mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Dilaural
exact.Cauta sau sa-ti spuna fetele unde mai poti incerca.Dar cu caaaalm, bine?Ca si cautatul asta amplifica stresul si de aici pot aparea mai sigur necazuri.
Eu va puuup.
iar imi bag embargou ca-s purcica pe romaneste![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Giova spune:
Cirese i-am luat lui fiu-mio cand erau 20 lei/kg. nu le-a mancat, asa ca am papat eu. acum am vazut la 15lei/kg. astept sa mai scada, ca nu ma omor dupa ele asa tare. capsunii raman pe primul loc deocamdata.
Moniland e 100% cocos, a fost 300 lei in iarna lui 2005, atunci aparuse cred prima data. e made in HU, luata de la noi.
Meleea sa pui poze cu hainutele. si eu mai am cateva pozate, cine stie cand apuc sa le descarc.
Alinutza copil cu personalitate. asa e marco...ne joaca pe degete cum vrea el. vara-mea zice ca ne vinde si ne cumpara urgent....dar tare imi place.
Fetele multumesc frumos, sa dea domnul sa ne distram, cu toate ca ne intalnim doar clasa noastra, fiind pedagogic nu am terminat cu promotia cu care am intrat si cum nu prea ii cunoastem pe ceilalti, facem noi singurei. vor veni si ceva profi de la specialitatile noastre si colegii.
la 12 suntem la liceu, la ora 15 la chef. sper sa fiu ok, caci va fi foarte cald maine, uitandu-ma pe site.
am probat vreo 4 rochite de vara, din perioada fara burta. Nu ma prea conving, astept sotul sa-si dea si el cu parerea.
ma intorc la treaba.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
dilaural spune:
Hai ca v-am zapacit cu problemele mele... voi sunteti optimiste si vesele si vin si eu cu "nebuniile"...
Daca tot am prins putin timp... hai sa va mai scriu cate ceva...
Ref. halat - la prima nastere (la Giulesti) am avut halat OBLIGATORIU. Daca te vedeau asistentele de la neonatologie ca veneai in salonul de bebelusi fara halat (adica in camasa de noapte veneai pe hol) te haleau :)
Cica n-aveai voie sa te dai jos din pat fara sa ai halatul pe tine.
La vremea respectiva mi-am luat si halat si camasi de noapte si alte din astea din Dragonul Rosu... erau subtiri, de bumbac si ieftine (ca oricum pe urma le-am aruncat sa nu le mai vad).
De data asta nu-mi mai iau nimic...!!! Ca daca tot dau un ban macar sa stiu pt ce!
Referitor la salteluta... eu am din aia cu iarba... groasa si rezistenta. A facut fata la 2 copii (nepoata-mea si fi-mea) si acum va fi in rol si la al treilea!
Este buna ca nu se deformeaza dar eu o mai intorc si-i mai schimb pozitia din cand in cand...
Fiica-mea a dormit pana acum 2 saptamani in patutul de bebe... Dar acum ne-am mutat si are "camela loz" de care e foarte fericita!
Vreau si eu sa merg la Targ acum in w/e. Nu stiu daca iau carut dar macar sa-l ochesc! Dar as vrea sa iau biberoane, suzeta, tetine, salteluta cu marginile ridicate pt schimbat... si ce mi-o mai face cu ochiul
!
Va pup!
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
28 sapt.
Daria Ioana
uliiasi spune:
Mai fetelor, m-ati ametit cu ce viteza scrieti...citesc o pagina, si cand dau refresh...vad c-au mai aparut inca 2....
.
In primul rand LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE AZI!!! MULTA SANATATE, SA VA BUCURATI DE BEBEI LA TERMENI, SANATOSI SI VOIOSI!
Azi noapte am reusit in sfarsit sa dorm putin mai bine, dar am observat ca mi se umfla mainile tare. Mi se umflasera aseara mai tare ca niciodata. Ma si dor cand incerc sa strang pumnul...e ciudat rau...Si daca prin o pozitie mai nepotrivita in pat imi amortesc mainile de tot...
