Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, sunt eu pe aici Ai telespectatori, sa stii

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, ce liniste!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Aici!
Cu piciorul iarasi monstruos de umflat si draci pe sef!

Mergi la inceput

Ioana, Flori, sa va zic cu magazinul Next din Mall Baneasa, dar doar pe partea de hainute pentru copii, pentru ca doar de acolo am cumparat si doar acolo m-am uitat...Preturile sunt aceleasi ca cele de pe site, numai ca nu au toata colectia noua. Sunt multe hainute din colectiile vechi, e drept ca la fel de frumoase!!! Si stau prost de tot la incaltari. Dar eu sunt innebunita dupa ei, sunt muuult mult mai misto decat Zara, de exemplu, iar preturile sunt decente.

Costumasul asta http://www.flickr.com/photos/olguselu/3539328317/ ( tricou cu pantaloni de in, fara "balarie" ) a costat pana in 70 de lei...De comanda de pe site, nu ma exprim, ca nu am experienta cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

...stau pe aici si imi fac si eu curaj... sa ma duc sa dau cu mopu, ca ziua nu merge cu piticu agatat de mine...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ma, cum stateam eu asa si haleam in fata calc. o portie uriasha de spaghete, ma napadeste uite-asa un val mare de liniste, si nu stiam de unde. Cand colo, imi trimise Clodute! Multumeeesc!!!!

Zoze, lasa, fata, ca acu' is doctori si care fac parashutele fete mari, da' asta nu inseamna ca e asa! :))

Luny, imi pare rau pt asa o zi agitata si pt. interdictia la calc. Ia vrajeste inamicul repejor!

Simo, sa inteleg ca nu numai ca merita investitia, ci ca e recomandata chiar. Sincer, ma bate gadul de f multa vreme sa achizitionez casuta, tobogan si masinute nu, ca le astept "mostenire" de la nepotul meu.

Stela, ratasem pozele cu Tea, le-am "recuperat" rapid, e o scumpa dolofanica ta!

Mimo, ma bucur ca ti-ai luat de-o grija cu Vlad!

Eu n-am "rezolvat" virusachele din calc...si ma enerveaza la culme, vad ca nu pot incarca filmuletele...mai incerc.

Oricum, ca sa fiu mai sigura, urez noapte buna tuturor de pe acum, ca nu stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, am facut acum cateva saptamani o comanda de costum de baie la ei si nu am primit nimic! Ieri le-am scris si mi-au virat banii inapoi pe card spunandu-mi sa mai fac o comanda daca vreau produsele. Asa ca, dupa ce i-am injurat putin in gand, am mai incercat o comanda azi si astept sa vad deznodamantul. Sunt f faine hainutele si daca vor avea si reduceri va fi super. Sunt multe fete care au comandat pe www.nextdirectory.eu au primit produsele si sunt f multumite.

"Stau prost la incaltari" inseamna ca nu au...nu ca nu sunt de calitate, nu???:))

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Olgutz, acum am vazut ce ai scris. Merci de info, pai pe mine tot numai hainutele de copii ma intereseaza, pt mine zic pas de data asta. Mi-as fi dorit mult niste incaltari pt Thea, pe care le-am ochit pe site, dar am remarcat ca 80% din modelele expuse nu erau in stoc, momentan (ziceau ei...). Oricum, dc e asa cum zici tu, cu preturi la fel ca pe site, merita o fuga pana acolo, atunci cand ai mai multi bani in buzunar. Costumasul lui Merveille il admirasem deja, offff, ce hainute misto pot avea!!! Si incaltari faine rau am vazut! Merci inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Naty scuze, am citit acum mesajul tau ca am fost tot pe drumuri.
Iti trimit acum nr. de tel, l-am pus si pe mail la randunici acum cateva zile. Vreau, cum sa nu, dar nici eu nu stiu cand ajung asa ca ne vorbim. Ma bazam ca mergem dimineata, dar Antuca iese la 10.45 si nu ne incadram. In plus, ca o sotie buna ce sunt, am uitat ca maine e ziua sotului, ca in acte il cheama Constantin, desi acasa ii spun Danut. Prietenii si restul cunostintelor il stiu pe numele din acte, asa ca maine trebuie sa fim pe faza. Sper totusi sa nu amanam pt sambata.
Ramane sa vorbim

Ma duc sa citesc restul, ca acum eram pe diagonala si mi-a sarit mesajul tau in ochi.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Da, Ioana, aproape ca nu au, nu ca au tampenii. Au trei modele, trei numere...atat! E drept ca dragute tare...dar as vrea sa am de unde alege.

Flori, da, asta zic si eu, MERITA! Iar pentru mine e si simplu de ajuns...

Mergi la inceput