Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
tonic la toamna va apucati de intarcat?![]()
fug sa dau drumul pe bucataras la ciorbita de salata verde, ca ma chinuio sa pun reteta asta de azi dimi..![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Aha,Olgutz,dar de ce ne trebuie meniu pt pici? Nu am fost pe faza cand a spus Vali mai multe despre locatie..cum e locul?unde?e verdeata? Ca sincer,eu preferam varianta cu padure,verdeata,mici sau pizza.. La Criss nu se poate pe 6? mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
Stela, locul este o gradinita si nu ai cum sa comanzi pe loc. Curtea e foarte mare, cu aparate de joaca, cu iarba, cu terasa in curte...
Valentina si Matei (10.04.2008)
mstela spune:
Olgutz,Criss s-a oferit sa mergem la ea,deci nu cred ca o punem la munci
.Si daca ar fi,as vota pt pahare de plastic,oricum,ca sa nu fie niciun deranj pt ea
...doar sa ne bucuram de iarba verde.Si parca mi-amintesc ca a spus sa ne gandim la alta data, daca vrem.Eu oricum voi fi in "turma" daca nu va interveni altceva,deci voi stabiliti ce si cum si oi vedea si eu. 
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Cami, cred ca eu si Mimo Deci: Cata-Tonic Cata-Tonic Olga Clau Luny Who's next? Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
Vali
Valentina si Matei (10.04.2008)
mimonix spune:
MIMO
Da poate le convingi pe fetele alea ca picii n-au nevoie de meniu, sa comande o piza si sa ne dea noua niste suc ![]()
Olgu il ratez pe Cohen 
Tocmai am facut rezervarea in Grecia, a dat Dumnezeu
O sa va priasca, e minunat!
Cami biletele sunt unele langa altele, e ok pe net...noi mereu comandam asa si n-am avut probleme!
Dupa cum vedeti n-am murit infometata, nici nu m-am apucat de regim inca 
Mi-e cald de mor si am nspe trebi...poate revin pe la pranz ...va pup
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Naty, pe Mirel l-am lasat o singura data sa duca dimineata fata la gradi (ca nu eram nici eu nici soaca-mea acasa) si era noiembrie si a dus-o in fusta scurta,tricou si sosetute !!!! (ca asa a zis fata ca o imbraca si mami de obicei). Cu asta cred ca ti-am spus tot
.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Nicoleta spune:
Un caz de scarlatina la gradi la Stefan... la o lata grupa, dar merg impreuna in sala de mese... Nu-i asa ca daca nu a luat varsatul de vant nu a luat-o nici pe asta??? 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 

Sophie, 25 feb 2008