Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Cris, merita sa fim mai buni
La MJ i-a ajutat precis, asta a fost viata lui, abia dupa ce a murit au aflat multi cat de mult il interesa soarta celor multi si saraci, iar multimea de oameni care l-au plans spune mult, a unit asa diversitate de oameni la capul lui personal, cred ca a murit pentru ca atatea zile a avut, nu ma prea intereseaza ce gasesc ei pe la autopsie, tot asa cum nu m-a interesat autopsia la tatal meu (si nici nu i s-a facut)nu conteaza ce i-a pus capac, conteaza viata ce a avut-o si felul in care a schimbat lumea - pentru ca e evident ca a schimbat lumea asa cum multi viseaza sa o faca si nu reusesc decat sa ramana maruntzei
Am vazut un topic aici, pe DC, despre tot ce ne scoate din minti in jurul nostru, mizeriile curente - asta impreuna cu tristetea ta, Cris, ma determina sa spun ca nu asta conteaza.
Nu conteaza mizeriile de rutina, conteaza sclipirile, eu cred in continuare ca oamenii au un fond bun - multumesc la DD, am avut parte de oameni cu adevarat buni cand a fost de viata si moarte - si sper sa nu ma acresc niciodata - chiar daca am si eu momentele mele de cadere si de tristetze.
Aleg sa privesc partea buna, faptul ca MJ a reusit cumva sa-si atinga visul de a deveni alb faptul ca a ajutat mii de oameni saraci, faptul ca muzica lui va ramane pentru totdeauna, iar pentru mine raman acele cateva cantece cu adevarat bijuterii - imi alina sufletul
si bucuria asta care pleaca din fiecare pe care l-a atins la inimioara face planeta noastra un loc mai bun
Of, nu stiu cat de bine am reusit sa pun jos ce simt, da' acuma chiar ca n-am timp sa mai "rashchetez" ca pruncii mei n-au rabdare la nesfarsit
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Am ajuns si noi azi noapte la 23.30.
A fost frumos, ne-a placut la vila sa nu depinzi de nici un program de masa, sa mananci ce vrei si unde vrei.
Preturile? In alimentare mai mari ca aici (o supa la plic 5 lei, aici 3 lei maxim, o cola aici 4,4 lei, acolo 5,5 lei) la restaurante mai scumpe normal, mancarea buna unde mancam noi, se vedea ca e proaspata.
Am fost In Mamaia la Aqua Parc cu prietenii nostrii, frumos dar ca de obicei te obliga sa cumperi produse de la ei, o apa plata de 0,5 l la 4 lei, o cola la 0,5 l la 6 lei. Ma rog...o data pe an merge si asa . Pe la ora 15 ne-a prins ploaia, am mers in parcul de distractii la o terasa pana s-a oprit, apoi prin statiune, si seara ne-am dus iar in parcul de distratii si ne-am dat pe acolo pe hinti, ne-am dat toti pe Calypso
, Dani a fost super incantat, Sandra s-a dat cu Nelu pe Mountain rouse (nush cum se scrie), apoi pe ciocane...doamne ce curajoasa e copila mea
...si pe multe chestii de pe acolo.
De ziua Sandrei am fost in Bulgaria, acolo frumos dar...toate scumpe...dublu la pret la la noi...o papusa Sportacus la noi era 29 lei la tarabe, acolo 29 leva , in conditiile in care leva e 2,4 lei. Scumpe toate...am schimbat niste euro si ne-am cam chinuit la sfarsit sa ii cheltuim, ca unele erau foarte scumpe, altele erau ca la noi dar duble la pret... Mi-am cumparat niste blugi treisferturi foarte frumosi de la reduceri cu 20 leva
, nu se compara calitativ cu ce gasesc aici (numarul meu
). A fost frumoasa excursia oricum.
Vineri am prins vreme urata la mare, am umblat prin statiuni de unde mi-am cumparat si eu diverse bluze si fuste caci...interesant in Eforie si Mamaia nu mi-am gasit nimic pe gustul meu . (chiar se bucura Nelu ca mergem cu bani acasa..ihi
)
Sambata am facut plaja si baie de dimineata si pe la ora 14 am plecat spre casa..am venit pe ploaie pana acasa, drum foarte greu si obositor .
Maine am vrea sa plecam din nou la drum daca tot are Nelu concediu pana in 16, dar asteptam sa vedem cum va fi vremea, am vrea sa plecam la Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Piatra Neamt si vizitat ceva manastiri din zona...vreo 2 zile...sa vedem acum prognoza meteo ca sincer nu am chef sa desfac atatea bagaje si iar sa le fac..hainele murdare le-am pus separat asa ca ce am in genti e curat, mai adaug ceva mai gros....sa vedem.
Kover, multumesc inca o data de urari
Anca, bafta la control, bravo pt dintzos .
Criss, si eu am la Michael, pacat ca nu a mai apucat sa cante macar la un concert sa vedem cum e
.
Lizzy, spor in ceea ce faci.
Oana, 3-5 ani eu zic ca e cea mai frumoasa varsta la un copil cand scoate pe guritza numai perle .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am reusit sa pun si eu pozele...m-am chinuit putin cu ele ca aparatul meu a luat-o razna si se pare ca de cate ori schimb acumulatorii se schimba si data ...ciudat
Aici incep pozele:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-04/10:24:50
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Bianca, foarte faine pozele. Ce bronzata esti! Ne-ai lipsit.
Hai, poate reusesti sa ma scoti din butoi, ca eu inca sunt la fund. Am ajuns sa ma obsedeze Michael, si pe net caut innebunita poze, inregistrari, articole. La batranete ma apuca damblaua si pe mine.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
kover spune:
oana:,am promis ca te sun,dar vesnic ma apuca la ore nepotrivite.mai bine dam de o intilneala si povestim.deci musai sa ne schimbam rabla!!!!iar ne-a lasat balta!duminica pe ploaie impingeam la ea.doar niste banuti ne-ar trebui
eu admirat pozele cu Sara,si pe ale lui Bianca.Bianca:imediat mergi la concertul Madonnei.criss:tare as vrea sa te scot din starea asta dar eu nu stiu ce e sa fiu un mare fan al cuiva.adica mie imi place sa ascult ABBA la orice ocazie(daca sint trista,daca sint fericita,daca vreau sa ma relaxez,daca vreau sa ma mobilizeze,daca...pt. orice situatie0 si Rebecca Lavelle,dar atit...muzica.imi pica ochii in gura de somn,am vrut doar sa va salut.
la toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Biancas spune:
No da buna seara..
Am ajuns si noi acasa din calatoria rapida, super a fost.
Am plecat ieri pe la ora 12, am trecut prin Sovata-Praid-Lacul Rosu- Cheile Bicazului-Gheorgheni si Piatra Neamt. Acolo am facut un popas de ...cateva ore in care ne-am intalnit cu o tipa de pe forum si printesele ei . Dupa intalneala ne-am dus la Targu Neamt unde ne-am cazat la un hotel ca la pensiunea camping unde vroiam nu mai erau locuri. La ora 23 cautam sa mancam ceva
..restaurantele inchideau la ora 23, bucatarii plecau la ora 22..deci supermarketul era de noi, si chiar ochisem unul la intrare asa ca ne-am dus sa luam de mancare si la 00.30 in sfarsit ne-am culcat.
A doua zi, ne-am trezit la 8.40 , repede spalat, mers la masa (aveam mic dejun inclus in pret) si apoi am mers la Casa Memoriala a lui Ion Creanga, apoi la manastirea Agapia, apoi la Varatec si ultima la Horaita. Apoi am mers iarasi la Piatra Neamt, unde ne-am intalnit cu aceeasi tipa si familia, de data asta si cu sotul ei. Am stat la o cofetarie (daca treceti prin Piatra Neamt sa nu o ratati
), nu stiam ce sa cumparam asa bine aratau toate prajiturile.
I-am spus Sandrei ca este melba (scria profiterol si eu stiam ca asa se numeste in alte parti) si ea a intrebat-o pe doamna cu ce inghetata e melba si aia nu stia ce e melba, spunea ca nu au asa ceva . Pana la urma am rezolvat problema, am spus cuvantul magic, adica profiterol si am rezolvat enigma melbei (nu inteleg de ce oare aici ii spune asa si in alte parti profiterol... ca si in Sebes nu stie lumea cu ce se mananca "melba"
...si acolo tot profiterol ii spune ). La noi la melba nu se pune gogoasa aia numita profiterol ci doar inghetata, fructe din compot (la unele), frisca, sos de cioco si piscoturi.
Dupa popasul de vreo 2 ore la cofetarie am mers la lacul de acumulare de la Bicaz, dupa care...home sweet home.
Cam asta a fost excursia noastra rapida.
Am sa pun poze cand fac selectia ca iar am facut o tona .
Criss, si mie imi pare rau dupa MJ dar cu concediul asta nu prea am avut timp de TV. Si eu am , mi-e ciuda ca nu am vazut spectacolul dat in cinstea lui (inmormantarea sau ce a fost) ca am iesit prin statiune ca inca eram la mare. Am vazut inceputul si am plecat ca...am plecat.
Ma intrebai de servici...sunt in somaj din cauza restructurarii din martie, nu mi-am cautat de lucru in perioada asta pt ca mi-am dat licenta la sf lui iunie si vroiam sa invat si apoi sa merg in concediu (cine mi-ar fi dat concediu proaspat angajata pt licenta si mare?) si acum am sa incerc sa imi caut de lucru...pe undeva...am vazut acum ca si primaria face disponibilizari....asta e...poate oi gasi si eu ceva pana la toamna.
Kover, pai da-ti rabla si luati alta noua. Dar mai intai vorbiti cu cineva care are matrita de bani sa va dea si voua . Poate imi pui si mie o pila la om
.
