Fiv in Europa (20)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Beatriz spune:
Pisix - am intrat special pe forum sa vad daca te pot ajuta cu medicamentul in iulie si ... a trebuit sa citesc de 2 ori, ca nu am putut sa cred
apoi mi-au dat lacrimile, imi pare foarte rau
sper sa iti revii cat mai curand fizic si psihic!
te imbratisez!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
KITTA spune:
Pisixnu e drept pentru tine! Dar oare de ce? Medicii ce au zis? Auzi tu luai Lovenox sau ceva de genul asta, heparina? Ai probleme de sange, te-ai cautat? Imi dau si eu cu parerea desi acum e prea tarziu, dar macar sa stii pe viitor!
Brynynu prea am inteles prea bine cu ce ma rugai sa te ajut?
Vecinico - alias Cristal1997inca o data iti urez sa ti se implineasca ce imi doresc si mie! Ca de dimineata am vrut sa fiu prima acre te suna, dar tu fusesei dusa de mult pe coclauri....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iazminn/iazminn.jpg)
iazminn spune:
Nu se poate! PISIX imi pare extrem de rau pt tine!D-zeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe.
misa_21 spune:
Pisix,nu am cuvinte pt asemenea situatii.Stii ca am fost f fericita cind ai reusit mi-au dat lacrile de fericire atunci,insa acum sunt amare rau.
Fetelor am o mare rugaminte pt voi cele care ati fost la Viena.Pe 8 iulie am programre la prof Obruca la Kinderwunsh.Va rog indicati-mi si mie un loc de cazare,ideal ar fi aproape de clinica,dar exeprienta voastra m-ar ajuta f mult sa nu caut ca inecata pe site-uri.Eu m-am hotarit pt donatoare,la Bratislava se face totul prin intermediul celor de la Viena si uite asa in 10 zile de la primul mail trimis lor am ajuns la intilnire.
KITTA,Liliana,va doresc tot binele din lume si sa veniti cu vestile alea grozave.
elenada spune:
Pisix nu pot sa cred. Imi pare nespus de rau. Te imbratisez.
elena +30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nicole_40 spune:
pisix, imi pare f rau pt tine! dar, vezi, tb sa te gandesti, cred, ca ai facut deja progrese, si cum tu esti o luptatoare, o sa vezi ca o sa reusesti!
pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Fetelor am vorbit cu medicul meu si l-am rugat ceva mai putin obisnuit. Saptamana viitoare vine in Romania. L-am rugat sa se intalneasca cu noi si timp de 2-3 ore sa vorbeasca cu fiecare, sa raspunda la toate intrebarile. Lui i-a placut ideea foarte mult. Ma gandesc ca sunt avantaje de ambele parti.
Nu este necesar sa il mai "vizitati" a doua oara.
Am o mare rugaminte. Sa imi spuneti daca va place ideea , sa confirmati prezenta iar eu ma ocup de restul, urmand sa va anunt ora, data si locul. In principiu va fi sambata sau duminica viitoare.
Cele care vin si au nevoie de o alta parere sa vina cu analizele la ele.
coltul meu de rai
luck spune:
pisix
nu pot sa cred ..... , deci nu pot sa cred !!!
catalina
suna foarte interesant ce spui tu acolo !!!