Fiv in Europa (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Multumesc pentru toate gandurile voastre bune !
catalina - in cat timp vine profertil, stii ?
Si scuze ... nu mai stiu ...cine e medicul tau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pisix - nu stiu care este termenul de livrare.
Medicul meu este din Grecia.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Pisix, nici macar nu stiu ce as putea sa zic....
Ma doare sufletul...

Bryny, si eu am avut aceeasi problema legat de ea, nu prea am vazut reusite pe forum dar este adevarat ca nici nu am vazut prea multe paciente de-ale ei. Ca medic mi se pare ok, mie nu mi-au reusit fertilizarile dar nu stiu ii pot reprosa ei ceva. Poate chiar n-a fost sa fie. Tot ea mi-a facut si laparoscopia si aici tot respectul. Ce a facut, ce n-a facut, m-a scapat de o foarte veche problema, anume dereglarile menstruale si ciclurile anovulatorii. Pentru mine a insemnat ceva. DAR, daca e sa ma intrebi pe mine, nu ti-as recomanda Fiv in Romania. Sau daca il faci in Romania, sa nu il faci cu medic roman. Nu intamplator scriu la capitolul asta, mi s-a luat de sistemul medical romanesc. Punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Brynydaca asta este ceea ce voiai si de la mine, iti confirm si eu ca iti pierzi timpul si banii prin Romania la oricine te-ai duce. Eu sunt de parerer ca chiar si al medicii care vin din afara fiindca stau putine zile si daca iti trebuie stimulare mai multa cum mi-a trebuit mie si ei trebuie sa plece nu e prea OK. Ei cam programeaza totul in functie de sederea lor, pe cand in strainatate mergi la clinica si sambata si duminica daca e nevoie. In plus nu costa chiar exagerat de mult si mai faci cu ocazia asta si o vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

PISIX D-ZEU SA-TI DEA PUTEREA SA MERGI MAI DEPARTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Cata - iti scriu aici ca poate vor si fetele sa te intrebe aceleasi lucruri si sa nu raspunzi pe PM de n'spe oriref la intalnire
- eu cu sot sau fara o sa fac pe naiba sa vin dar sa ne spui te rog cum va fi ? adica stam de vorba cu dr pe rand sau ca la sedintele de AA ? trebe sa dam ceva banuti sau sa aducem ceva - suc, apa , etc? dr vorbeste engleza? cam atat am pe moment dar dc mai imi vin sa stii ac te mai bat la cap
Multumim
L

Mergi la inceput

Pisix -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAVINUTZA

Cata - iti scriu aici ca poate vor si fetele sa te intrebe aceleasi lucruri si sa nu raspunzi pe PM de n'spe oriref la intalnire
- eu cu sot sau fara o sa fac pe naiba sa vin dar sa ne spui te rog cum va fi ? adica stam de vorba cu dr pe rand sau ca la sedintele de AA ? trebe sa dam ceva banuti sau sa aducem ceva - suc, apa , etc? dr vorbeste engleza? cam atat am pe moment dar dc mai imi vin sa stii ac te mai bat la cap

-Tu cu sot sau fara sot. Cum doresti.
-Fara banuti.
-Dr. vorbeste limba engleza. Pentru cele care nu vorbesc engleza, se traduce.
-Eu am propus o discutie de grup , el sa spuna , voi sa spuneti, fiecare sa vina cu listuta de intrebari pentru a nu pierde timpul.
Dr. vrea sa vorbeasca putin si despre ceea ce se intampla pe afara si cum fac altii FIV-ul.
-Cuplurile care si-ar dori o colaborare cu dansul sa stea de vorba separat ca nu este nevoie sa afle toata asistenta cati spermatozoizi are consoarta sau cum sunt trompele nevestei din dotare.

Spun si aici aceleasi lucruri spuse pe PM. In primul rand doresc seriozitate. Nu o sa il chem pe medic pt doua fete, a doua fiind eu.
Nu imi doresc sa ajunga aici , iar fetele care au confirmat sa se razgandeasca si sa imi comunice ca au facut pana pe drum, s-a spart teava la baie sau a venit soacra pe neasteptate.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Ms - eu luni iti dau un raspuns sigur dc vin
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Pisix, n-am cuvinte sa spun cat de rau imi pare. Sa te intareasca Dumnezeu si sa mergi mai departe!

25+

Mergi la inceput