Imediat merg la Madonna, ce a trecut timpul .
Daca o sa lucrez cum imi iau liber ca proaspata angajata ? Daca nu...si mai bine
.
Bianca
Biancas spune:
Sa va povestesc din "prostia romaneasca" vazuta de mine.
1.
La mare la Eforie Nord sezlongul costa 15 lei /zi. Nu te lasa sa stai langa sezlong pe nisip daca nu cumparai sezlong. Erai smecheri ca au ingradit in zonele mai bune de intrare in apa...cel putin in zona unde faceam noi plaja.
Ii spun la tipul de la sezlonguri (dupa vreo 3 zile de platit cate 15 lei /zi) ca a aratat la Tv ca s-au ieftinit sezlongurile de la 15 lei la 10 lei.
Conversatie:
Eu: Nu ati ieftinit sezlongurile? La Tv a aratat ca le-ati facut 10 lei"
El: Nu doamna, la noi tot 15 lei sunt.
Eu: Pai de ce? La Tv a spus altceva.
El: Pai au ieftinit dar nu aici, ci la Mamaia.
Eu: Dar voi de ce nu ieftiniti? Acolo e mai scumpa viata si normal ar trebui sa fie mai scumpe ca aici.
El: Pai de ce sa ieftinim doamna daca avem clienti? Nu vedeti ca aici e plin si acolo nimeni? . Deaia au ieftinit.
Conceptie de roman
2.
In Humulesti...foarte greu am gasit casa memoriala a lui Creanga, pt ca din Targu-Neamt catre Piatra Neamt (primul sat e Humulesti dupa Targu-Neamt) nici un indicator nu ne arata ca pe strada cutare se merge la muzeu. Asa ca am trecut de intersectie...si apoi ne-am dat seama ca sigur am trecut, am oprit, intrebat, intors si la intersectia pe care trebuia sa facem dreapta era un semn mic cu sageata pe care scria casa memoriala .
Pai mai...noi nu stim sa ne promovam turismul. Pai nu trebuia pusa o placa mare (uriasa chiar) si pe o parte, si pe cealalta a drumului principal pe care sa scrie: "In acest sat s-a nascut Ion Creanga...spre casa memoriala". Poate trece orice roman pe acolo si isi aminteste de Creanga si merge sa viziteze casa. Ca poate sunt unii care habar nu mai au de Humulesti (poate) . Dar vazand ditamai panoul sigur isi amintea.
Oricum peste tot se plateste,degeaba spui ca mergi sa vizitezi ca nici privitul nu e gratis, la Creanga era 5 lei de adult, 2,5 de elev, la manastiri la fel..la Agapia 5 si 2,5, la Varatec 4 si 2 lei, dincolo gratis.
Cam asa sta treaba.
Bianca
Biancas spune:
Am pus poze daca vreti sa vedeti:
http://www.dropshots.com/biancas3#
Bianca
canuta-om-sucit spune:
Plimbarea ta Bianca imi aduce aminte de Franta. La fel ca la noi, unde te intorceai plateai. Pe autostrada in Franta credeti-ma, nu cred ca faci cativa zeci de km ca e bariera -> taxa, 5eur. 15 depinde, mai, cred ca pana la Paris am dat vreo 300 numai pe taxe. M-au scos din minti.
Nu imi mai povestiti de concediu ca mor... vara asta nu am concediu, poate la toamna asa ca... singura distractie majora o sa fie concertul Madonnei de care mi-ati adus aminte acum voi. Chiar cand e?
Bianca, ma surprinde ce spui de Bulgaria, ca sunt preturile duble fata de Romania, noi cand am fost era invers, foarte ieftin si servicii net superioare celor de pe litoralul romanesc. S-au smecherit si bulgarii. Unde anume ati fost in Bulgaria?
Nu am treaba cu MJ, Criss, dar vad ca s-a facut un fan club pe DC, poate te m,ai scoate din butoi
Dimitrie a fost la mare, cu bunicii, sambata asta plecam la munte, stam o noapte si apoi acasa, in rest munca, munca si iar munca.
Gradina imi arata suberb mi-au inflorit toate florile, e vis, chiar si freziile mi-au inflorit (desi acum nu mai e peioada lor).
Cam asta sunt noutatile... nimic spectaculos.
Va pup!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Hello, hello!
Bia, ai dreptate, nu stim sa ne promovam dpdv turistic.
Aura, mda, si pe noi ne-au uscat acu doi ani `autobande`-urile. Mi-ar placea sa-ti vad gradina. Hat te plimbi prin Paris... mmmmmm....
Noi fost-am azi la madame Laszlo, totul ok, insa mai tb purtata orteza inca 3 sapt asa, adica non stop, si-apoi inca 4 sapt doar noaptea. Trec si astea cumva si-o s-avem o zibe sholdana.
Pusici la gagici.... mor de cald, curge apa pe mine, nu ma mai joc ... Oana ce AC v-ati pus?
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici