba zona, in curte un lac neprotejat, adanc de vre 5 m, o fantana in spatele unei capite care era practic o groapa cu apa muuuulta, neacoperita ne nimic. Petrecem sambata frumos, se duc baietii la lac, pescuiesc, impreuna cu Dimitrie, ne culca, a doua zi pleaca baietii in pdure sa culeaga iutari (ciuoerci de care eu nu am auzit..)si se face cel de-al 2 lea gratar, dupa ce ne trezim din somnul de pranz. Mancam, eram pe terasa (tirnatz parca asa se spune pe acolo) stateam la masa, Dimitrie mai venea mai musca dintr-un mic cobora in fata casei se mai juca iar venea si tot asa. Noi ceilalti eram la masa, il vedeam pe Dimitrie. Deodata intreaba Dan unde e Dimitrie, disparuse din campul nostru vizual... pe aici ca era aici in fata s-a dus intr-o parte a casei. Ma ridica si ma apropii de balustrada ca sa il vad ca e sub balustrada sau intr-o parte sau alta. Copilul nu era niciunde.
incepem si il strigam, nu raspunde, ne ridicam toti de la masa fiecare in cate o parte a curtii... nimic. Deja intram in panica. Primul gand... balta... s-a dus sa pescuiasca... mi se taiau picioarele fugeam, ma taiau ciulinii la picioare ajung ... pe malul lacului undita lui aruncata si copilul nicaieri. Am inceput sa urlu dupa el, nu se vedea nimic in apa, era tulbure, am inceput sa citesc urmele (noroc ca stiu lucrul asta de la tata-adrenalina ce poate face din om...) nimic care sa imi arate ca a fost curand acolo, am plecat de pa malul lacului, o parte din mine refuza sa creada ca a cazut acolo.
Am iesit din curte, dan era in jos, inspre un parau la care tot vroia sa mearga el si noi nu il lasam, radu s-a dus pe deal pe drumul spre padure. Dan vede la 10 metri o alta balta adanca, o salcie era proaspat cazuta, vin inspre el urlam continuu DIMITRIE, nu mai aveam glas, il intreb pe dan daca l-a gasit, nu mai puteam inima ma durea, capul imi plesnea, urechile imi tiuiau, nu mai puteam respira, eram langa masini, ma indrept catre masina mea ca simteam ca e ceva in mine ca un bulgare mare care ma chinuie si ma pune la pamant sa ma sprijin de masina, il aud pe dan ca prin vis: uite-l, e in masina. Am lesinat!
20 de min de cosmar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .

Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "

s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Aoleu, Aura, ce-o fi fost in sufletul tau.... Slava Domnului!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

of Aura...

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aura of of...cred ca te-au trecut toate caldurile si transpiratiile.
Copiii astia...ce stiu ei ce simte un parinte ..vor stii doar atunci cand sunt si ei la randul lor parinti.

Azi am citit o veste buna in ziar ...in farmacii sunt deja teste antidrog. E o veste foarte buna, mai ales cand te confrunti cu o incertitudine...in randul copiilor. E bine de stiut.
Si test de fumat este, mie mi-a facut anul trecut cand am facut programul antifumat.
Noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maine mergem la weekend...daca ma vedeti sa ma trageti de ....sutien
Vine cineva? Mergem si de dimineata si de dupa-masa. La amiaza ne adapostim acasa...

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am fost la weekend...de dimineata. La amiaza am venit acasa, mancat, Dani s-a culcat eu am mers la pedichiura. Dupa masa iar la weekend.
De maine vin temperaturi ...mama mia.
M-am uitat dupa tine Criss si nu te-am vazut in zona unde se vinde inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Am fost la weekend...de dimineata. La amiaza am venit acasa, mancat, Dani s-a culcat eu am mers la pedichiura. Dupa masa iar la weekend.
De maine vin temperaturi ...mama mia.
M-am uitat dupa tine Criss si nu te-am vazut in zona unde se vinde inghetata.

N-am fost. Eu marti si joi lucrez pana la 16.30 asa ca ajung acasa la 17. Nu mai am chef la ora aia sa merg la week-end.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine, inca la
Mi-am imbracat si trimis copiii cu prietena mea la filmari . Deseara ii vad pe ttm intr-o emisiune....
Acum am vb cu o prietena care e economista la tribunal...ciu-ciu posturi ca sunt blocate toate . Si la ea in birou ar fi nevoie de 2 persoane. Dar trebuie experienta ca si economist de 1 an. Pai de unde experienta la proaspetii absolventi? Nu e corect . Se zvonea odata la tv ca ar vrea sa scoata chestia cu experienta la bugetari, nu e corect pt cine termina facultate si vrea sa se angajeze la stat cu studii superioare.
Alte locuri de munca nu sunt...numai agenti vanzari ..intr-un magazin germanos unde au aplicat 700 pers .
Sper ca pana prin octombrie sa gasesc ceva bun, pana atunci as sta acasa ca e bine
Peste 2 zile este ceva bursa locurilor de munca la combinatul nostru care e cu un picior in groapa si chiar nu inteleg cum de angajeaza oameni . Daca ma trezesc poate bag si eu nasul daca nu...altadata Nici nu stiu unde se tine .

PS. Sambata si duminica de la ora 10 e emisiunea pe TTM.

Mergi la inceput

Mergi la inceput