mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
eumada spune:
La cine mai e la fel?
Nu gasesc ceva de incaltat intre 39 si 40 de la 37.Am umblat prin caldura si mi s- facut rau,curg apele de pe mine de storc hainele,si am nevoie de ceva pentru o petrecere...
Voi va gasiti usor de incaltat?eu am facut o criza de nervi azi,vazand ca nimic nu se poate imbraca ca lumea.nimic nu-mi vine nimic nu se poate incaltza si mai e si cald afara de iti vine sa mori...voi cu ce va duceti la petreceri?
Madalina
26+
Eva-Maria
blanca000 spune:
Ce tip de petrecere Mada? Eleganta sau asa mai de "zi"?
Eu de vreo 2 sapt ma incalt numai in papuci gen slapi, mai sport sau mai eleganti sau sandalute cu o bareta subtire intre degete sau la gelzna. Nu mai intru in nimic gen pantof inchis
.
Si eu s-ar putea sa ajung la un botez duminica viitoare (e cel de pe litoral daca ma incumet sa ma duc) si nu am idee ce sa imbrac.
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
eumada eu merg sambata la o nunta. Am fost la croitoreasa pentru o rochie baby doll cu spatele gol si cu decolteu si care sa nu evidentieze burta si fundul
. Si sandale aurii gen romane (fara toc deloc), fara multe barete dar cu cateva pietricele pentru efect.
Bafta la achizitii...si du-te mai pe seara ca e crunt shoppingul pe caldura mai ales cand nu gasesti nimic pe masura ta

Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Si eu ma duc sambata la nunta. Rochita nu e de gravida, dar noroc cu moda de anul acesta ca e larguta de sus, iar jos are volanas. Acum e la croitoreasa la lungit. Cu un + de 9 kg nu mai merge mini.
In picioare voi lua pantofi decupati in spate, sunt din matase si au un toc comod. Oricum stau cat pot si apoi acasa in pat.
Sunt si eu umflata cat un elefant, si la maini si la picioare. De burta nu mai zic nimic.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
Giova spune:
schimbare de planuri
. a venit sotul acasa spume nu alta....niste macaronari pe care a tot incercat sa-i prinda sa vada daca mai vin in tara azi, tocmai l-au sunat din aeroport ca la ora 16 sunt la el la birou
. asa ca spre Alba vom pleca maine dim. la ora 7, si in cel mai fericit caz, ma va lasa direct la liceu. ma gandesc cu groaza unde ma voi schimba de hainele cu care merg...mai vedem noi...sa ajungem cu bine, numai.
Alina pe fasia gaza sunt multe mag., unele sunt naspa, mai gasesti si lucruri dragute, dar sunt multe turcisme/chinezisme.
Tinand cont ca petrecerea e la ora 15 nu-mi va trebui rochie de seara, asa ca una de zi, vaporoasa merge. Nu mai are rost sa bag banii in ceva elegant acum, nu merita.
Blanca asa am patit si eu cu firele albe. tocmai m-am vopsit cu o vopsea profi de la Londa, mi-a iesit o nuanta mai inchisa decat eram dar firele sunt super acoperite. nu e tocmai naturala vopseaua, dar eu nu am tinut cont in nicio sarcina de asa ceva. Dr. mi-a spus sa nu ma vopsesc in primele 3 luni, iar pe urma sa nu ma decolorez sau sa-mi fac permanent, in rest totul e ok.
Alinutza distractie frumoasa la nunta. asteptam poze cu rochitza si burtica.
Eumeda si eu port papuci gen crocs, cand sunt sport imbracata, in rest saboti cu barete subtiri sau intre degete, fara toc, cu talpa joasa. am ceva pantofi mai de primavara/vara cu talpa ortopedica, nu prea inalta si mai iau si pe aia, sau balerinii.
la ce fel de petreceri te referi?
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
am sunat azi la Cord center sa intreb de kit. Contractele au ajuns, kitul va pleca de la ei in 5 iunie, in aprox. 48 ore il voi avea.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
eumada spune:
Sa zicem ca de haine mai gasesc eu o ceva pe care s-o port cu ciorap de gravida
dar opincutze...nu gasesc.balerini ceva de genul asta,ca am o rochita mulata si chiar sunt mandra de burtica si vreau s-o arat..problema e cu picioarele......si totusi nu e super selecta petrecerea e mai mult ceva intre petrecere si masa festiva dar votr fi multe persoane suspuse si ...chiar seful sotului meu...deci...nasol.mai ca nu m-as duce...
azi plec cu mama la shoping poate incap in ceva..totusi..sper ca deja de nervi am spart o ceasca si o farfurie...repede de tot.Sunt cam suparata........multumesc oricum pentru sfaturi..mai astept..
Madalina
26+
Eva-Maria
blanca000 spune:
Mada..dar de ce mai porti ciorapi (dres) nu e destul de cald..si purtandu-i te cam limitezi la incaltaminte. E chiar musai..chiar daca emasa cu seful sotului?
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
dilaural spune:
Eu mi-am luat cu ceva timp in urma o rochita eleganta de la MiniPrix cu care voi merge la botez la cumnata-mea peste vreo 3 sapt.
Cand am luat-o era larga, larga... am pus-o pe mine acum 2 zile si nu mai era asa larga... sper ca peste 3 sapt. sa nu fie mulata!
Este pana la genunchi, cu bratele goale si se prinde in spate la baza gatului... are o bentita in jurul gatului.
Sa vedem cu ce o accesorizez ca este uni...
De incaltat de okzie am niste pantofi-sandale cu toc mic comod si am vazut ca ma simt ok in ei... da' i-am pus numai prin casa!!!
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
28 sapt.
Daria Ioana
pooh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova am sunat azi la Cord center sa intreb de kit. Contractele au ajuns, kitul va pleca de la ei in 5 iunie, in aprox. 48 ore il voi avea._Gio 31+ si Marco(06.01.2006) poze |
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.