Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata fetelor si de la noi!

Ia sa o ajutam noi pe unombun si sa zicem asa:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

vik-cj,te rog mult,ajuta-ma,am inteles ca esti farmacista :eu am scris si anterior,am arsuri GROAZNICE,care se urca in sus pe git,zilnic.De la orice le am,inclusiv apa.se intimpla si seara,cind ma culc.Ce sa ma mai culc.Ce pot sa iau ca sa mai dau un ragaz,macar 3-4 zile,ceva sa nu dauneze la bebelus?Maalox se poate?Te rog sa ma scuzi pentru intrebare,ajuta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Despre Maalox nu stiu daca se recomanda in sarcina, dar stiu sigur ca Rennie este chiar recomandat pentru arsuri. Succes!

Ramona

Tudor Gruia 20+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

azi fac cinste ..

poftiti la si .. cu mai subtire ..

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor !
La multi ani, Ellenuta si elenuta23 si cu siguranta mai sunt si alte Elene, sa fiti toate sanatoase si fericite !

cris, multumesc frumos. Sincer, cand eram insarcinata cu Daria, analizam trasaturile mele si ale sotului meu si imi doream nespus ca ce e mai frumos de la amandoi sa "mearga" la ea si cam asa s-a intamplat. La par cret si blond nu am visat niciodata insa, nu am prea avut habar despre asemenea gene, sunt din familia sotului, si el l-a avut/il are cret, nu stiu, pt. ca se tunde f. scurt si f. des si aproape ca nici nu stiu cum e parul lui.
in fine, nu am tuns-o niciodata (decat varfurile) de frica sa nu mai aiba carliontzi, dar si daca va ramane fara ei, tot dulce va fi.
Gata cu modestia.

sa aveti o zi frumoasa, insorita vad ca e (cel putin la mine). va pup !

Geani 23+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna dimineata!

Felicitari fetelor care si-au vazut puii la ecograf!

Lutoniana, nici nu stiam ca esti ingrijorata. Bine ca te-ai linistit. Eu pentru astfel de situatii tot vreau sa-mi cumpar aparat din ala cu care auzi bataile inimii. Dar ce faine conditii o sa ai tu pentru nastere! Super! Asta conteaza foarte mult.

La multi ani si multa sanatate celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!!!

Elle multumim de tratatie! Sa ai o zi frumoasa!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bia, am vazut eu aseara pe REalitatea. SPuneau cumva ca vor face un caiet de proceduri standard pentru fiecare operatie sau serviciu medical. Ce depaseste aceste proceduri se va plati, sau daca vrea pacientul ceva special, atunci plateste. Si la medicul de familie, spun ei, ar vrea sa bage o taxa de 5 ron pe consultatie ca sa nu se mai mearga cu spaga de rigoare. Cica banii astia s-ar duce direct la medici si in spitale ca sa elimine spaga...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Neatza!

Anamaria felicitari pentru cuculet! L-am vazut in poze, taaare frumusel !
Cristina felicitari pentru fetita perfecta! Ai vazut ce ochi are fetita?

Miha74, mie mi se mai intampla sa imi amorteasca mana dreapta cand dorm, dar nu mi-am facut probleme. Ar fi trebuit???

LA MULTI ANI burticilor care isi sarbatoreasca azi ziua numelui!
Elenuta!

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

bia, am vazut eu aseara pe REalitatea. SPuneau cumva ca vor face un caiet de proceduri standard pentru fiecare operatie sau serviciu medical. Ce depaseste aceste proceduri se va plati, sau daca vrea pacientul ceva special, atunci plateste. Si la medicul de familie, spun ei, ar vrea sa bage o taxa de 5 ron pe consultatie ca sa nu se mai mearga cu spaga de rigoare. Cica banii astia s-ar duce direct la medici si in spitale ca sa elimine spaga...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Multumesc, Monica! Daca au gandit-o cu adevarat ca o idee de a elimina spaga, este atat de naiva si puerila incat nici n-am cuvinte. Oricum, imi vin in minte niste situatii aberante pe care le va crea acest sistem de genul :"Va rog frumos, domnu' Doctor, nu mai coaseti aici ca o sa-mi treaca de la sine. Nu am bani sa platesc." Si evident, pacientii o sa dea spaga medicilor pentru a le face proceduri care nu sunt acoperite integra de catre sistemul de asigurari. Oricum ar fi, spaga este mult prea inradacinata in sistemul nostru pentru a putea fi eliminata.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Buna dimineata. O pentru toata lumea.
Pentru fetele care au fost la eco, felicitari pentru un eco reusit, si sa creasca sanatosi bebeii.
Si mie mi se pare aberant sa ne mai taxeze la stat pentru spitalizare si nastere. Nu este destul cat platim deja? Si asa conditiile din spitalele de stat nu sunt foarte stralucite. Oare cat o sa coste o nastere la stat(o nastere normala)? Ca daca este prea scump, impreuna cu banii care trebuie sa ii dai pe spaga atunci poate mai bine te duci la privat.

buna dimineata..... am revenit dupa cateva zile de pauza in care am mai citit pe ici pe colo......
azi insa nu m-am putut abtine sa nu fiu de acord cu voi...........cum sa platim spitalizarea si taxa pt nastere?
dar lunar pt ce ni se mai opresc banii din salariu pt asa-zisul CAS?
analizele daca vrei sa le faci la stat fara sa paltesti tr sa-ti faci programare dinainte cu 2-3 luni, medicamentele le platim integral si acum si spitalizarea? au innebunit astia cu totul?
sincer mai bine mergi la privat si stii ca esti privit altfel si tratat altfel sau alegi solutia de a merge in alta tara (pt a naste si nu numai) cum mi-a sugerat un prieten (la momentul restectiv mi s-a parut o gluma....acum o optiune).

zilele astea n-am mai intrat ca am umblat dupa noi analize...le-am refacut pe cele din romania ca dr. de aici nu intelegeau nimik din ele........am fost si la control aici...........la 2 medici si am ascultat de 2 ori inimioara lui bebe ...sunt si
saptamana viitoare am programare la medic sa-mi citeasca rezultatele analizelor............m-au pus sa refac si TT..........dar nu stiu daca nu e prea tarziu acum ca eu deja eram in 19 saptamani, dar ce stiu eu?..........am facut tot ce mi-au spus sa fac.....
in schimb nu au vrut sa-mi faca o noua ecografie(asa cum as fi vrut eu)....cica au inteles-o pe cea facuta in Romania si au luat datele de care aveau nevoie de-acolo.............mi-au facut o programare pt eco abia peste 1 luna.........diferenta mare fata de acasa...........
asta am observat si in modul cum am fost tratata.........parca eram de-a lor......singura diferenta era ca aveam nevoie de translator.
ce pot sa mai spun..........sunt din ce in ce mai dezamagita de sistemul nostru sanitar.......mai ales acum cand am vazut cum esti tratat in alte parti...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Neatza!

Anamaria felicitari pentru cuculet! L-am vazut in poze, taaare frumusel !
Cristina felicitari pentru fetita perfecta! Ai vazut ce ochi are fetita?

Miha74, mie mi se mai intampla sa imi amorteasca mana dreapta cand dorm, dar nu mi-am facut probleme. Ar fi trebuit???

LA MULTI ANI burticilor care isi sarbatoreasca azi ziua numelui!
Elenuta!

22+ cu

Iepurica

Si mie mi-a amortit o mana la prima sarcina rau de tot incat am fost la medic. M-au trimis si la cardiologie si m-au controlat pe toate partile, dar pana la urma nu i-au dat de capat si a trecut dupa ce am nascut.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce faza cu decizia ministerului sanatatii .. eu am auzit ieri la sedinta dar am crezut ca se refera la "atentia" care se da doctorilor .. nicidecum ca se refera la coplata serviciilor medicale. unde mai pui ca trebuie sa dai si spagile la dr, la asistente, la anestezist etc .. o aberatie, o tampenie .. pai, in conditiile astea cred ca merita sa mergi la particular .. asta daca nu cumva or sari preturile si la ei .. hai ca m-am enervat dis-de-dimineata ..

anamaria felicitari pentru ! sa fie sanatos si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput