Fiv in Europa (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Bryny eu am facut ambele Fiv-uri cu Cezara Bucur. Daca te intereseaza ceva anume, te astept cu intrebari.

Kitta si eu zic tot kiwi ( au super efect ) si iaurt activia ( sunt dependenta de el ).

Io ce sa sa mai zic? Tocmai ce am aflat ca o buna prietena e gravida in 3 luni. Nu sunt sigura dar cred ca i-a iesit din prima sau a doua incercare. Ma bucur mult, ca mi-e tare draga dar pe de alta parte, tare rau imi e. Sper sa nu ma lase nervii...

De mine nu stiu ce sa va zic, astept cu sufletul la gura sa treaca saptamana sa vad daca s-a intamplat ceva. Ieri am simtit cateva intepaturi foarte usoare, am zis ca sunt mai mult in mintea mea. Azi pe la pranz in schimb, mi s-a taiat respiratia de durere. M-au tinut cam o jumatate de ora. As fi zis ca e de bine, pentru ca aveam senzatia ca ma inteapa in dreptul uterului dar parca am simtit si in ovare, ceea ce nu stiu daca e asa bine. Tare ma tem ca treaba cu naturelu' nu e de mine.

Cata, mai zi si tu ceva de grecii aia.

Raluca, esti ok? Pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Oanoce te miri ca uite ca o ajung din urma pe fata aia! Eu sunt la nr. 8 daca nu pui la socoteala si o incercare fara stimulare, cica FIV natural, ca erau 3 foliculi, dar goi.....Oricum, eu una de cand sunt pe forumul asta nu am auzit de vreo reusita de FIV pe CM natural.....Dar io una nu doresc la nimeni recorduri din astea!
Fetelor, eu una m-am constipat si de pe drum si nu stiu cum sa ma deconstip fara medicamnete. Acum incerc cirese cu apa multa. Poate da rezultate!

Off, Kitta, lasa ca asta e cu norok!
Incearca supozitoare cu glicerina, efect imediat si nu creaza dependenta.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Goggy sunt ok, am tot avut ceva cosmaruri noptile astea si m-am trezit tare neprietenoasa. Si apropo de ce zici cu sarcinile altora, eu am fost cam prima din gasca noastra extinsa care a zis ca vrea copil si evident ca am fost ultima bortzoasa.

In alta ordine de idei, saptamana viitoare ne vedem?

Raluca

25+

Mergi la inceput

Raluca, eu inca mai sper ca nu voi fi ultima bortzoasa de pe Terra, la naiba! O sa-mi vina si mie randul, da' repede ca ma apuca dracii!
De vazut, cred ca e ok saptamana viitoare. Eu saptamana asta voi pleca din Bucuresti vreo 2 zile dar saptamana viitoare nu cred ca mai e nimic. Asta daca nu punem la socoteala faptul ca de maine incepe santier la mine acasa, ne punem termopane, sa nu-l traga pe bebe curentu' cand o fi sa apara. Ca nu ma vad frecand podele cu burta la gura. Asa ca fixati locul, ora si data si ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si eu ok saptamana viitoare.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Ingeras, acu' doar nu crezi ca intru in sevraj din cauza ca nu am baut activia intr-o zi ! Era un fel de a spune. Sunt dependenta de el, adicatelea imi face bine si imi place, problema cu o rezolv si altfel.

Mergi la inceput

Bag seama ca se lasa cu intalnire! Tre' sa bag repede un coafor sa fiu la inaltime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Perfect, cine fixeaza ziua? Va rog mult, nu vineri ca plec din oras la nunta fratelui meu.

25+

Mergi la inceput

Deci, vineri nu. Sa ne vedem pe 1, de ziua copilului? Sunt sadica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Esti groaznica .

Vezi, vezi Raluca, sunt altele mai rele decat mine.

Eu nu pot pe 2 iunie.Nu stiu cand este da stiu ca nu pot.

coltul meu de rai

Mergi la inceput