Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata, ma primiti si pe mine la cafea???
soricico te invidiez,
felicit si eu sarbatoritele zilei, dorindu-le sa plece cat mai repede la odisee cu mine-in frunte, bineinteles

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna dimineata,
LA MULTIA ANI!
pentru fetele ce isi sarbatoresc ziua astazi si pentru ce-i dragi lor!
Mona,Blue, Bafta multa!
gali, nu ma captat nimic,era bine daca prindeam un peste,ceva!

O zi buna la fetele cu pitici! si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hey,men, este cafea pt toata lumea!!! uite una cu frisca, pt tine!!
soricico, si mie mi-au parut interesante informatiile,sincer.
simooooooooooooooooooooo??
ada, sa dea DD sa fie!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

La multi ani pt toate Tanticile si Lenutele care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!

Galli, multumesc de cafeluta, chiar am nevoie de una, sunt tare lenesa. Ceaiurile de buruieni nu prea ma atrag, dar mastile sunt super. Ce sa mai zic de imbaierea in lapte. M-ar tenta. Tb sa ma dau bine pe langa un cioban ...

Soricico, vreun sarbatorit azi la serviciu?! F. frumos ti-a trecut weekend-ul. Si pe mine ma alinta asa. Si aseaza diversele ingrediente in forma de inima etc Da, e suuuupeeer!

Lylysor, am citit mai multe dupa esecurile mele, sa incerc sa inteleg ce se petrece si ce nu merge. Ca am ajuns sa cred ca nu se prinde nimic pt ca organismul meu respinge "corpurile straine" venite din afara. Habar n-am dar nu ma las. Data viitoare stiu ce tb sa fac: IUI- ca sa fie mai light, GPS la gatul gigeilor si cusatura stransa la ..., daca trebuie.

Monicuta, daca ai zambetul de satisfactie pe figura, nu mai conteaza nimic. Sunt de acord, placerea e infinit mai mare la fufu natural. Si da, perne sub poponet poti sa pui si in timpul fufu (vorbim dupa). Sa fii fericita, si sa dea DD sa se lase cu bb!

Mayan, sa integem ca azi esti ocupata cu "posta". Arata-le tu olandezilor cine e Mayan a lu Mistica!

Ada, o zi foarte frumoasa si tie!

Menics, Simonia, unde va ascundeti?

Blue-Flower,cum te mai simti?

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Uratico, bine ai revenit! Incepusem sa ma uit pe vizor cand suna cineva la usa! O fi Uratica. Ma gandeam ca ai ajuns cu shopping-ul la Stambul.

Mergi la inceput

Menics, aha, acum am inteles. Te pregatesti pt perioada fertila. Suntem pe faza, sa stii.Fii horny!

Mergi la inceput

ei, unde fiu, aici, servesc fructele de ora 10,

Manu

Mergi la inceput

Menics, te-ai molipsit de la Mona? Esti la dieta???
Aaaaaa, ma apuc si eu! Ia sa vedem: acum am fix 52 kg. Cat pot sa slabesc pana sambata, cand mergem la socrii, la mare, la soare, la ... gratare? Crezi ca pot sa mananc doar fructe si legume cu gandul la sarmalutele cu orez si menta, vinete uscate umplute facute de soacra-mea si la cotletelele de miel si koftelutele ce vor sfarai in weekend?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Menics, te-ai molipsit de la Mona? Esti la dieta???
Aaaaaa, ma apuc si eu! Ia sa vedem: acum am fix 52 kg. Cat pot sa slabesc pana sambata, cand mergem la socrii, la mare, la soare, la ... gratare? Crezi ca pot sa mananc doar fructe si legume cu gandul la sarmalutele cu orez si menta, vinete uscate umplute facute de soacra-mea si la cotletelele de miel si koftelutele ce vor sfarai in weekend?

ei cura ,ma straduiesc sa mai slabesc, dar eu am de unde - 58... asa ca lasa nu chinui tu ... dar mi-ai facut pofta de mancare orientala, dar dulce, ce face soacra ta, baclavale?? voi faceti ( iti spun cum il pronunt) knefe? off si eu bag ananas... off sarmalutele ale mitititele racoroase, si kofta , si humus... si..tabuli
ahh ce mi-ai facut! voi merge la rest libanez sa iau ceva bun... maine.

Manu

Mergi la inceput

Ei, da kunefe, servit fierbinte, in tavita proprie, ca sa se intinda branzica de la mijloc cand tai bucatica. De asta uitasem, aproape de socrii mei este un loc unde fac kunefe ffff buuun.
Sarmalutele sunt, intr-adevar racoroase de la menta si boabele de pin din interior si lamaia stoarsa deasupra.
Humus este crema de naut. Eu scobesc putin mijlocul castronului si pun si bucatele mici de carne prajita incet.

Mergi la inceput