Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Biaz, multumesc!
Mai imi amortea mana si inainte de sarcina din cauza lipsei de Mg asa ca am considerat ca nu ar trebui sa imi fac probleme!

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Buna dimineata,

Eu sunt somnoroasa azi...BB a avut o noapte agitata si s-a jucat cu ovarele mele de nu puteam sa ma intrept dimineata. Si inca nu e mare....dar creste simtitor...

Cum sa-i explica ca ovarele nu-s scaunele si nici mingiuti de forbal?

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

ce sunt..............mii de scuze....LA MULTI ANI!si multe multe fetelor care azi isi serbeaza ziua numelui, precum si felelor care luna aceasta isi serbeaza ziua de nastere.....sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si mumosi.

aaaaaaaaaaaa si uitasem sa mai schimb si semnatura..........mereu am problema asta ........neuronii astia....

multi si o zi frumoasa in continuare.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elenelor

Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de puii vostri.

Eu ca de obicei mai intarziata dar sunt iertata nu-i asa ?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am refacut analizele astea uzuale si mi-a iesit o usoara anemie! Asa ca, ieri am dat fuguta la doctor si iar m-a trecut pe vitamine - Maltofer si MgB6!
Mai are cineva nitica anemie sau sunt unicat?

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua de nume. Sa aveti niste bebei sanatosi si frumosi.
Ministrul sanatatii cred ca viseaza cu ochii deschisi. Nu vor reusii sa scape de spaga prea curand la noi in tara.Nu face alceva decat ne face sa platim si mai mult.

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor harnice sunteti ...am ajuns la pag 2..nu pot tine pasul cu voi ca si azi am ore pina seara...

Unombun..pentru arsuri poti lua malox si dicarbocalm, saruri de Al dar nu omeprazol sau raniditina! Si se recomanda de obicei regim igieno dietetic..adica nu maninci ce vezi ca te supara...prajeli, chestii condimentate, unele fete au arsuri de la anumite fructe sau chiar lactate...

Revin mai tirziu, va.

19+

Mergi la inceput

Si eu am uitat sa schimb semnatura ...noroc cu voi caci neuronii mei nu se trezesc singuri...

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Verisoara mea este insarcinata in 7 luni, dar a avut anemie de la inceputul sarcinii. Si acum ia vitamine.

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Verisoara mea este insarcinata in 7 luni, dar a avut anemie de la inceputul sarcinii. Si acum ia vitamine.

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Eu de cand sunt sunt usor anemica, dar acolo la limita de jos! Acum am trecut sub limita
Si mie mi-a spus doctorul sa iau vitamine toata sarcina.

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput