Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Anamaria ce simpatic sotul tau... macar bine ca era doctorita, al meu e doctor, si parca mi-e mai rusine asa sa merg nu stiu cum...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Multumesc, fetelor pentru sfaturi de epilat . Bia, as folosi lama in oglinda, dar n-as fi crezut ca o sa pot chiar si in ultima luna, din cauza burtii . Am crezut ca nu mai ajungem p-acolo . Techila, Iulia eu nu stiu de ce, dar nu mi-a placut niciodata sa ma epilez de fata cu sotul, si sunt curioasa daca nu cumva o sa ma simt bizar sa-l implic in procedurile mele intime . Dar daca n-o sa pot altfel...

18+

Ei, sa fi vazut ce pozitie aveam ca sa ajung...

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

ramsan mie mi-e cam frica de cremele epilatoare, sa nu contina ceva prostii chimice. Si ai dreptate, se face o picatura de sange la fiecare fir de par epilat la chilot.

Si oare daca incep sa folosesc lama doar pe perioada sarcinii, nu se poate ca dupa ce nasc sa se faca la loc firul de par ca inainte de sarcina (din cauza schimbarilor hormonale)? Deci sa nu se faca mai tare si mai puternic datorita rasului? As vrea sa cred asta, ca sa pot folosi lama pana la sfarsit.

Oricum ma enerveaza metoda asta cu lama, ca foarte repede creste parul si ma cam mananca cand creste

18+

Mergi la inceput

Lasa, Bia , ca nu scapi tu, va trebui sa dai mai multe detalii cand va fi cazul, peste cateva luni

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hi hi, epilat... eu inca ma mai fac cu aparatul mai ales ca la dansa nu vreau sa stric ce-am muncit pana acum (pe alocuri a disparut parul de la atata smuls) Mai bag lama pe picioare daca ma grabesc undeva sau cine stie dar cand ma fac data urmatoare cu aparatul e vai si amar de mine ca ma doare mai tare.La dansa tot in oglinda sifonierului ma fac inca. Iar pe sot nu ma incumet sa-l pun ca ar fi vai de dansa mea.
SArcina trecuta din pacate ma programase la cosmetica pe 1 sept in ideea ca nasc mai tarziu. Evident ca n-am ajuns la cosmetica si m-au facut in spital cu lama (nici nu am apucat sa-mi iau eu de acasa in nebunia aia, acum o sa o bag in bagaj din timp)Nu va mai spun ca m-am pricopsit cu o ciupercuta pe lateral inghinal asa de care nici acum nu am scapat de tot...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu ma epilez cu ceara .. nu suport lama si nici cremele ... ma irit de ma fac tot o rana .. am inteles ca daca ai probleme cu colul sau contractii, nu e bine sa te faci cu ceara .. in rest, daca suporti, nu ai nicio restrictie ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Am vazut ca ati abordat EPILATUL

Eu ma fac cu ceara de ceva timp si tare mi-e frica sa trec la lama (inclusiv in zona respectiva) pentru ca s-a rarit un pic parul, nu mai doare asata tarea acuma la epilat (chiar daca smulg tot).

DAR ce am observat ultima data la epilat e ca s-a intarit radacina, nu mai iese tot, doare rau de tot, si m-am si iritat....ca atrebuit sa merg cu picioarele mai la departare 2 sapt pana a trecut

ACU creste si nush daca sa mai rept calvarul cu ceara...

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979
Am vazut ca se scrie despre epilat. Foarte tare oricum..eu am par peste tot acum de imi vine sa mor da asta este. Ma duc la epilat cu ceara pe picioare ca rezist, iar la fluffy bagam crema epilatoare. Asta o aplic in oglinda sifonierului ptr ca altfel nu vad sub burta nimic. Apropo acum 2 saptamani l-am rugat pe sot sa ma coafeze si mi-a lasat o portiune neepilata chiar sub buricut. In fine doctora cred ca s-a amuzat ca eram putin caraghioasa cheala toata dar cu firele alea mari lasate superior dar asta e..

m-am distrat copios la faza cu sotu............... e tare

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele imi ziceti si mie ce v-am intrebat mai devreme?...dak la femeile mai slabute o sarcina de 13 sapt este vizibila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetele imi ziceti si mie ce v-am intrebat mai devreme?...dak la femeile mai slabute o sarcina de 13 sapt este vizibila?

Sarcina mea nu prea era vizibila la 13 sapt. Burtica a inceput sa creasca de pe la 16 -17 sapt. Eu aveam abdomenul plat plat inainte de sarcina si nu prea s-a vazut.

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput