Fiv in Europa (20)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
KITTA spune:
Multumesc LuckDaca stiam bagam si un estradiol, macar astazi. Intr-adevar mie mi-au data sa fac si Progesteron si Estradiol dar in ziua BHCG-ului, impreuna cu acesta evident
Si ce inseamna ca era sub limite, adica sub limitelede le dau astia in bletinul de analiza?Mie pentru a creste estradiolul nu mi-au dat nimic si imi e cam frica saiau ceva de capul meu....As putea sa il iau cumva din mancare??Va rog nu dati cu rosii daca am spus prostii! Si apropos de mancare, mi-au zis ca e interzisa "hard chesee" si nu prea stiu daca cascavalul e in aceasta categorie, ca m-am saturat de oua la micul dejun sub oricare fora ar fi ele pregatite. Voi ce ziceti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luck spune:
kitta
tot de la goss citire , ea zicea ca estradiolul este secretat de embrioni si atata timp cat mai e ceva acolo ar trebui sa creasca si estradiolul.
Eu l-am avut sub limitele laboratorului ca sa zic asa si rezultatul a fost 0.
Fetelor
Mai ajutati-ma cu un sfat !!
Cred ca am o problema in seara asta , de , cine n-are de lucru isi face.
Astazi m-am uitat peste analizele mele de coagulare , respectiv Timp de protrombina/Quick care am inteles ca se masoara in secunde , procente sau INR ca cea mai buna unitate.
Acum uitandu-ma peste analizele mele am vazut ca rezultatul este 15.2 “ ,99.4% (70-120%) si INR=1.
Problema mea este rezultatul in secunde , in unele link-uri am gasit valoarea optima 12-13 secunde in altele 12-15 secunde.
Stiti voi sa ma luminati cumva ?
Multumesc !!
luck spune:
Am uitat sa spun ca rezultatele mele sunt din analizele pt anestezie facute pt.fiv.
Precis aveti si voi niste valori.
Please help !!!
KITTA spune:
Lucktot eu sunt pe aici. Uite iti dau valorile si intervalelel de ;a cele facute de mine la Cantacuzino:
- Fibrinogen - 395 mg/dl ; 180 - 350; despre asta s-a mai vorbit pe site...
- Tmp Quick - 15.8 s - 12 - 15
- Indice de protrombina 69,2 % - 70 - 100
- INR 1,43 - 0,9 - 1,2 - fara unitati de masura
Acum imi dau seama ca pe aceastea nu le-am trecut in excell pe care l-am trimis dr. spre studiere, oricum cei de la Viena imi spusesera sa iau TromboAss asa ca nu stiu ce sa zic mai mult poate te-am lamurit macar cu intervalele.
luck spune:
kitta
multumesc frumos , chiar m-ai ajutat.
Imi dau seama acum ca mie nu mi-au trecut cei de la laborator intervalul pt rezultatul in secunde , pt cel exprimat in procente si pt INR vad ca am un interval si e bun.
La subiectul de trombofilie mi-a raspuns si miki-miki si am vazut ca i s-au modificat si ei valorile dupa ce a inceput sa ia trombo-ass.
Poti sa-mi spui de cand ti-a recomandat dr sa iei trombo-as si pt ce ?
KITTA spune:
Luckeu iau Tromboass chiar din Decembrie 1/zi si a zis ca trebuie sa iau tot timpul. In principal pentru ac. cardiolipinici care si astia au iesit varza de fiecare data dar aici nu se uita nimeni la ei. Apoi mie mi-au mai iesit prost si B2-glicoproteinele, fosfolipidicii si nu stiu mai ce adica cei pentru sindromul anti-fosfolipic si de aceea acum am avut din prima zi de stimulare Lovenox, adica heparina tot 1/zi in conc. de 40 mg. Mai mult cred ca te lamuresti tot la capitolul trombofilie...
KITTA spune:
Uitati va dau aici un link interesant. Nu sunt lucruri f. noi dar sintetizate e f. interesant:
http://www.marilynglenville.com/infertility.htm
KoraPop spune:
Pisix...sunt alaturi de tine,imi pare tare,tare rau...DD sa te intareasca sa poti incerca din nou!
Bafta Lilisor si KITTA!!!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
miki-miki spune:
Kitta, din zi 1 de stimulare ai facut heparina? Nu dupa punctie? Medrol ai luat?
Luck
Miki Anul asta pun de-un pui
![](icon_smile_approve.gif)
DOAMNE AJUTA!!
bulinanico79 spune:
of pisix imi pare tare rau....sa va dea DD putere sa va ridicati sa mergeti mai departe. Nici nu pot sa imi imaginez prin ce treceti....tu si sotul tau.
Nico