Eu nu mi-am luat inca halat, dar sigur imi voi lua unul, subtire, cu maneca scurta si neaparat cu buzunare. Ca doar unde o sa tin diversele plocoane pt asistente si ce-or mai fi pe-acolo?
La 3 am in sfarsit intalnire cu bebe
. Va povestesc ce-am vazut cand ma intorc. Vreau sa ajung si la targ azi, sper sa achizitionez de acolo patut, carut, cadita si ce-o mai fi. Sper sa avem noroc.
Va imbratisez cu drag, ma duc sa-mi intind oasele.
Pup!

Iulia
32+ 
meleea spune:
DILAURAL , poati sa incerci si la doctorul Ionescu Cringu unde ma duc eu , are consultatii la medsana (cotroceni), medical cyti si e bun si la eco, cumnatii mei au fost si la dr. Pop si le-a zis acelasi lucru chiar mai explicit.
sanatate multa si nu mai fii ingrijorata ca sigur este totul bine!
Meleea
30
AMR 10
Alina spune:
La multi ani,Elena!
La multi ani!
tuturor care isi sarbatoresc onomastica!
Numele Elena imi place f mult,daca as fi avut fetita,asa ar fi chemat-o!![]()
Lucialu,Giova ,ce ma dixtrati cu fisiia Gaza
.Pe vremea mea ii zicea tot le fel si erau multe magazine gen depozit,nu gaseai mare lucru,mai mult alimente.Acum cica au aparut si magazine fainute dupa cum zicea verisoara mea,nu am mai fost de cca 10 ani
.
Lucialu,eu stiu ca Baby Design e firma nemteasca,poate numai sunt facute in Polonia sub licenta,sau?E fain caruciorul,sa-l stapiniti sanatosi!!Eu cred ca-s singura care nu m-am decis la carucior,am in cap mai multe care-mi plac.Oricum scoica auto avem,o vom folosi pe caea de la fetita,e ca noua si modelul inca este pe piata,e de la Storchenmühle,Maximum XP.
A,am vazut ca scriai ca s-ar putea sa faci cezariana,citisem si eu ca la endometrioza ar fi o optiune.Doctora mea imi zicea mai demult,in urma cu 2-3 ani ca vazuse ca am un focar de endometrioza si atunci am citit muuult,noroc ca am cerut a doua optiune,mai profi si nu aveam nika,cine stie ce vazuse
.Cel mai tare ma speriasem de infertilitate dar nu a fost cazul,bebele nostru as putea sa spun ca a fost aproape programat,a iesit dupa a doua luna de incercari.
Giova ,distractie placuta!Oh,nici eu nu as avea tinuta daca ar trebui sa ma prezint la vreo petrecere,nu-mi mai vine nimic.Luni ma duc si eu la sustinerea lucrarii de dr docent a sefei mele si nu stiu cu ce ma imbrac,daca e cald mai merge,daca nu...nu stiu.
Ylla ,ma bucur ca esti bine.Fii optimista!
eumada,uite ca ti-a mai scris cineva inaintea mea,nu toate ne putem duce sarcina in pat desi cred ca toate ne iubim la fel de muuult bebelusii.Mai ales cele care mai au copil/copii sau cele care nu au ajutoare,e aproape imposibil.Iar Cornelia are mare dreptate,sarcina nu e o boala iar daca te pazesti putin de efort mare gen carat,alergat necontrolat,cred ca o viata activa ajuta muult.
Alinutza ,mie imi place sa fac prajituri dar nu neaparat sa le maninc asa ca te invit la mine.Auz,dar nu mai stiu daca mi-ai zis dar ce era cu octogenarii aia cu care erai in timpul cutremurului?![]()
Da,eu am stabilit data cezarienei si vreau sa spun ca in ziua aia mai erau cel putin 2,dupa cum mi-a aratat dr in agenda lui.Sigur,nu-i batut in cuie 100% dar totusi.
Hai mai cA e culmea tipa cu pilnia
,pai asa se facea pe vremea mea,acum 36 de ani
.
Dilaural,sincer,incearca opinia unui dr fara atita renume.Eu nu-i cunosc pe cei din Bucuresti dar vezi ca mai multe mamici au semnalat ca din cei fff po****ri,citiva au dat-o rau in bara cu diagnostice gresite(vezi mamica ce a nascut fetita cu inima in dreapta si nu a stiut pina la nastere...).Tu esti la acelasi dpn ca mine,i-ai vazut membrele bine la eco de trim 2?
Crixia,eu ziceam ca lenjeriile de Ikea,cel putin aici,nu se potrivesc la pilote luate din alte magazine.Si nici cearceaful elastic pt ca salteaua lor e 120/60 iar standard este 140/70.Acum pe pachtele cu cearceaf scrie in general daca se potriveste si pt standard 140/70.Si noi miine mergem pina la Ikea si ma uit de cearceafuri elastice.M-am mai uitat si weekendul trecut si nu mi-au placut culorile.Eu am deja galbene si as lua vernil sau un bleu fff deschis.
Mai citesc din urma si mai revin.Zi faina tuturor si petreceri frumoase celor care se sarbatoresc cu numele!
Noi avem liber,fiica-mea e deja in piscina de copii din gradina,e fff cald,ne pregatim de grill.
Alina,mami de printesa si
baby 
meleea spune:
O sa pun poze dar mai tarziu ca aparatul meu este la sotu' in masina si cred ca diseara il recuperez. Ne-a luat un costumas foarte frumos cu pantalon camasuta ,vesta si cravata, subtirel de vara ,numai bun de mers la intalnire cu alte zmeurele
,si alte lucrusoare mai maricele pt 6-9 luni
,incet incet invata si tati sa faca shoping pt bebe
.
Meleea
30
AMR 10
Rallu spune:
Am intrat si eu sa zic LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!
Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati din plin de bebei.
Avem si noi un sarbatorit in burtica dar de abia anul viitor o sa-l aniversam.![]()
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 33+
Robert Constantin
AMR
6 -
Asa arat eu acum
alinutza78 spune:
Dilaural ai mai putea sa incerci si la Medlife la dna dr. Liana Ples. Eu am evut echo de 22 saptamani si la ea si la dr Pop si rezultatele erau asemanatoare. Mult succes si calm....sunt sigura ca totul e in regula (altfel s-ar fi semnalat la echo de 22 s) si mai ales dupa ce am citit mesajul lui Rallu. Dar pentru linistea ta....
Uliiasi bafta la intalnirea cu bebelul. Te asteptam cu vesti bune
Si spor la cumparaturi..
Meleea sa poarte sanatos strumful achizitiile facute de tati. De-abia astept sa vad si eu costumasul
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
blanca000 spune:
Rallu..un pupic
pentru bebe accepti ?
Noi ne pregatim sa mergem la coafor sa ne vopsim firele albe,ca de cand ma vopsesc la 2-2.5 luni cu vopsea din asta fara amoniac care tine doar vreo 2-3 saptamani,le vad din ce in ce mai multe...si facem si o manichiura daca tot suntem la salon. M-as si tunde, as face ceva..dar ma gandesc ca numai de coafat nu o sa stau eu urmatoarele luni..asa ca il las cum e..si o sa il prind si eu in coada. Mai vedem dupa nastere cum o fi.
Am macat si eu ca o "sparta" acum..caci avem o doamna care se serbeaza la serviciu si ne-a servit cu vasole batuta cu carnati si salata de varza
..am mancat ca spartii toti colegii aici la un loc.. e bunnn asa la gramada..sa vad eu acum gaze
.
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004