Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 7
titi143 spune:
Fetelor nu stiu ce am dar am o pofta mare pe capsuni de nu mai pot. De 3 saptamani as manca numai capsuni, peste tot simpt mirosul lor. Iri am mancat aproape un kg, alaltaieri la fel. Mie inainte nu imi placeau asa de mult. Gustam de cateva ori pe an si atat. Acum parca sunt nebuna. Voi ati patit asa ceva?
18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra
aleesicoo spune:
neata mamici frumoaseeedin partea mea pentru cele care astazi isi serbeaza ziua de nume... ia spuneti-mi si mie la mamiciile slabute se vede saricna mult mai repede adik ma refer pe la 12 13 sapt se vede bine bine
titi143 spune:
Gegea acum am vazut pozele cu bebelina ta si m-am indragostit. Asa este de frumoasa ca imi vina sa o mananc. Si eu as vrea asa o bebelina.
18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra
miha74 spune:
Ce zi mare astazi!
La multi ani srabatoritelor de astazi! Sa fitit sanatoase si iubite, sa aveti parte numai de bucurii.
eu sunt un pic capie, ca Matei s-a sculat la 5.00, asta dupa ce eu m-am culcat la 1.00, ca am stat sa vad cum castiga Lucescu cupa UEFA
Matei la 8.00 s-a culcat si acum inca doarme...dar il astept sa se scoale sa plecam la babyexpo. Nu mai sunt doritoare?
Eu ma intalnesc cu Cristina in jur de 11.30 acolo.
emy- se pare ca nu este foarte grav, daca fetele spun ca si ele experimenteaza asa ceva , si probabil ca pana in septembrie tot asa o vom tine...dar asta sa fie paguba
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 23+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Eu de cand sunt sunt usor anemica, dar acolo la limita de jos! Acum am trecut sub limita Si mie mi-a spus doctorul sa iau vitamine toata sarcina. 23+ cu Iepurica |
Nu te ingrijora. Anemia in sarcina este foarte frecventa, mai ales daca erai usor anemica si inainte. Incearca sa mananci mai multe alimente care contin fier si impreuna cu vitaminele va fi foarte bine.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+
ralu0308 spune:
La multi ani!
tuturor fetelor care isi serbeaza ziua astazi!
O sarcina usoara si un BB sanatos!
Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
ionika spune:
Buna fetele,
Referitor la pofta de capsuni, si eu experimentez asa ceva si chiar nu ma abtin. (ieri am facut o tarta de capsuni, la noi au ajuns 5 lei/kg).
Anemie am si eu, mi-am refacut analizele. De la inceput eram sub limita si iau din saptamana 8 Ferretab. Am inceput sa imi fac si sucuri naturale cu sfecla rosie, spanac, morcov, mere etc.
LA MULTI ANI TUTUTOR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!
Ioana
Emy10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Nu te ingrijora. Anemia in sarcina este foarte frecventa, mai ales daca erai usor anemica si inainte. Incearca sa mananci mai multe alimente care contin fier si impreuna cu vitaminele va fi foarte bine. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+ |
Asta mi-a spus si doctorul ca este des intalnita anemia in sarcina, dar ma ingrijoram ca niciuna dintre voi nu a deschis acest subiect cu anemia si ma cam vedeam singura posesoare!
23+ cu
Iepurica
Emy10 spune:
Ionika bine mi te-ai alaturat in club Credeam ca sunt singura posesoare
23+ cu
Iepurica
Doro76 spune:
Neata si de la noi!
La multi ani Elenelor, sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de bebelusii din burtica sau/si de cei pe care ii cresteti deja !
Eu scriu mai rar, dar de citit citesc cam tot!
Felicitari fetelor care au fost la eco!
Si noi am fost ieri la morfologia fetala. BB a ramas fetitza nu i-a crescut nimik intre picioare.E cu vreo 5 zile mai mica de 23 de saptamani, are 513 g, colul e inchis, de 35mm..ceea ce e excelent, dat fiind ca sarcina trecuta se scurta in contractii la 18mm[bang. In rest, bb e foarte bine si noi foarte fericiti, mai ales tatal care are senzatia, dupa poza 4 D, ca bebelusa ii seamana leit..
Fetele care au arsuri, mie dr mi-a recomandat maaalox sau rennie..
Va pupa o mamica fericita de doua fete
Doro 23+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"