Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)
Raspunsuri - Pagina 3
lyly_mar spune:
Buna fetele cu pitici,
Azi numa intrat deloc pe net pt ca am fost de coclauri ,pe la prize de captare a apei....pe camp....A nu se citi altceva!!!
Am pierdut,ca de obicei, o gramada de episoade din serial.
Mona,draguto, din ce am citit, daca nu ma insel, parca acum ai cele ma bune analize pt gigeii sotului....Am asa un presentiment cu ochi!!! Parerea mea este sa faci pauza in seara asta la fu...fu
!!!???
Apropo, in Romanica ,in vara asta se poarta turcoaz-ul!!! Ca si eu mi-a cumparat toale turcoaz, fara burta deocamdata.......
Mayan,tu stii ca olandezii sunt cu idei fixe! Asa ca nu-i lua in seama prea tare....Fii naturala,cum esti tu!
Guzelnico,tu esti o adevarata enciclopedie,chiar nu tb sa mai caut pe internet cand nu stiu ceva in materie de..., este mai simplu sa te intreb pe tine.....
Gali, e bine ca nu iti iesi din mana cu dansu.....
Blue ,incearca sa gandesti pozitiv, cu DD inainte!
Pupici si va astept cu vesti !
uratica spune:
nu aruncati cu rosii!!nu ma bateti!

mai ales ca v-am luat si bluzite!
insa..mi-a cazut netul si le-a trebuit astora o saptamana sa il repare!

lyly_mar spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui uratica nu aruncati cu rosii!!nu ma bateti!![]() ![]() mai ales ca v-am luat si bluzite!insa..mi-a cazut netul si le-a trebuit astora o saptamana sa il repare! ![]() ![]() |
Bine ai revenit in gradina cu pitici!
Ce culoare au bluzitele?turcoaz?!
MayanMistica spune:
Lily , daca te referi la partea cu ciudatenia ...era vorba de o romanca care locuieste aici de 5 ani ...si nu e pustoaica de 17 ani ![]()
Mona40 spune:
Guze, imi pare rau dar am "pacatuit"
Am fost invitata politicos cu picioarele pe pereti...
Imi tot punea pernici pe sub fundulet![]()
Noi credem ca azi e ovulatia si deci nu am vrut sa pierdem ocazia
Maine, ce o fi o fi.....
Noi ne ghidam pe zicala " nu lasa pa maine ce poti face azi"
Eu mi-s in pat si el se invarte prin casa cu papita...
E nice..
Hai copile....lasa-te adus...
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
mona, esti tare de tot, daca stai cu picioarele in sus, si ne mai si scrii, intre timp ![]()
frumusica din brasov, bine ai revenit din turneu ![]()
lyly,ai captat ceva, sau nu?![]()
eu merg la somnic, va pupic, pe toate,toate,toate!!!
nu uitati sa va rugati pt sanatatea Corinei, va rog!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa

va invit la mic dejun: 

daca avem printre noi elene sau constantine,atunci 

am gasit ceva interesant pt noi:
Traista ciobanului, "la fix" pt femei:
Traista ciobanului, denumita po****r si tasculita, buruiana de friguri, pastele calului, punguta popii, pungulita sau pungulita pastorului este o planta medicinala pe cat de intalnita, pe atat de valoroasa. Se gaseste inflorita din lunile mai pana in septembrile pe toate drumurile, prin toate smocurile de iarba, fiind o planta joasa cu flori mici, ca o cupa, de un alb murdar care cresc in cirorchine si dupa ele se formeaza un fruct in forma de inimioara.
Care sunt beneficiile acestei plante?
Aceasta planta a fost folosita in special de catre femei datorita proprietatilor sale deosebite care ajuta la ameliorarea simptomelor si abundentei sangerarilor din timpul menstruatiei. Se recomanda sa se bea 2-3 cesti de ceai de traista ciobanului pe zi pentru ameliorarea spasmelor din timpul menstruatiei. De asemenea pentru femeile cu sangerari abundente traista ciobanului este ideala datorita actiunii sale puternic hemostatice, astfel se recomanda infuzie din 10g de planta maruntita in 200 ml de apa fierbinte. Aceste infuzii de fac zilnic incepand cu 10 zile inainte de venirea menstruateiei.
De asemenea se pare ca traista ciobanului prezinta si un usor efect hormonal, observandu-se ca la femeile care au consumat pe o perioada lunga ceai de traista ciobanului ciclul menstrual era regulat, mai putin dureros si deloc abundent.
Traista ciobanului – alte beneficii
Datorita efectului sau puternic hemostatic traista ciobanului este folosita in tot felul de hemoragii:
- hemoragii nasale
- hemioragii intestinale
- hemoragii hemoroidale
- hemoragii urinare
- rani sangerande care se inchid greu, cand se face local, pe rana, infuzie ca mai sus.
- Hemoragii gastrice
Traista ciobanului consumata ca ceai sau sub forma de infuzie se mai foloseste in:
- menopauza, cand 4 saptamani se beau 3-4 cesti de ceai pe zi, apoi se face pauza de 3 saptamani
- pentru femeile care alapteaza si prezinta risc de mastita
- hipertensiune arteriala dar si hipotensiune, avand rol reglator
- in unele boli musculare sau disfunctii musculare
Traista ciobanului se recomanda a fi consumata prin ceaiuri sau infuzii, rar comprese caldute (in cazul ranilor sangerande).
si inca ceva:
Frmoasa si dulce ca ... mierea!
Care era tipsul de frumusete al Cleopatrei, celebra regina a Egiptului? Baia in lapte de iapa amestecat cu miere de albine, pentru o piele dulce si catifelata! Nu stim daca de asta reusea sa-i cucereasca pe imparatii Romei, dar retinem de-aici ca mierea se folosea in cosmetica inca din antichitate. Si nu intamplator! Mierea de albine contine o lista impresionanta de substante perfect naturale care contribuie la regenerarea, hidratatrea si elasticizarea pielii. In plus, are efect antibacterian, ceea ce o face un excelent remediu impotriva cosurilor si a petelor datorate acneei. O poti folosi, de asemenea, si pentru tratamentul buzelor uscate.
Pana in ziua de azi ai sa gasesti miere in compozitia multor produse cosmetice. Dar cel mai simplu este sa-ti pregatesti tu insati, acasa, masti cu miere. Vor fi proaspete, 100% naturale, iar rezultatele vor fi vizibile imediat: un ten mai proaspat, mai suplu si mai catifelat.
Daca nu ai timp sa-ti prepari o masca, atunci poti unge pur si simplu fata, gatul si decolteul cu miere si dupa 15 minute sa te speli cu apa calduta. Pentru un efect mai intens, incearca retetele de mai jos. Vei hotari singura care dintre ele ti-a placut mai mult!
1. Masca de miere cu branza de vaci
Se amesteca 2 linguri de miere calduta cu 2 linguri de branza proaspata de vaci. Se unge fata, gatul si decolteul, se lasa timp de 20 de minute, dupa care se spala cu apa calduta.
2. Masca de miere cu suc de lamaie si smantana
Se amesteca 2 linguri de smantana cu sucul unui sfert de lamaie (sau o lingurita otet de mere) si o lingura de miere. Se aplica pe fata, gat si decolteu si se lasa circa jumatate de ora. Se spala apoi cu otet de mere, dupa care se clateste bine cu multa apa. Aceasta masca curata si intinereste tenul.
3. Masca de miere cu branza, ou si suc de lamaie
Se amesteca 2 linguri de miere, 2 linguri de branza, 1 galbenus de ou si sucul unei lamai mai mici. Se aplica pe fata timp de 3o minute. Intinereste si regenereaza.
4. Masca de frumusete a bunicii
Ingrediente: 1 lingurita de miere, 1 galbenus de ou, 5-6 picaturi ulei de floarea-soarelui
Preparare: toate componentele se amesteca pana la omogenizare. Se aplica seara si se indeparteaza dupa 20-25 de minute cu apa calduta. Aceasta masca este recomandata pentru mentinerea prospetimii tenului.
5. Masca pentru tenul uscat
Ingrediente: 2 banane (mai verzi), 1 lingura miere, jumatate de pahar de iaurt
Preparare : Amesteca bananele, mierea si iaurtul pana se obtine o pasta si aplica mixtura pe fata pentru 20 de minute pana se usuca. Apoi se indeparteaza cu apa calduta, si apoi cu un jet de apa rece pentru inchiderea porilor.
6. Masca cu miere pentru ten gras
Ingrediente: 1 albus de ou, 20 g miere, 60 g orz incoltit
Preparare: Albusul se bate spuma, in care se incorporeaza apoi orzul incoltit, maruntit in prealabil. In final, se adauga mierea. Masca se tine pe fata 20 - 30 de minute, dupa care se clateste cu apa rece.
7. Masca cu miere si mar, pentru ten gras
Ingrediente: 2 linguri miere, 1 mar
Preparare: Da pe razatoare 1 mar cu coaja cu tot, amesteca-l bine cu 2 lingurite de miere, pana ce pulpa fructului se incorporeaza complet. Lasa sa actioneze 20 de minute dupa care spala fata cu apa din abundenta.
Masca pentru regenerarea parului (a varfurilor despicate):
Amesteca o lingura de ulei de ricin (sau de masline) cu o lingurita de miere, un galbenus de ou, si cateva picaturi zeama de lamaie. Masca se va aplica pe parul tinut in prealabil pentru 5 minute sub jet de apa fierbinte (pentru deschiderea porilor). Se va aplica doar pe lungimea lui (pentru a nu ingrasa excesiv radacinile), si se va impacheta intr-o punga de protectie sau prosop. Pentru un efect mai puternic, parul poate fi invelit intr-un prosop cald, sau tinut sub jet de aer cald. Dupa 15-30m, spala parul din abundenta cu apa calduta si sampon (nu fierbinte, ca se coaguleaza oul).
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Neata fete cucuiete,
Galli,multumim de mic dejun,cafea si capitol nou!
O sa fie unul norocos
Pup trupa,o zi cu multe reusite sa aveti!
Ada
soricica spune:
buna dimineata fete,
galii
cafeaua delicioasa ca de obicei,
si pentru informatiile matinale .eu chiar am sa incerc, suna foarte interesant si cred ca e si relaxant.
despre cununie nu stiu ce sa spun. cred ca depinde si de numarul de invitati, de spatiu...
oricum sunt convinsa ca o sa iasa foarte frumos asa ca lasa grijile deoparte
.
mona
sa dea DD sa fie cu ochisori, cineva a zis la un moment dat ca tu o sa fi prima care pleaca la odisee si cred ca asa o sa fie
.tinem pumnii si in dimineata asta
.
mayanam pierdut ceva ieri???
indiferent ce zic unii -altii, eu zic sa nu te schimbi...decat de haine
.fetele,acum pe bune, doar mayan sa apara la tv in sosete si cu fular???eu zic sa nu o lasam singura.
frumusica din brasov,bine ai revenit
, deja iti simteam lipsa
blue, ce faci, cum te simti
?
guze 

ma uimesti cate nformatii detii.
ada,lyly mar, menics,simonia,sper ca nu am uitat pe nimeni va pup pe toate 

soricica spune:
am sa va spun repede cum m-a rasfatat soarecul in week-end.
de dimineata de cand s-a trezit s-a declarat "sclavul inimii mele" si a zis ca vrea sa imi faca toate poftele si nu vrea sub nici o forma sa ma vada ca ridic din spranceana, in ideea ca nu imi convine ceva.
asa ca duminica dimineata s-a trezit inaintea mea, a mers la bucatarie(ca sa intelegeti efortul, el nu intra in bucatarie doar cand vine la masa
)unde a pregatit micul dejun compus din omleta cu sunca, rosii , ceapa si ardei,saratele cu un pahar cu lapte.
le-a aranjat frumos pe tava si mi lea adus la pat.asta nu e tot.in timp ce ma delectam cu bunatati soarecul sef imi facea un masaj la talpitele mele de soricel...
doamne ce rau a fost ![]()
apoi ,mi-a facut toate poftele, bineinteles ca programul a inclus si shopping.
va pup,acum ca mai e putin si vine din nou week-end-ul , spre sa se repete figura![]()