Fiv in Europa (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Pentru ca multe fete sunt plecate week-endul viitor am amanat intalnirea cu medicul pana pe 13 iunie.
coltul meu de rai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ingeras26a spune:
Pisix, nu am cuvinte Dumnezeu sa-ti dea putere.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
oanademunck spune:
Pisix ..........of of si iar of ca nu mais tiu ce sa mai zic....Multa putere si sa te ajute timpul sa treci peste asta!
KITTA spune:
Feteloram o mare intrebare. Luni am facut progesteronul si era >40 si azi l-am repetat si vad ca mi-au dat aceeasi valoare. Oare nu trebuia sa creasca sau se mentine la acelasi nivel? La clinica nu mai pot sa scriu ca deja le-am promis ca nu il mai repet. Ei mi-au raspuns ca e OK de luni?????Bine ca macar nu a scazut
goggy spune:
Mda, mi-a venit CM. Degeaba Kama-Sutra, degeaba descantece...nu vrea si gata. Macar stiu ca a fost bun testul, mi-a venit la fix 14 zile de la ovulatie.
Am un test de sarcina in dulapiorul din baie de un an de zile, respectiv de la ultimul Fiv si am tot sperat ca voi avea ocazia sa-l folosesc. O sa expire la sfarsitul anului, poate totusi...
lilianaFi spune:
Goggy
Beatriz Misa21 NIcol40 multumesc!
Luck ...cam 6500 euro cu totul!...despre/ca tratament: depinde de antecedente..la Platonel totul se discuta la prima vizita de aceea si vrea o prima vizita "face a face"
Elenada..mai ai putin...cum trece timpul!!!
Kitta eu stiu ca progesteronul trebuie sa fie constant in sarcina...de aceea se opreste si progresiv la 3luni cind placenta intervine...dar cit trebuie sa fie nu stiu...numai bine iubita...
Oanademunck ..te sunasem sa vad ce mai faci
...nimic special...
tuturor si numai bine!
KITTA spune:
Da, mai m-ai auto-linistit! Am citit pe forumuri straine alte valori adica intre 9 - 47, tot ng/ml ca unitate de masura, iar la noi e pana la 127 cam asa ceva. Deh, io credeam ca trebuie sa creasca, dar probabil ca creste de ordinul sutimilor sau zecimilor iar astia oricum mi-au dat ca la romani un rezultat ambiguu de ambele dati, adica > 40, adica nu exact
Ce sa fac si eu daca nu am ce sa masor deocamdata, imi omor nervii cu progesteronul asta!
luck spune:
lilianaFi
poti sa-mi spui si tratamentul pe care l-ai primit dupa ET ?
kitta
progesteronul este super ok pt a sustine o eventuala sarcina !!!
Imi aduc aminte de goss 76 care intrunul din capitolele precedente scria ca si-a facut dozarea si de progesteron dar si de estradiol in zilele de dupa ET.
Eu la ultima incercare am avut progesteronul> 40 si estradiolul sub limita. E adevarat ca atunci cand am trimis rezultatul analizelor dr-ului meu mi-a spus ca e super ok progesteronul si de estradiol mi-a spus ca nu e semnificativ in faza respectiva ….Deci un stiu ce sa cred !!!
Poate ca goss ne citeste si ne da un sfat !!
Fetelor ,
as avea o intrebare , mie in zilele de dupa ET sub tratamentul dat de dr mi-au aparut pe piciare in 3 sau 4 locuri ca niste vanatai.Sa fie de la aspirina ? A mai patit cineva asa ?