mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi ! Azi ne simtim mai bine , sunt putin slabita ca am cam facut " greva foamei " , cu regimul pentru stomac , insa slava domnului mi-a trecut ! Am fost si noi la doctorita , bebica e bine , misca toata ziua , ma chinuie insa arsurile , pe care doar cu rennie le calmez insa pe o perioada scurta de timp ! De abia astept sa revin la lapte , e singurul care ma mai ajuta !30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

Elenada LA MULTI ANI,iti doresc copilasi frumosi si sanatosi, nastere usoara si la termen,sa ai parte numai de bucurii de la bebei!

fetelor vad ca ati trecut la AMR,mi se face parul maciuca,vorbiti de camere,decorat,carucioare,sutiene,suzete..eu pauza,clocesc si numar zile,saptamani..cred ca frica nu trece niciodata..

va plangeti de caldura..eu am noroc cu carul,dupa caldurile cumplite din primele 3 luni,aici e "iarna" un fel de a spune..am avut si 28 grade ,azi sunt 21...nici macar o geaca de piele nu poti imbraca..picioare umflate nu,e drept un nr mai mare mai mult din comoditate mi-am luat si eu pantofi cu toc mic..am prins sales si poti cumpara aici la pret derizoriu chestii de firma..macar atat..in rest kg extra,luate in primele luni..oboseala,linea nigra dar mi-e drag de numai de ea...bb NJ nu prea miscoteste ma baga in sperieti,are un stil...numai ma pune pe jar..dar incerc sa ma obisnuiesc la urma urmei e ceea ce viata ne ofera si destinul,unele chestii nu le poti schimba.

off topic..am vazut mame care au fumat,baut ,ma rog toate alea interzise si tot au dus la capat sarcina si au avut copii mai sanatosi decat multe altele care s-au ferit si au facut tot ce le-a stat in putinta sa aibe copii sanatosi..ma gandesc ca si natura alege..

fetelor cele care azi sarbatoriti va doresc din suflet La multi ani voua Elenelor si sotilor vostri Constantin!

sa ne auzim numai cu vesti bune!

Muffinuta

Numai bine la toata lumea ,va imbratisez cu drag si dor de departe si pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca, moni si eu tot saltea din aia am de la babycomfort, aia la 139 lei, e buna, eu o am de la Cezar de acum 4 ani si arat abine si acum

Crixia n-am mai ajuns azi la baby expo, p[oate maine dimineata o sa ma uit si notez site-uri

Giova felicitari pt cele 32 de saptamani

si eu caut chiloti de unica folosinta dar n-am gasit m-am uitat in auchan si carefour vitan si nu aveau sper sa ajung in colentina daca nu comand pe net
cu halatul m-ati convins tb sa cumpar unul subtirel , parca n-as defila prin spital doar in camasa, n-am apucat sa vad ce are mama poate e bun ala

Blanca sa stapaneasca sanatoasa bebe lucrusoarele poate ni le aratai daca ai timp de poze

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Offf...ce ma enerveaza astia de la Cargus.
De 2 zile ma chiuni sa recuperez kitul ala de la ei.
Prima data a mers super, cand mi-au adus actele.
Acum insa....a gasit sotul hartiuta in usa ca au fost pe la noi si nu ne-au gasit acasa. Culmea e ca noi chiar eram in casa....AMANDOI...dar nu s-au deranjat sa bata la usa.
Le-o fi placand sa se plimbe degeaba, ca altfel nu inteleg...
I-am sunat, le-am explicat ca eram acasa si ca-i rog data viitoare sa sune naiba la interfon, sa bata mai tare sau macar sa dea un telefon.
Au zis sa-i astept azi.
Ok...n-au aparut nici pana acu desi le-am zis ca la 18 tre sa plec de acasa.
I-am sunat iarasi si cica sa stau in continuare ca or sa vina.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 33+ Robert Constantin
AMR 6 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Elenada La multi ani

alinutza78 super tare bebe

uliiasi spor la cumparaturi

andreea_1979 ma bucuru ca esti bine si ca ti-a trecut enterocolita sau ce-o fi fost si ai grija de tine

muffinuta ma bucur ca ne-ai mai scris si ca sunteti bine

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 33+ Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

dilaural poti sa incerci o eco si la Romar la doctorita Munteanu. eu am facut la ea morfofetala de trim II si a fost foarte meticuloasa. a numarat toate degetelele si toate oscioarele. si iti raspunde cu calm la toate intrebarile.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti copii frumosi, cuminti si sanatosi...
Apropo de urarile de aniversari, ieri a fost si ziua sotului meu si i s-a urat, normal, sanatate....si zice minunatu de al meu...lasa-ma cu sanatatea, zi sa am noroc, ca sanatosi au fost si aia de pe Titanic

Lucialu - sa-ti dea D-zeu sanatate cu link-ul cu caruciorul Vector...cred ca asta il vreau si eu....mai zi-mi si mie detalii...cum e live? E usor, bun, etc, etc...adica toate calitatile alea in care zici ca ai dat doctoratu...ca eu sunt inca la masterat si nu mai stiu ce vreau...vroiam inglesina otutto....da' chiar 30 de milioane parca e prea mult. Ce mai contine setul? L-ai luat din Real?? Ca si la noi la Deva e Real, poate il pot comanda, daca nu il au. Multumesc mult!!!!!

Va pupam fetele!!! Sa aveti o zi minunata!

saptamana 27 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

http://picasaweb.google.ro/meleea9/PtALEXDeLaTati?authkey=Gv1sRgCP-ZkYOg8MSl6gE#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/CadouriPtNepotica?authkey=Gv1sRgCM_Mqu23oaD-bg#

Meleea 30

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

blanca, moni si eu tot saltea din aia am de la babycomfort, aia la 139 lei, e buna, eu o am de la Cezar de acum 4 ani si arat abine si acum

Care mai exact ca sunt 3 variante la pretul acesta?

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, trimit multi pupici catre voi!!!!!

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput