Burtici fericite de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 4
Iulika29 spune:
Eu in curand am si cursuri de måmika si tatik.
Mai intai mergem la un curs in incinta spitalului unde voi naste mai intai ne arata camera si toate alea unde pot face baie dus acupunctura si asa mai deparet apoi unde voi naste...apoi ne vb despre anestezii(mai multe detalii), despre cezariana..
Apoi in alta zi ne vb de bebe probabil lectii de pus pampersu
Si daca sunt de munca am liber si sunt plåtitå
Iulika, cea mai fericitå 25+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
In legatura cu pårul de pe burtika al meu sot imi zice ca sunt ''barbelancå''(o fi un animal påros??? atunci cand imi vede frumusetea de pår pe burtica
De prestat nu am mai prestat demult dar al meu sot såracu ma alearga prin casa si eu nici da nici ba ..dar nici nu ma gandesc acu la asta.Se zice ca ori iti vine chefu ori iti fuge ..Mie mi-a cam fugit ca de avut avusei eu chef de numa' numa'
Iulika, cea mai fericitå 25+cu Bruce Nicholas
titi143 spune:
Buna dimineata. O pentru toata lumea.
Pentru fetele care au fost la eco, felicitari pentru un eco reusit, si sa creasca sanatosi bebeii.
Si mie mi se pare aberant sa ne mai taxeze la stat pentru spitalizare si nastere. Nu este destul cat platim deja? Si asa conditiile din spitalele de stat nu sunt foarte stralucite. Oare cat o sa coste o nastere la stat(o nastere normala)? Ca daca este prea scump, impreuna cu banii care trebuie sa ii dai pe spaga atunci poate mai bine te duci la privat.
18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra
daciana.ilie spune:
neatza fetelor
io zic sa nu ne ingrijoram asa de tare legat de coplata pt ca din ce am inteles eu ieri de la tv (realitatea) vor fi sume modice - ex. o consultatie 5 ron, hai sa zicem ca poate o vor face 10;
eu una as prefera varianta asta in cazul in care am avea o mica sansa sa ne scape de obiceiul spaga
o zi buna va doresc!
daciana
+22 cu Darius Alexandru
daciana.ilie spune:
aaaa.. am uitat ....pls parola de la mail-ul comun pt. ca a venit baby expo peste noi si mare nevoie de as avea de listutele mamicilor mai experimentate
daci
22+ cu Darius Alexandru
cristina_ana spune:
Vaaai, Gegea, ce minunatie ai tu acolo!!!!
A meritat sa astept pozele!!! Doamne, parul ei e chiar real?!!!! Si culoarea, blond platinat, si buclele alea SUPERBE!!! Mai, voi aveti copil de revista, de aparut in reclame!!!
Le multumesc mult la fetele care mi-au raspuns cu avionul si care m-au felicitat pentru eco!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE
daciana.ilie spune:
offf ce rushine , inca nu am scapat de moderare...asa ca indraznesc sa va mai scriu cate ceva
noi suntem bine, chiar foarte bine daca stau si ma gandesc la cate griji mi-am facut inainte de sarcina ...am 37 ani si o sa fac 38 pana vine bebe ; n-am avut greturi, n-am avut dureri de nici un fel, o singura data am poftit cu adevarat ..la niste biscuiti cu crema in magazin - mi i-a aratat soatza daca ii vreau sau nu - in concluzie ...poate doar mici neplaceri ...niste retentie de apa, gingii mai sensibile ....
in schimb ...cel mai tare ma deranjeaza ca am devenit blonda...sunt aeriana complet ..nu mai stiu unde am pus un lucru ..daca mi-ai spus ceva ieri stau sa ma gandesc 3 secunde daca am avut conversatia , in fine , lucruri care nu-mi stau in obicei...
stiu ca toate ne plangem de neuroni in minus ...dar nu pot sa nu ma intreb daca nu sunt cam multi in minus la mine acum si daca nu cumva ar tb sa iau ceva pt suportul lor ...ulei de peste sau mai stiu eu ce ...
aveti vre-o idee? voi cum va descurcati?
daciana
+22 cu Darius Alexandru
monica_dicut spune:
Neatza dragele mele.
Crisule, ma bucur din suflet ca sunteti bine si ati ramas fititza
adriana, FELICTARI pentru si pt faptul ca o sa ai pereche. O sa fie bine si ai sa te descurci in mod cert. Nu iti face griji ca nu ai de ce
O zi cat mai faina sa aveti.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mary_07 spune:
Buna dimineata
Felicitari fetelor cu rezultate de la eco
La Multi Ani celor ce-si serbeaza azi ziua numelui
Azi schimb semnatura.....25 de sapt
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 24+, cu -Alexandra
biaz29 spune:
Dimineata buna si cu spor!
Azi schimbam si noi semnatura.
Lutoniana, ai un dar de a povesti care descreteste fruntile.
Fetelor care v-ati uitat la stiri aseara, au mai zis ceva despre coplata serviciilor medicale?
Felicitari fetelor care ati fost la ecografie!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+