Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
LA MULTI ANI ELENUTELOR SI CONSTANTINILOR , tot ce va doriti sa se implineasca
Tuturor o zi minunata sa aveti!
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
![](images/user_woman.png)
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Raluk16 sincer nu te pot ajuta cu asta pentru ca eu ma fac cu lama de cand ma stiu.Am intrebat dr daca este riscant de vre-o infectie find lama si a zis ca nu.Cand nu voi mai vedea pe dansa il voi insarcina pe sotior sa ma faca.Macar cu atat sa cotizeze si el, nu-i asa? ![]() ![]() ![]() |
citind ce-ati scis pana acum referitor la aceasta noua problemuta.... nu pot decat sa fiu de acord cu iuliapapusa.......cand nu o mai vedem apelam la sotior......macar asa se implica si el mai mult si poate o sa ne inteleaga mai bine
![](icon_smile_big.gif)
referior la pofte sau la cantitatea enorma de capsuni sau de cirese pe care la mancati in ultimul timp..........pot sa spun ca ma alatur si eu voua....insa eu mananc in disperare castraveti murati.....in 2 zile am terminat 2 borcane.... zilele trecute am mai pus un rand la murat
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
madalina84 spune:
LA MULTI ANI tutuor fetelor care isi serbeaza azi numele,sa aveti parte numai de bucurii,implinirii si multa sanatate
Felicitari celor care au venit cu vsti bune de la eco
Eu de epilat ma fac acum cu lama desi inainte foloseam ceara,am auzit ca nu e bine de folosit ceara ca si vopsitul parului
De amortit si mie imi amorteste mana stanga,ma dor picioarele seara si nu mai imi gasesc pozitia de dormit
Referitor la fructe si eu am mancat kg intregi de capsuni,acum am dat-o pe cirese,inainte nu prea ma omoram cu ele dar se pare ca ii plac lui bebe
Va sa aveti o zi minunata
21+
BEBELICA MADALINA
anamaria1979 spune:
Fetelor multumesc pentru felicitari.
Cristina Anaeu am fost ieri la Bolintineanu Alina la Medlife Grivita si inainte de consult i-am spus ca vreau la baie ca o sa crap de cate lichide am baut si mi-a zis sa astept terminarea ecografiei ca se vede mai bine cu vezica plina. In fine la mine a durat cam 30 minute, mi-a placut de ea foarte profesionista. In privinta controlului ginecologic doctora mea de fiecare data face consult intern ptr a verifica colul uterin, mi-a spus ca la ecografii nu este intotdeauna clar si cel mai corect ptr gravide este efectuarea controlului intern ptr a verifica starea colului uterin. Asa ca du-te la doctora ta ptr. consult..
Am vazut ca se scrie despre epilat. Foarte tare oricum..eu am par peste tot acum de imi vine sa mor da asta este. Ma duc la epilat cu ceara pe picioare ca rezist, iar la fluffy bagam crema epilatoare. Asta o aplic in oglinda sifonierului ptr ca altfel nu vad sub burta nimic. Apropo acum 2 saptamani l-am rugat pe sot sa ma coafeze si mi-a lasat o portiune neepilata chiar sub buricut. In fine doctora cred ca s-a amuzat ca eram putin caraghioasa cheala toata dar cu firele alea mari lasate superior dar asta e..
raluk16 spune:
Multumesc, fetelor pentru sfaturi de epilat . Bia, as folosi lama in oglinda, dar n-as fi crezut ca o sa pot chiar si in ultima luna, din cauza burtii
. Am crezut ca nu mai ajungem p-acolo
. Techila, Iulia eu nu stiu de ce, dar nu mi-a placut niciodata sa ma epilez de fata cu sotul, si sunt curioasa daca nu cumva o sa ma simt bizar sa-l implic in procedurile mele intime
. Dar daca n-o sa pot altfel...
18+
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Doro, felicitari pentru printzesa sanatoasa! Fetelor, eu mai am o intrebare: cum stati cu epilatul? Inainte de sarcina ma epilam cu aparatul pe picioare, maini si la chilot. Acum ma chinui cumva sa-mi gasesc pozitii de epilat pe picioare, dar la chilot ma doare ingrozitor! Si e mai gros firul de par, atata trage aparatul de el pana il scoate, ca-mi tasnesc lacrimi. Voi cum faceti? Mergeti la cosmetica? Am incercat o data si lama la chilot (ca mergeam la doctor...) dar de atunci mi-a crescut si mai gros... deci daca as tine-o tot asa, dupa nastere nu stiu cum o sa mai fac cu aparatul... Am incercat acuma niste benzi din alea de ceara la rece, dar nu au luat nimic si mi-au lasat o gramada de ceara pe piele! ![]() Si sunt foarte curioasa cum facem cand e de mers la spital la nastere ![]() ![]() ![]() ![]() |
Datorita hormnilor de sarcina firul de par devine mult mai puternic si mai stralucitor. Caderea parului (ma refer la cea fiziologica, normala) intra intr-un fel de repaos in aperioada sarcinii. Datorita faptului a parul pubian are radacini puternice este destul de dificila epilarea prin smulgere (cu epilatorul sau cu ceara), iar raderea cu lama il va fortifica. Poti avea surpriza sa sangerezi in locurile unde te-ai epilat prin smulgere, si locul sa devina deschis infectiilor.
Solutia este sa folosesti doar la nevoie crema depilatoare (cred ca sunt niste tuburi galbene fabricate de Farmec Cluj, dintre cele mai accesibile si bune). Eu cel putin asa am procedat si nu am avut niciodata probleme. Totul este sa nu faci exces, ci sa o folosesti doar la nevoie, pentru ca aceasta crema este acida puternic si schimba usor PH-ul local.
Sper ca ti-am fost de folos
![](pupic.gif)
Ramona
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
anamaria1979 spune:
Eu si neuronul meu gravid. La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume. Multa sanatate si fericire!
Doro76 spune:
Raluk16, Emy, multumesc
Despre epilat, eu ma fac cu ceara sau cu aparatul, inclusiv in anumite zone sensibile ..
Iar despre fructe ce sa zic, am mancat ieri 6 nectarine la rand...iar burtica mea s-a cam dat peste cap
Doro 23+ cu
si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"